Legendary Pokémon

Full Version: Help me to build a good Hail Team
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Θελω να φτιαξω εδω και πολυ καιρο μια καλη ομαδα χαλαζιου, και παρολες τις προσπαθειες που εκανα δεν το καταφερα, καθως τα αδυναμα σημεια των ποκεμον μου ηταν αρκετα. Μπορει καποιος να με βοηθησει να χτισω μια σωστη ομαδα χαλαζιου που να παγωνει την ανασα των αντιπαλων μου?
Η ομάδα είναι για Smogon OU ή για VGC ? Αν είναι για OU τότε θες Abomasnow σίγουρα,κάποιον rapid spinner για να μην χάνεις 25% κάθε φορά κάνεις switch-in και έναν τρόπο για να νικάς sun,sand(το rain το έχεις λογικά).Μπορείς να παίξεις είτε offense με Blizzard spam από Kyurem, είτε hail stall.
Για Smogon OU και εννοειται πως η παρουσια ενος Abomasnow θα ηταν απαραιτητη, διοτι ειναι το αγαπημενο μου ποκεμον.
Αν δεν ήταν το αγαπημένο σου Pokemon το Abomasnow,θα σου πρότεινα να κάνεις sun team,μιας και υπάρχουν πολλά που συνδυάζονται με την λιακάδα.Fire types,Pokemon με Chlorophyll ή Harvest ή Leaf Guard ή Solar Power,Cherrim (έχει Flower Gift),καθώς επίσης οι κινήσεις Moonlight,Synthesis, και Morning Sun θεραπεύουν τα 2/3 του maximum HP.
Επίσης,ξέρω μερικά πράγματα για sun team,αλλά τίποτα για hail team.Αλλά προτείνω Black Kyurem.Αν δεν κάνω λάθος,είναι OU (και απορώ γιατί δεν είναι Uber με τόσο μεγάλο base stat total Toungue).
Φτιάχνει ο άνθρωπος θέμα να τον βοηθήσουμε για Hail Tem και κάθεσαι και του λες για το Sun; Big Grin
(31-07-2013 01:24 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Φτιάχνει ο άνθρωπος θέμα να τον βοηθήσουμε για Hail Tem και κάθεσαι και του λες για το Sun; Big Grin

Εγώ είπα ότι με το sun υπάρχουν περισσότερες στρατηγικές.Toungue

Σκέφτηκα κάτι όμως!
Πες ότι η ομάδα είναι:
Abomasnow
Kyurem ή Kyurem-B

Εγώ προτείνω κανένα Weavile,αλλά δεν νομίζω να βοηθάει το 4Χ weakness στα Fighting types.
Αλλά βρήκα κάτι που μπορεί να βοηθήσει.
http://www.smogon.com/smog/issue23/hail

Πάντως,ο King είχε φτιάξει σε simulator μια hail team αν δεν κάνω λάθος.Κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρει.
Χρησιμες οι πληροφοριες απο το Smogon!Smile Ενα Heatran για να κρατησει τα προσχηματα με τις Sun Teams και ενα Starmie υποστηρικτηκα, ωστε να μην λιωσει συντομα ο παγος, ακουγεται ωραια...
Μπορείς και tentacruel για spinner,για fighting resistance προτείνω Landorus Therian ή Poison Heal Gliscor.
Reference URL's