Legendary Pokémon

Full Version: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας Τύπος?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Και τα Ghost ειναι ευαισθητα στα Ghost...
οι δικοί μου αγαποιμένοι είναι steel και dragon
[Offtopic] Dinini εσύ είσαι? τέτοια ορθογραφία θα την αναγνώριζα απο μακριά! [/offtopic]
O αγαπημένος μου τύπος είναι ο fire. Ένας καλός συνδυασμένος τύπος πιστεύω ότι είναι ο steel-fighting, αφού έχει αντοχή σε 11 διαφορετικούς τύπους και κάνει διπλάσια ζημιά σε 5.
Eνας τετοιος τυπος νομιζω οτι ειναι το Lucario!
Φαινεται οτι θα ειναι παντοδυναμος....
Το Lucario είναι σε κάποια ταινία? Θα είναι στις D/P ως θρυλικό ή ως κανονικό pokemon?
Είσαι offtopic αλλά ας απαντήσω. Το lucario θα είναι μάλλον μυθικό πιστεύω και εμφανίζεται στο Lucario and The Mystery Of Mew που δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. Άλλη φορά να κάνεισ τις ερωτήσεις σου στο ανάλογο θέμα.
Xe xe! Gia mena milate tosi ora?Toungue Emena pantos inai steel fighting dld ego!!
φυσικα dragon και πολυ κοντα ακολουθει το Ghost.
εμενα μου αρεσουν τα φαηερ και τα νταρκ/γκοουστ
βασικα υπαρχει μονο ενα dark-ghost (sableye) εκτος και αν εννοεις τους τυπους ξεχωριστα.
βασικα εννοω το sableye γιατι ειναι το πρωτο που κατοσταρισα.
παιδιά να παρακαλέσω κάτι;
γίνεται τις αγγλικές ορολογίες να τις γράφετε αυτούσιες στα αγγλικά; Τι στο καλό είναι το "φαηερ"?
Φαηερ=Fire

Αλλά ναι, ο Ven έχει δίκιο. Οσο κουραστικά είναι τα Greenglish άλλο τόσο είναι τα Engreek!
Tα psychic είναι τα αγαπημένα μου από τότε που έπαιζα red...
Επίσης μου αρέσουν πολύ τα fire και τα dark.Ο συνδυασμός τους όμως είναι μοναδικός(:Houndour-Houndoom)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's