Legendary Pokémon

Full Version: SWAG:Κάτι που ακούμε σχεδόν κάθε μέρα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Βαθύτατα επηρεασμένος απ'αυτό το thread (#thread-1215.html) αποφάσισα να κάνω ένα αντίστοιχο για το περίφημο swag.
Για αρχή,ας δούμε βασικά τι είναι το SWAG.Πάρα πολλοί δεν ξέρουν τι σημαίνει.Απλά νομίζουν ότι είναι κάτι καλό,αφού το λένε όλοι.
Κάνοντας μια αναζήτηση στο Google,
βρήκα διάφορα αποτελέσματα: (Click to View)
Εδώ θα σας αφήσω να βρείτε κι εσείς πληροφορίες για το swag.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!(Δεν ξέρω που το βρήκα το αστείο σε αυτό).

Τέσπα.

Ποια είναι η γνώμη σας για το swag?Έχουμε δει μέχρι στιγμής αρκετές μόδες για να καταλάβουμε ότι το πολύ σε έναν χρόνο θα πούμε αντίο στο swag,αλλά πείτε κι εσείς την γνώμη σας.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με έναν swagger,αρκεί:
1)να ξέρει τι είναι swag και τι εκπροσωπεύει
2)να μην λέει στους άλλους ''εγώ είμαι swag κι εσύ δεν είσαι'' ή ''εγώ είμαι πιο swag από εσένα''
3)να μην μας πρήζει τα νεύρα κάθε φορά με το swag του
4)να μην χρησιμοποιεί την λέξη swag περισσότερο απ'την λέξη ''*κολοκύθι από μ και τελειώνει σε ς και χρησιμοποιείται κάθε μέρα απ'τον ελληνικό λαό Toungue*'' (αυτό φυσικά για τους Έλληνες,αλλά εννοώ γενικώς να μην μιλάει συνέχεια για swag όπως:Έφαγα.swag.πήγα τουαλέτα και αφόδευswag [κόπι ράιτ για το αφόδευswag.Δικιά μου δημιουργία!Toungue].Καλό είναι να μιλάμε για διάφορα πράγματα)

Όταν όμως ακούς 666.666.666.666 φορές την ημέρα την λέξη swag,είναι φυσικό κάποια στιγμή να σου έρθει να φωνάζεις:ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΑ!ΤΟ SWAG ΣΑΣ ΜΕΣΑ!
Toungue

ΥΓ:Δεν μπορώ να κάνω ένα thread χωρίς να γράψω έναν τόνο πράγματα?Toungue
Προτιμώ τα πουκάμισα, γιλέκα, ωραία παντελόνια και τα όμορφα παπούτσια διότι πολύ απλά δείχνουν, για εμένα πάντα, πως περιποιήσε τον εαυτό σου.

Σε αντίθεση με το να βάλεις ένα καπέλο του douchebag που πάνω γράφει NY, να έχεις μία μπλούζα της οποίας τα πλευρά είναι τόσα ανοιχτά που φαίνεται το βυζί σου, η τρίχα στην αμασχάλη σου και τα πλευρά σου.

Θα κλείσω λέγοντας:
Quote:Swag is for boys. Class is for men.
(31-07-2013 03:12 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Θα κλείσω λέγοντας:
Quote:Swag is for boys. Class is for men.

that's classy

regards ,
-fedora pro.

ti emo , goth , swaggots κλπ , δεν τα καταλαβα ποτε κατι τετοια. μοδα ειναι βασικα (ποτε δεν την καταλαβα και αυτη Toungue ). Μα σωβαρα τωρα , αυτα τα ατομα , γιατι να περιορισουν τον εαυτο τους σε ενα "στιλ" τεσπα (η οπως λεγονται αυτα). Να ακουλουθεις ορισμενους κανονες τεσπα ενος "χαρακτηρα" που διαλεξες... Ποιο το νοημα? Τοσο πολυ βαριουνται? Δεν βρισκουν απολυτος τιποτα καλυτερο να κανουν? Τους αρεσει να αντιγραφουν μια ομαδα ατομων χωρις να εχουν κανεναν ιδιετερο λογο , η , χωρις να ξερουν ακροιβος τι υποτιθεται πιστευουν και γιατι.

τεσπα , δεν εχω και προβλημα με κατι τετοια ατομα , απλος , το βρισκω λιγο χαζο. στον τομεα της μοδας και της ιδεολογιας τουλαχιστον...


Οσο για το swag απο μονο του , πιστευω ειναι το χειροτερο που εχουμε δει ως τωρα. ( Εντομεταξι αμα δεν κανω λαθος , ειναι η πιο αρχηστη λεξη που υπαρχει στο αγγλικο λεξιλογιο )


(01-08-2013 03:49 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]με ρώτησε αν έχω swag μαλλί.

that doesn't even make sense.


Σωβαρα , αναρωτιεμαι αν αυτα τα ατομα εχουν ιδεα για τι μιλανε. Οι ιδιοι καταλαβαινουν τι λενε?
Παρεμπιπτόντως, πριν μία+ εβδομάδα μίλαγα με μία κοπέλα και με ρώτησε αν έχω swag μαλλί. Στην αρχή γέλασα(πραγματικά) αλλά μετά κάθισα και σκέφτηκα dafaq???

Χειροτερεύει η κατάσταση. :ρ
Sex
Weed
And
Guns
σημαίνει το swag παιδιά , δεν είναι κάτι περίεργο , και επειδή στην ελλάδα ήρθε τώρα δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε από πριν στην αμερική ειδικά ράππερς παίζει να το χρησιμοποιούν απ'το 90. Swag είναι διάφορα πράγματα. Αλλά η σημερινή έννοια είναι κάτι καθυστερημένοι 13χρονοι και κάτι πίθηκες πιο μεγάλοι (τον όρο που έδωσε ο φρ3 γενικά θα έλεγα.)

Εγώ ως Aλδάρκιος , επίτιμο μέλος της κοινωνίας , το παροδώ όπως και την όλη αυτή κουλτούρα του ψευτο-gangsta! Cool (γι'αυτό μην παρεξηγηθείτε αν με δείτε πουθενά ποτέ να γράφω #swag #yolo #hashtag #damn #eimaitososwagpoudenpianeimiamprostamouosnik #thelonaagorasotinblack2kaidetinvriskopouthenagamotokaitoplaisiodenferneinintend​opragmataeleos) είναι μέρος σάτιρας Rolleyes
Reference URL's