Legendary Pokémon

Full Version: Η Μάχη Των Starters!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Kατα την αποψη μου, ο Charmander και εν συνεχειαν o Blaziken ειναι καλυτεροι απο το Typhlosion! Οχι τοσο για τα στατιστικα τους αλλα για τους συνδυασμενους τυπους και τις επιθεσεις που μαθαινουν!
Βεβαια εχουν και καποια μειονεκτήματα, π.χ. ο Blaziken θα χασει περισσοτερους HP απο την επιθεση Physics (αφου ειναι και τυπος fighting) απ' οτι ο Typhlosion!
Ash Wrote:θα χασει περισσοτερους HP απο την επιθεση Physics
coughpsychiccough Wink
εγώ προσωπικά νικάω όλες τις μάχες με τον Τy, όταν βάζω Blaziken χάνει από ένα psychic ή ένα hydro pump, ο Charizard χάνει επίσεις από ένα thunder, hydropump ή thunderbolt, ma oTy χάνει πολύ ποιό δύσκολα, όσοι με αντιμετωπίζουν καταλαβένουν την αξία του....
Ο Blaziken πάντως δέν έχει υπόθεση!!

και οι "καλύτερες" επιθέσεις που μαθαίνουν δεν κάνουν τίποτα εάν δεν προλάβουν καν να επιτεθούν!!
Δεν μπορώ να γνωρίζω το επίπεδο με τους οποίους παλεύεις και το πόσο καλοί είναι. Για παρα΄δειγμα έχω νικήσει Mewtwo με Girafarig!

Ολα είναι σχετικά. Πραγματικά πιστεύω πως πρέπει να έρθεις σε μια απο τις συναντήσεις μας να δεις πόσο δύσκολες μπορούν γίνουν οι μάχες!
οι αντίπαλοι που πολεμώ είναι super, o ένας έχει mewtwo, kyogre, ho-oh, lugia, zapdos και venusaur!! νικάω το mewtwo με ένα sunny day και ένα fire blast του Typhlosion, και αυτός ο συγκεκριμένος mewtwo είναι super, ενώ ο Charizard θα έχανε από ένα thunderbolt και ο Βlaziken από ένα Psychic!! Τοτε αυτό σημαίνει ότι ο Τy είναι καλύτερος από το mewtwo και χειρότερος από τον Charizard?? ΟΧΙ φυσικά!!!

αν θέλεται μπορώ να πώ στο φίλο μου να έρθει και αυτός στο forum!!
Να του πεις.Και να του πεις επισης πως τα Pokemon του δεν ειναι Super. Το Mewtwo σε δυο γυρους (Μεχρι να κανεις Sunny Day και Fire Blast) μπορει να κανει 2 Calm Mind που σημαινει οτι εναντιον ενος "Super" Mewtwo το Fire Blast δεν θα εκανε πολλα.Επειδη διαβαζοντας τα μηνυματα που εχω γραψει μεχρι τωρα ειδα πως το υφος μου ηταν επιθετικο, θελω να σου ζητησω συγγνωμη για τον απολυτο τροπο με τον οποιο μιλησα.Ο καθενας εχει τις αποψεις του.Εγω πιστευω πως το Blaziken με το συνδιασμο:Endure,Reversal,Rock Slide/Swords Dance,Overheat και Salac Berry, ειναι το καλυτερο απο τα τρια Fire Starters.
ok,θα του πώ!! όμως εάν το mewtwo έκανε 2 calm mind θα έχανε από το δεύτερο fireblast, o Typhlosion μου έχει Sp.Attack 342!!! και όλα τα άλλα πάνω απο 200, hp 300 kai κάτι!!

μην ζητάς συγνώμη, γιατί και εγώ ήμουν κάπως απιθετικός,οπότε ζητάω και εγώ συγνώμη, όμως δεν είναι λογικό ο Typhlosion ο χειρότερος starter!!!
Εγω δεν ειπα οτι ειναι ο χειροτερος starter, αλλα απο τα 3 starter της φωτιας, για μενα ειναι ο πιο αδυναμος!
lenitao Wrote:ok,θα του πώ!! όμως εάν το mewtwo έκανε 2 calm mind θα έχανε από το δεύτερο fireblast, o Typhlosion μου έχει Sp.Attack 342!!! και όλα τα άλλα πάνω απο 200, hp 300 kai κάτι!!

μην ζητάς συγνώμη, γιατί και εγώ ήμουν κάπως απιθετικός,οπότε ζητάω και εγώ συγνώμη, όμως δεν είναι λογικό ο Typhlosion ο χειρότερος starter!!!

1.Μετα απο δυο Calm Mind το Mewtwo εχει Sp Attack πανω απο 800 οποτε με ενα Psychic το Typhlosion θα χασει σιγουρα.

2.Δεν ειπα οτι ειναι το χειροτερο Starter απλα εναντιον των πιο συνηθισμενων αντιπαλων δεν τα βγαζει περα ευκολα.
το αν 8α χάσει σίγουρα δεν το ξέρουμε σίγουρα... όμως ας μήν κολλάμε σ'αυτό, για μένα όλα είναι καλά, απλως το Typhlosion με βοηθάει περισσότερο....
Το Typhlosion εχει μια πιθανοτητα να ζησει μετα απο το Calm Minded x2, STABed Psychic του Mewtwo μονο αν εχει πανω απο 200+ EP στην Sp.Def. και το Mewtwo λιγα στο Sp.Atk. (λιγο απιθανο).
Επισης, παραπανω ειπες οτι οι Blaziken & Charizard χανουν απο ενα Hydro Pump. Δεν ξερω και πολλα non-uber Fire-type Pokemon που να αντεχουν μετα απο Hydro Pump.

Ασχετο: Τωρα που το Flame Wheel γινεται physical, ο Typhlosion θα γινει καλος Sweeper, ετσι?
to typhlosion 8a exane apo hydro pump, isos kai earthquake,ma o charizard apo:
rock slide
thunder
hydro pump
kai o blaze apo perissotera!!

oso gia to calm mind den einai anagi na kanoume kai analisi, kai afou o mewtwo 8a ixe calm mind, tote o ty 8a ixe blast burn!!

ma einai kapos paralogo na vazeis calm mind se mewtwo, afou kanei tosa moves, apo solarbeam mexri shadow ball, earhquake, iron tail kai oxi mono... ma8enoi sxedon ola ta idoi
Αλλά είναι καλος σε Special όχι σε Physical. Μήπως έχει μπερδεψει λίγο τα πράγματα? Δες αυτές τις σελίδες:

http://www.legendarypokemon.net/guides_el
den exo mberde4ei tipota!!

ice
electric
grass
fire
water
dragon
psychic
dark

einai special...see??
Δες τους οδηγούς να καταλάβεις τι είναι όλα αυτα΄περί Sweepers pls.

Ενας καλός Mewtwo δεν θα έχει Physical Moves αρα το Calm Mind είναι η καλυτερη κίνηση ώστε οι επιθέσεις του να είναι 1hit KO.

Ακουσε και εμας που παιζουμε Ποκεμον απο το 98!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's