Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon που περιμενετε!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Ποια ποκεμον θελετε σε καποιο μελλοντικο event? Φυσικα τα MEW, CELEBI, JIRACHI, DEOXYS, LUGIA, HO-OH, κλπ. εξαιρουνται. Ζητηστε Ποκεμον με egg moves, καλο nature, και αλλα τετοια...

Εγω θελω: 1) Shiny Treecko Lvl.5 @ Petaya Berry με Crunch, Leech Seed, Crush Claw και Dragonbreath. Φυσικα Modest.
2) Shiny Totodile Lvl.5 @ Liechi Berry με Crunch, Rock Slide, Dragon Claw κι ενα καλο Nature.
3) Shiny Scyther Lvl.οτι να 'ναι @ Salac Berry με Counter, Baton Pass, Reversal, Silver Wind. Jolly Nature.
Εγω θελω ενα mewtwo με splash
ο Eraleas το ειπε: ξεχαστε ολοι τα shiny. αλλα ζητηστε και κατι! μονο εγω θελω ποκεμον εδω μεσα?
Ego ena breloom me :
@quick claw

focus punch
spore
false swipe
kai iron tail
Shiny Blaziken

Salac Berry
Endure
Reversal
Flamethrower
Earthquake

Hasty Nature
με καλα IVs
Whichever shiny
Νομιζω οτι ο Eraleas το ξεκαθαρισε: ΔΕΝ ΕΧΕΙ SHINY PKMN!!! αν παντως θελετε ενα τοσο πολυ ο billaros θα χαρει να σας δωσει το δικο του Oddish! Χεχεχε...
ST*U!I WILL NOT.
Now that I reconsider...I WILL GIVE AWAY 10 SHINY ODISHES!(really I'm not joking!)I WILL GIVE NONE TO ninjomewtwo.1 ODISH FOR THE 10 FIRST TO RECOGNISE ME!
αντε απο εκει τσιγκουνη ανθρωπε!μονο 10 και μας γραφεις και Αγγλικα με κεφαλαια λες και εισαι ο απιθανος τυπος επειδη ντε και καλα εχεις 1 σινυ παιδια οσοι θελετε σας δινω εγω Azumarill και Aerodactyl ωρις να χρειαστει να σας εκμεταλλευτω και να ζητησω σπανια ποκεμον οπως καποιοι αλλοι εκαναν...
Ωστε δεν θα δωσεις κανενα στον Ninjomewtwo, ε? Το καλο παιδι ο Pokefan απο 'δω θα μου δωσει. Και αν θελει του δινω και ενα Lugia/Ho-Oh δωρο... Ναι εννοω αυτο που δεν θα δωσω σ' εσενα! Lol
υχαριστω παρα πολυ...αλλα δεν σας αναγκαζω να μου δωσετε ολοι τετοια ποκεμον,δωστε μου οτι θελετε
Ειπα εγω οτι θα ζητησω σπανια ποκεμον?Μην ξεκινας κοντρα γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να τσακωθουμε.εγω ενα shiny εχω και αυτο θα το δοσω απλοχερα.
Αυτο σημαινει οτι θα παει και σε εμενα! Αρα θα παρεις και εσυ Lugia/Ho-Oh! (και οποιος αλλος μου δωσει shiny)
Ο billaros εχει δικιο. Μην ξεκινας ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος ασκοπες κοντρες.
ναι ρε θα παρεις.πλακα σου εκανα πριν!!!XD
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's