Legendary Pokémon

Full Version: The Great UU Team!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Οπως ολοι ξερουν UU=Underused. Προτεινω λοιπον να φτιαξουμε μια ομαδα που αποτελειται ΜΟΝΟ απο Underused ποκεμον. Θα κανω την αρχη λεγοντας ποια ειναι τα Overused ποκεμον που δεν θα εχουν θεση σε αυτην την ομαδα (αν και οι περισσοτεροι τα ξερουν ολα).

Απαγορευονται: Ολα τα Ubers και τα Legendaries (και το Wobbufett αφου θεωρειται Uber στο Net Battle). Τα υπερβολικα overused ποκεμον οπως Metagross, Gengar, Salamence, Blissey, Skarmory, Aerodactyl, Snorlax, και ο,τι αλλο πιστευετε οτι ειναι overused. Το Smeargle λογω της ικανοτητας του να μαθαινει οποιαδηποτε κινηση.

Η ομαδα που προτεινω εγω ειναι:
Dragonite - Phys.Sweeper
Sceptile - Sp.Sweeper
Houndoom - Sunnybeamer
Ludicolo - Annoyer/Sp.Wall
Breloom - Subpuncher/Sweeper
Ninjask - Stat Passer

Λοιπον τι λετε?
Λοιπον:

Arcanine - Physical Sweeper
Umbreon - Annoyer
Swampert - Tank (Εγω το θεωρω UU. Οποιος αλλος εχει αντιθετη γνωμη ας την πει)

Αυτα ειναι τα 3 που προτεινω για αρχη κυριως επειδη τα εχω δοκιμασει κιολας.
Κατα τη γνωμη μου πανω απο τα μισα Pokemon που λετε θεωρουνται Overused η το λιγοτερο: Πολυ καλα για UU και πολυ μετρια για OU.Το Swampert ειναι απο τα πιο OU Pokemon που υπαρχουν.Στις 5 μαχες θα δεις οπωσδηποτε 3 Swampert.Umbreon,Ninjask και Dragonite ειναι επισης OU.Τα υπολοιπα πιστευω πως ειναι σε αυτη την κατηγορια που προανεφερα.Δεν κανουν ουτε για τη μια κατηγορια ουτε για την αλλη.(Αν και το Breloom κανει πολυ καλη δουλεια στα OU αν χρησιμοποιηθει σωστα.)
Δηλαδη τα μονα που θεωρεις UU ειναι τα Ποκεμον τυπου Butterfree, Aipom και Mawile??? Τοτε δεν θα ηταν ομαδα UU αλλα ομαδα για τα πανηγυρια! Συμφωνω οτι τα Swampert, Umbreon ακομα και το δικο μου Ninjask ειναι OU βεβαια(δεν εβρισκα καποιο αλλο, γι' αυτο το εβαλα).
Αν θες αλλαγες για αυτα που ειπες οριστε:
Dragonite -->
<-- Primeape (με Bulk Up γινεται πολυ καλος Sweeper)
Breloom -->
<-- Poliwrath (Subpuncher με Earthquake και Belly Drum)
Ninjask -->
<-- Yanma (Substitute x4 + Liechi + Speed Boost + Reversal)
Αν δεν θες Houndoom, μπορει να μπει το Rapidash που ειναι καλος Sunnybeamer και Physical Sweeper. Επισης επειδη το Sceptile μπορει να θεωρηθει OU μπορει να μπει το Exegguttor που με λιγη περασμενη ταχυτητα γινεται τελειος Special Sweeper. Και τελος, για να αλλαξει η ομαδα τελειως, τη θεση του Ludicolo μπορει να παρει το Meganium το οποιο κανει πολυ καλο Tank/Annoyer και ειναι και UU.
Τωρα μαλισταWink Αυτα ειναι UU και μαλιστα επελεξες ωραια Pokemon.(μου αρεσει πολυ το Poliwrath και το Rapidash)
Το προβλημα ειναι οτι στην δευτερη ομαδα δεν υπαρχει κατι να περασει Speed στον Exeggutor. Εχετε καμια προταση? Jolteon & Ninjask ειναι OU οποτε εχουμε προβλημα...
Για να συμφωνούμε για τα OU/UU Pokemon προτείνω να ακολουθήσουμε αυτή τη λίστα

UU (Underused)

Underused is for Pokemon with sub-par base stats, abilities, movepool and so on. These Pokemon have their own metagame and are allowed in OU and Uber.

