Legendary Pokémon

Full Version: Γραμμα διαμαρτυριας προς Nortec
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Χωρις να θελω να επιτεθω σε κανεναν νομιζω πως αρκετα μελη του Forum μας εχουν γινει αρκετα αγενης ωστε να μας αμφισβητουν χωρις λογο.Σε καμια περιπτωση δεν λεω πως εχουμε το αλλαθητο αλλα ως Moderators/Administrators του site 1)δεν εχουμε λογο να λεμε ψεματα γιατι με αυτον τον τροπο θα δυσφημιζαμε το site μας και 2)ισως γνωριζουμε λιγα παραπανω απο εσας λογω παραπανω ενασχολησης-γνωριμιων.Ο Eraleas γνωριζει τον Whiteyoshi παραπανω απ ολους μας και μπορω να σας διαβεβαιωσω πως ο Whiteyoshi ξερει ατομα τα οποια δεν φανταζομουν πως ανθρωπος απο την Ελλαδα θα μπορουσε να γνωρισει.Εφ οσων ομως ο Eraleas δεν θελει να μιλησει με πολλες λεπτομεριες γι αυτο το ατομο το ιδιο θα κανω κι εγω.Ελπιζω αυτη η παρεξηγηση να ληξει εδω.
Eraleas, εγω δεν το πηρα σαν ψεμα αλλα σαν πλακα! Πιστεψα τον Boreas γιατι νομιζα οτι δουλευε στην Nortec! Γι' αυτο σου ζητω συγγνωμη που σε αμφισβητησα!
Το να μιλήσω για κάποιον ο οποίος δεν είναι παρόν στην συζτήτηση δεν το θεωρώ σωστό παρ'όλη την εκτίμηση και τον θαυμασμό που τρέφω προς το άτομό του.
Δεν δέχομαι όμως κάποιος νμα αμφισβητεί κάποιον ο οποίος εργάζεται για το site με μεράκι και μάλιστα κάθεται και βοιηθάει όπου μπορεί, και ο Ash to ξέρει καλα αυτό πιστεύω.

Επίσης ο Βορέας δεν είναι άσετος με το θέμα αλλά κάποια πράγματα τα έμαθα και εγώ χτες και σας τα λέω και όπως προανέφερα, ρώτησα τον Whiteyoshi γιατι δεν γίνεται αλλού. Απλα δεν είναι στο ΄χερι του δυστυχώς. Και να λέτε πάλι καλά που είναι στο πόστο που είναι, αλλιώς ούτε αυτο θα είχαμε.

Επίσης, αυτό που είπε ο Βορεάς δεν αντικρούει αυτά που είπα εγώ, απλά είναι η άποψή του στηριζόμενος στις πληροφορίες απο τις άλλες χώρες της ευρώπης.

Btw, έχω το 2ο event pokemon στον κόσμο (not including Nintendo ppl). Big Grin Το 1ο το έχει ο Arty2! Toungue
Τι εννοεις 2ο event?
Εννοει το Δευτερο που θα διεξαχθει υποθετω
Ash Wrote:Τι εννοεις 2ο event?
2o event pokemon not pokemon event Wink

Το δεύτερο Pokemon απο το event.. πως αλλιώς να το πω... Like i am the 2nd person who got the event pokemon!
Α, καταλαβα.Εχεις Pokemon απο το Event.
BLUE Wrote:Α, καταλαβα.Εχεις Pokemon απο το Event.
Yup! The 2nd one given away in the whole world (not including officials)! Big Grin
http://img461.imageshack.us/img461/394/lugiamv1.jpg
Λοιπόν, πολλά ακούστηκαν. Το θέμα είναι ότι για να γίνει κάπου μια διοργάνωση δεν αρκεί να θέλει μόνο η αντιπροσωπεία. Και αυτό και το προηγούμενο event έγιναν σε συνεργασία με άλλες εταιρίες για ευνόητους λόγους. Και στην συγκεκριμμένη περίπτωση περιμένουν άμεσα και άλλες χώρες για να γίνει αυτό το event, μετα ίδια μηχανήματα.
Κανείς δεν διαφωνεί οτι θα ήταν το καλύτερο να γίνει και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά μερικές φορές δεν γίνονται όλα όσα θα θέλαμε...

Και εάν ένα πράγμα λειτουργεί σωστά σε αυτό το site, αυτό είναι η εγκυρότητα και η ακρίβεια των όσων λέμε...
Αν μένουν μια εβδομάδα στην Ελλάδα και παρόλα αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για 2 μέρες είναι πολύ χειρώτερο νομίζω. Δηλαδή τις υπόλοιπες 5 τα έχουν να σκονίζονται; Φυσικά και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερο αν υπήρχε οργάνωση. Γιατί σε μία πόλη να υπάρχουν πέντε σημεία; Πάντα όπου γίνεται event είναι ένα μέρος σε κάθε πόλη. Τα άτομα που χρησιμοποιήσαν για τα 5 σημεία στην Αθήνα θα μπορούσαν να τα έστελναν σε άλλες πόλεις. Αυτό κοστίζει μεν κάτι παραπάνω αλλά φαίνεται πως τα έξτρα ευρώ που βάζει η Nortec στα προϊοντα της Nintendo αλλού τα εναποθέτει. Και ακόμη αφού έγιναν τα πράγματα έτσι όπως έγιναν και τα μηχανήματα έμειναν για μια εβδομάδα στην Ελλάδα γιατί δεν έδωσε την δυνατότητα στα άτομα από άλλες περιοχές της Ελλάδας να είχαν στείλει τα παιχνίδια τους για να τους δώσει pokemon στις μέρες που δεν ήταν στο event τα μηχανήματα;

Και για την προώθηση των Dungeon, θα κάνουν δηλαδή άλλο event που θα προωθούν αυτά τα παιχνίδα; Το μέγιστο στην Αθήνα μόνο. Απλώς το βρίσκω ανόητο να αφήνεις την ευκαιρία ενώ έχεις ήδη ένα event που έχει έστω κάποια σχετική έκταση (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) που θα μαζευτεί κόσμος σίγουρα και θα έχεις άμεση επαφή με το κοινό καταναλωτών σου και να μην βάλεις μερικά stands με GBA και demo των παιχνιδιών, που δεν θα κόστιζε ιδιαίτερα. Αυτή είναι άμεση (και η καλύτερη) προώθηση που θα μπορούσε να κάνει η Nortec.

Η Nortec δεν είναι σίγουρα ΝΟΕ αλλά όταν ο αντιπρόσωπος πουλάει το ίδο πρωϊον ακριβότερα τότε ο καταναλωτής πρέπει να έχει την απαίτηση για περισσότερα. Και σίγουρα το συγκεκριμένο event δεν ήταν και το ό,τι καλύτερο από μεριάς Nortec. Στο παρελθόν έχει κάνει ακόμη και ίδια καλύτερα
Τα μηχανήματα ήρθαν Δευτερα και φεύγουν άυριο, Τρίτη. Πραγματικά είναι στο χέρι της Nortec και του διευθυντή της το πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά.

Απο εκεί και πέρα ούτε εσύ αλλά ουτε και εγώ δεν είμαστε μέσα στην εταιρεία για να γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι κυρίως οικονομικοί.
Pages: 1 2
Reference URL's