Legendary Pokémon

Full Version: Social media
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η σελιδούλα μας (ευχαριστούμε Ισίδωρε) είναι εδώ: https://www.facebook.com/LegendaryPokemon.net

Έβαλα το «επίσημο» avatar και άλλαξα το URL της σελίδας σε κάτι ποιο συγκεκριμμένο, από εκεί και πέρα αναλαμβάνετε όσοι χρησιμοποιείται το Facebooks Smile

Έκανα κάτι δοκιμές μήπως κάναμε ξεχωριστή για Έλληνες και για το διεθνές, αλλά τελικά το Facebook επιτρέπει targeting ανάλογα με την χώρα προέλευσης, οπότε ο,τι είναι Ελληνικό μπορεί να ανεβαίνει έτσι και να μην «ενοχλεί» όσους δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά.

Τα τελευταία νέα από το Αγγλικό τμήμα, θα ανεβαίνουν αυτόματα με RSS, όπως πλέον και στο twitter.
(06-10-2013 09:24 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Τα τελευταία νέα από το Αγγλικό τμήμα, θα ανεβαίνουν αυτόματα με RSS, όπως πλέον και στο twitter.

Thank you based Herc! Στο facebook θα σκάει όλο το post ή μόνο τίτλος + link όπως στο twitter;

Σημείωση προς όλους. Όταν αλλάζουμε τον τίτλο του newspost, αλλάζει και το link προς αυτό οπότε ό,τι link έχει ήδη ανέβει σε twitter, facebook, κλπ, είναι αυτομάτως άκυρο. Όταν βγαίνει κάποιο νέο και περιμένουμε συνέχεια (π.χ. ένα Pokémon στην πρώτη σελίδα του CoroCoro και περιμένουμε κι άλλες σελίδες), να βάζετε στο post έναν πιο γενικό τίτλο ώστε να μη χρειάζεται αλλαγή.
@NM2 Το ρύθμισα να βάζει και το κείμενο, αλλά στην μια δοκιμή δε μου το έκανε σωστά. Βλέπουμε όταν ανέβει κάτι κανονικά.

Επίσης μιας και ο Θάνος λέει για τους τίτλους, αποφεύγουμε το é και το & σε αυτούς, γιατί σπάει το RSS Feed. Επίσης αν βάζουμε & μέσα στο κείμενο, προτιμάμε να το γράφουμε ως &
(06-10-2013 10:44 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]@NM2 Το ρύθμισα να βάζει και το κείμενο, αλλά στην μια δοκιμή δε μου το έκανε σωστά. Βλέπουμε όταν ανέβει κάτι κανονικά.

Επίσης μιας και ο Θάνος λέει για τους τίτλους, αποφεύγουμε το é και το & σε αυτούς, γιατί σπάει το RSS Feed. Επίσης αν βάζουμε & μέσα στο κείμενο, προτιμάμε να το γράφουμε ως &

Οπότε στα αγγλικά θα περιμένουμε να δούμε εάν τελικά θα τα δείχνει αυτοποιημένα και κανονικά ολόκληρα ?
Reference URL's