Abomasnow
Aggron
Altaria
Ampharos
Azumarill
Banette
Bastiodon
Bellossom
Bibarel
Blastoise
Camerupt
Carnivine
Cherrim
Clefable
Crawdaunt
Drifblim
Dunsparce
Electrode
Exploud
Fearow
Flareon
Gastrodon
Glalie
Golduck
Golem
Gorebyss
Granbull
Grumpig
Hitmonchan
Hitmonlee
Hitmontop
Huntail
Hypno
Kabutops
Kingler
Lanturn
Lopunny
Lunatone
Manectric
Meganium
Mightyena
Mr. Mime
Muk
Nidoqueen
Noctowl
Octillery
Omastar
Persian
Phione
Plusle
Politoed
Primeape
Purugly
Quagsire
Rapidash
Rotom
Sableye
Sandslash
Seviper
Shedinja
Shiftry
Shuckle
Skuntank
Solrock
Sudowoodo
Torkoal
Venomoth
Vespiquen
Victreebel
Vileplume
Wailord
Walrein
Whiscash
Wormadam [Ground]
Xatu

Απο Marriland.com

suicunejohn o elinas

To vespiquen einai kalo tank,kai to rapidash mixed sweeper.Den xerw alla kala tactics...
Stat passer ε ? Επειδη βαριεμαι να διαβασω τι λιστα, θα ελεγα οτι αν υπαρχει UU δρακος που μαθαινει baton pass και dragon dance βρεθηκε
Λοιπον,απο την λιστα που εδωσε ο Kalas τα pokemon που μου αρεσουν και θα εφτιαχνα ομαδα ειναι:
Altaria
Kingler
Manectric
Rapidash
Shedinja
Shuckle.
πολύ ωραία team Garam ένα 8.5/10 το έχει
για την δική μου τι λέτε;
Wailord
Vespiqueen
Sableye
Aggron
Torkoal
Kabutops

την έγραψα με βάση την λίστα του Kalas
Εχεις κοινη αδυναμια σε δυο pokemon απο water-type moves{Torkoal και Aggron}.Kαι κατι αλλο,εγω προσωπικα,δεν μπορω να βασιστω στο Wailord,στο Vespiquen και στο Sableye....Το Kabutops καλα ειναι εκει.
You guys forgot the baby Pokemon.(It's more like never used)

Baby Pokemon:

Pichu
Cleffa
Iglubuff
Togepi
Tyrogue
Smoochum
Elekid
Magby
Budew
Tyrogue
Azurill
Wynaut
Bonsly
Mime.Jr
Happiny
Munchlax
Riolu
Mantyke
Chingling
Pidgey
Tailow
Phione

Other Pokemon:

Wormadam(P-S-T)
Unown
Sunflora
Plusle
Minun
Farfetch'd
Bidoof
Bibarel

Και η ομάδα μου θα ήταν η ακόλουθη:
  • Elekid.
  • Magby.
  • Mime.Jr.
  • Phione.
  • Munchlax.
    και
  • Riolu. <333
E...δεν νομιζω οτι θα μπορουσε καποιος να πει κατι γι'αυτην την ομαδαToungue.Ειναι ολα baby pokes και δεν χρησιμοποιουνται για μαχες αφου οπως ειπες και εσυ,ειναι NU.Υπαρχουν δυο κοινες αδυναμιες παρ'ολα αυτα στα Μunchlax και Riolu απο fight-type moves..και στα Elekid kai Magby απο ground-types.Aλλα δεν νομιζω οτι προκειται να την χρησιμοποιησεις οποτε ενταξει,εγω θα σου πω οτι για ομαδα απο μωρα καλη ειναιBig GrinToungue.
Oριστε και η δικια μου:
Aggron
Blastoise
Primeape
Xatu
Quagsire
Exploud
Eχω κοινες αδυναμιες βασικα.Tωρα καταλαβαινω οτι ειναι λιγο δυσκολο να φτιαχνεις ομαδα και να μην εχεις κοινες αδυναμιες....
Το να έχεις κοινές αδυναμίες δεν είναι πάντοτε κακό. Το καλό σε μια ομάδα είναι να έχεις διαφορετικούς τύπους Pokemon εφόσον θα έχεις στη διάθεσή σου πολλές επιθέσεις διαφορετικού τύπου. ^^ Για αυτό το λόγο διάλεξα αυτά τα Pokemon.
Reference URL's