Legendary Pokémon

Full Version: Αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Οπως θα ακούσατε, ο ΟΤΕ πλέον θα αποκρατικοποιηθεί και η διοίκησή του δεν θα είναι εξ'ολοκλήρου στα χέρια του δημοσίου! Είχαμε μια συζήτηση με τον Arty2 πριν απο μερικές ημέρες σχετικά με τον "ασχημο" τροπο του ΟΤΕ να κόβει πακέτα πληροφοριών UDP απο το οποίο εξαρτάται το online gaming (pc, dc etc) προκαλόντας disconnections και lag.

Εχω την αίσθηση ότι με αυτή την κίνηση της κυβέρνησης όχι μόνο θα λυθούν τα προβλήματα αλλα θα πέσουν και οι τιμές εφόσον θα προωηιθεί ο υγιής ανταγωνισμός.

Εσείς τι πιστεύετε πανω στο θέμα?
Ναι το άκουσα αλλά η αριστερά διαφωνεί. Σίγουρα είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα? Μπορεί να μην γίνει τπτ τελικά
Η αντιπολίτευση ΠΑΝΤΑ διαφωνεί αλλά δεν εχει ποτε τπτ να προτείνει δυστυχως!
Nαι, κι εγω το ακουσα στο κεντρικο δελτιο του Alpha! Νομιζω οτι οπως ολα δειχνουν εχει οριστικοποιηθει αυτη η αποφαση και απομενουν οι τυπικες διαδικασιες!
Ναι αλλά αυτο που ρωτάω είναι η γνώμη σας, οχι το αν θα γίνει τελικα! Toungue
Εγώ συμφωνώ γιατί μπορεί οι τιμές να πέσουν, και να καλυτεροποιηθούν οι συνδέσεις
Πιστευω οτι ολοι εχουμε την ιδια επιθυμια! Αφου προκειται να μειωθουν οι τιμες και να λυθουν τα προβληματα σχετικα με το on-line gaming.....δεν υπαρχει καμια αντιρρηση! Ισα ισα.....
Το εάν ο ο ΟΤΕ κόβει πακέτα ή ακολουθεί μωνοπωλιακές τακτικές δέν έχει να κάνει με το καθεστώς ιδιοκτησίας του. Αντίθετα το γεγονός οτι υπάρχει ακόμα κρατικός έλεγχος σημαίνει πως σε πιθανότητα πρωτοφανούς μονοπωλιακής τακτικής το δημόσιο μπορεί να παρέμβει και να διορθώσει τα πράγματα.
Αν τα πράγματα προχωρήσουν σε πλήρη ιδιωτικοποίηση αυτος ο έλεγχος χάνετε, ο ίδιος ανταγωνισμός που υπάρχει τώρα θα υπάρχει και μετά και οποιαδήποτε επιτροπή-φάντασμα ανταγωνιμού δεν θα μπορέσει να επιβάλει τίποτα...
Αυτό που έχει σημασία είναι να απελευθερωθούν ουσιαστικά, και όχι μόνο τυπικά όπως τώρα, τα δίκτυα δεδομένων απο την κηδεμονία του οργανισμού, ασχέτως καθεστώτος ιδιοκτησίας. Εάν δεν γίνει αυτό, το μόνο που θα έχουμε ως αποτέλεσμα θα είναι μια μεγάλη ιδιωτική εταιρία που θα έχει στα χέρια της το δίκτυο όλης της χώρας, ανεξέλεγκτα.
εγω συμφωνω.πρεπει να πω οτι εχει μεγαλα προβληματα ο οτε καθως ακομα και οι καλοδιωσεις του δυκτιου ειναι δεν ξερω κι εγω απο ποτε.πληρονουμε για την εκσυγχρονιση των δυκτίων και παραμενουν τα ιδια.επισης το γεγονος οτι θα πεσουν οι τιμες ειναι ενθαρυντικο.ελπιζω να πεσουν του οτε και να μην ανεβουν των αλλων βεβαια...
5 years later, ο ΟΤΕ πουλήθηκε στην Deutsche Telekom, οι τιμές πέσανε (αρκετά) με unlimited ομιλία και internet. Τώρα πλέον πάμε στο VDSL (από το DSL 1,0 του 2006) με ταχύτητες 50Mbps.
http://www.inews.gr/62/poulithike-o-ote-...etochi.htm
και έζησαν αυτοί καλά και η Γερμανία καλύτερα.
Ευτυχώς έχουμε οπτικές ίνες και ONU σε κάθε γειτονιά της Αθήνας (και σύντομα και Θεσσαλονίκη) οπότε θα βελτιωθεί πολύ η ταχύτητα.
τελιο αυτο!!!!!!!! μπορει οι γερμανοι να περνουν τα λεφτα αλλα εμεις εξηπηρετομαστε πιο γρηγορα και καλυτερα!
Δεν ξερω αν εξυπηρετουμαστε καλυτερα(αληθεια δεν ξερω απ'αυτα τα πραγματα) αλλά η ιδιωτικοποιηση εταιριων μονο ενθαρρυντικο γεγονος δεν ειναι για ενα κρατος.Απ'οτι φαινεται παντως ο ΟΤΕ δεν θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα ξεπουλησουν οι ικανοτατοι(στην καταστροφη) πολιτικοι της χωρας μας..
Φάση έχει πώς σε αυτήν την συζήτηση πρίν τόσα χρόνια λεγόταν για αποκρατικοποιήση του ΟΤΕ και υπήρχε ταραχή ενώ πλέον μιλάμε για αποκρατικοποίηση του κράτους Toungue
(27-12-2011 04:11 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]5 years later, ο ΟΤΕ πουλήθηκε στην Deutsche Telekom, οι τιμές πέσανε (αρκετά) με unlimited ομιλία και internet. Τώρα πλέον πάμε στο VDSL (από το DSL 1,0 του 2006) με ταχύτητες 50Mbps.

Αυτο ξερω και εγω οτι εγινε.Τωρα πως γινεται να μιλαμε για την αποκρατικοποιηση του ? Μας τον επιστρεφουν πισω ? Εχω μπερδευτει λιγο.
(28-12-2011 11:55 AM)Argente844 Wrote: [ -> ]
(27-12-2011 04:11 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]5 years later, ο ΟΤΕ πουλήθηκε στην Deutsche Telekom, οι τιμές πέσανε (αρκετά) με unlimited ομιλία και internet. Τώρα πλέον πάμε στο VDSL (από το DSL 1,0 του 2006) με ταχύτητες 50Mbps.

Αυτο ξερω και εγω οτι εγινε.Τωρα πως γινεται να μιλαμε για την αποκρατικοποιηση του ? Μας τον επιστρεφουν πισω ? Εχω μπερδευτει λιγο.
απλά βρήκα αυτό το thread, και είπα να το αναστήσωBig Grin
Η αποκρατικοποίηση του κράτους είναι σε καλό δρόμο, ονειρευόμουν αυτή τη κρίση (όπως και κάθε στέλεχος της Goldman Sacks), μου δίνει ευκαιρίες να επενδύω σε hardware και να επεκτείνω το stock μου. Σύντομα θα αποκτήσω βιομηχανία κατασκευής οθονών Cool
Pages: 1 2
Reference URL's