Legendary Pokémon

Full Version: Τα περίεργα των Πόκεμον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η Jynx, έχει σκεφτεί κανείς σας, γιατί είναι Ice type και τι σχέση έχει αυτό με τη φυσιολογία της?
Ο Mr.Mime και το Gardevoir θα μπορούσαν να είναι 100% male και female αντίστοιχα, εφόσον η Jynx και ο Gallade υπάρχουν για να καλύψουν το κενό του αντίθετου φύλλου.
Τα Flying type Pokémon που κάνουν χρήση του Dig, κάλλιστα, θα ήταν δυνατόν να χάσουν προσωρινά την ασυλία τους στο Ground, εβρισκόμενα στα έγκατα της γης.

Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτά… αν έχετε και εσείς κάποια στο νου σας μπορείτε να τα αναφέρετε.
υπαρχουν flying pokemon που μαθαινουν dig;
Charizard, Ledyba, Ledian, Gligar, Ninjask, Gliscor, Archen, Archeops, Hawlucha and Landorus ειναι Flying type.
(07-01-2014 10:47 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Ο Mr.Mime και το Gardevoir θα μπορούσαν να είναι 100% male και female αντίστοιχα, εφόσον η Jynx και ο Gallade υπάρχουν για να καλύψουν το κενό του αντίθετου φύλλου.


Έχει σχέση ο Mr.Mime με το Jynx? o.O
Επίσης,το ιαπωνικό όνομα το Gardevoir είναι Sirknight σύμφωνα με την Bulbapedia. Toungue

Αλλά αυτό για τα Flying Pokemon.Έχεις δίκιο.
(08-01-2014 02:18 AM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Charizard, Ledyba, Ledian, Gligar, Ninjask, Gliscor, Archen, Archeops, Hawlucha and Landorus ειναι Flying type.

ναι εχεις δικιο εγω ειχα στο νου μου Staraptor, Fearow, Braviary και τα λοιπα και για αυτο απορησα
Το Item Iron Ball μειώνει το Speed κατά 50% και καταργεί την ασυλία του Flying type και της ability Levitate στις επιθέσεις Ground, παρόλα αυτά, όμως θα μπορούσε να αυξήσει και το βάρος του Pokemon που το βαστά, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια τόσο βαριά σιδερένια σφαίρα, που προσγειώνει ανώμαλα μέχρι και ιπτάμενο δράκοντα.
(18-01-2014 09:11 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Το Item Iron Ball μειώνει το Speed κατά 50% και καταργεί την ασυλία του Flying type και της ability Levitate στις επιθέσεις Ground, παρόλα αυτά, όμως θα μπορούσε να αυξήσει και το βάρος του Pokemon που το βαστά, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια τόσο βαριά σιδερένια σφαίρα, που προσγειώνει ανώμαλα μέχρι και ιπτάμενο δράκοντα.

Ε ναι... Dodgy αυτο κανει η iron ball... για να καταργει την ασυλια στα flying types pokemon σημαινει οτι προσθετει/αυξανει βαρος και τα ποκεμον πεφτουν σαν εκπτωτοι αγγελοι στο εδαφος... που το παραξενο;

Θελω να πω οτι εγω βλεπω το οτι τα flying pokemon χανουν την ασυλια τους στα ground pokemon σαν effect του βαρους της Irom Ball Dodgy
Το παράξενο είναι ότι δεν αυξάνει το βάρος του Πόκεμον η Iron Ball. Ελπίζω να προστεθεί πάντως στους weight mechanics κάποτε.
Η πρώτη dual type move είναι το Flying Press.
Όμως,υπάρχουν κι άλλες moves που θα μπορούσαν να είναι dual typed:
Muddy Water:Water/Ground
Ancient Power:Rock/Psychic
Eruption:Fire/Rock
Υπάρχουν κι άλλα moves λογικά,αλλά γιατί το concept αυτό δεν έγινε νωρίτερα?
Επίσης το Ice Punch, Fire Punch, Shadow Punch και Thunderpunch θα μπορούσαν ναι είναι dual type.
Είμαι σίγουρος ότι έχουν χιλιάδες πράγματα στο κεφάλι τους, το θέμα είναι να τα εφαρμόσουν συγκροτημένα. Αν και η δουλειά που έχει γίνει ως εδώ, είναι επικών διαστάσεων και φτάνει κοντά στην τελειότητα, παρόλα αυτά κάνει τους PokeFans όλο και πιο απαιτητικούς.
(19-01-2014 12:55 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Επίσης το Ice Punch, Fire Punch, Shadow Punch και Thunderpunch θα μπορούσαν ναι είναι dual type.
Είμαι σίγουρος ότι έχουν χιλιάδες πράγματα στο κεφάλι τους, το θέμα είναι να τα εφαρμόσουν συγκροτημένα. Αν και η δουλειά που έχει γίνει ως εδώ, είναι επικών διαστάσεων και φτάνει κοντά στην τελειότητα, παρόλα αυτά κάνει τους PokeFans όλο και πιο απαιτητικούς.

Indeed!
Ice/Fighting,Fire/Fighting,Ghost/Fighting,Electric/Fighting.
Ή και τα elemental fangs,που θα μπορούσαν να είναι half Dark.

Μιλώντας για fangs,το Gyarados δεν μαθαίνει Crunch.Αυτό σημαίνει ότι ως Mega Gyarados,η δυνατότερη physical Dark type move του είναι το Bite.Παρ'όλα αυτά,έχει τεράστια και δυνατά σαγόνια
Προσπαθώ να καταλάβω πόσο χρήσιμο είναι στο Flareon το TM18: Rain Dance και στο Glaceon το TM11: Sunny Day, τα οποία μπορούν να τα μάθουν ως Technical Machines.
Παράξενο μου φαίνεται, πως ένα Πόκεμον όπως το Joltik δεν έχει Volt Absorb ability...
[Image: tumblr_m2wg1wC2Wm1r1snf5o1_500.jpg]
Reference URL's