Legendary Pokémon

Full Version: Πρόβλημα Login από 3DS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Παρατήρησα ότι με την καινούρια αλλαγή στο φόρουμ, αδυνατώ να κάνω login στο φόρουμ χρησιμοποιόντας το 3DS. Πριν γίνει η αλλαγή, μπορούσα να κάνω login από το 3DS.

Η πλάκα είναι ότι από το DSi μπορώ να κάνω login ακόμα και τώρα...
σοβαρα τωρα; απο το 3DS; τελος παντων αμα σε βολευει παω πασο
Δοκίμασε να σβήσεις τα cookies, και προσπάθησε να κάνεις login μετά.
Το θέμα δε νομίζω ότι είναι τα cookies. (Τα έσβησα και πάλι τίποτα)
Λόγω του 3DS browser δεν εμφανίζεται το πλαίσιο εισαγωγή ονόματος και κωδικού. Με άλλα λόγια εκεί που κανονικά έπρεπε να υπάρχει ένα χώρος για όνομα και κωδικό, υπάρχει απλά ένας κενός χώρος που δεν μπορώ να κάνω κλικ.

Τέλος πάντων, δεν είναι και τόσο μεγάλο το πρόβλημα, απλά με βολεύει το 3DS (φορητό και πολύ πιο γρήγορη έναρξη από τον υπολογιστή)
Αν δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα γρήγορα, δε χάλασε και ο κόσμος.
Και εγώ το αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά κατάφερα να μπω.Αν θυμάμαι καλά πατούσα κλικ στα τυφλά στη σελίδα εκεί που πίστευα ότι θα είναι το κουτί να γράψω και μου τα εμφάνισε.Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόβλημα αλλά δοκίμασε το.
(05-01-2014 06:59 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]Και εγώ το αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά κατάφερα να μπω.Αν θυμάμαι καλά πατούσα κλικ στα τυφλά στη σελίδα εκεί που πίστευα ότι θα είναι το κουτί να γράψω και μου τα εμφάνισε.Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόβλημα αλλά δοκίμασε το.

Αυτό που περιγράφεις είναι η κατάσταση πριν την πρόσφατη αλλαγή στο site.
Τώρα είναι αδύνατο να κάνεις login.
Reference URL's