Legendary Pokémon

Full Version: To Legendary Pokemon στην Metropolis.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Όσοι πήρατε την χτεσινή Metropolis (free press) ίσως παρατηρήσατε ότι παρουσιάζεται το site μας χάρη στον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Γιαννόπουλο a.k.a Trapper. Θα ανεβάσω το γρηγορότερο δυνατόν ένα scan καθώς το μεσημεράκι ποθ ξεμπέρδεψα χτές με κάτι δουλειές που είχα ήταν κάπως δύσκολο να βρώ κάποιο αντίτυπο της εφημερίδας.
Εγω μενω Ηρακλειο και δε θα μπορουσα να την παρω! Ανυπομωνω να δω το τροπο με τον οποιο παρουσιαζεται το site! Αrty2 βιασου....
Τελικα βρηκες την εφημεριδα για να μας δειξεις το Scan;
Ακόμα περιμένουμε. Μήπως το όλο θέμα ήταν μούσι?
Δε νομιζω. Απλα ο Arty2 πιθανοτατα δεν βρηκε την εφημεριδα ή απλως δεν ειχε χρονο να το ανεβασει στο φορουμ και να μας το δειξει.
Μάλλον το 2ο. Τι είναι σημαντικότερο; Το pokedex ή το scan? Και...υπάρχει και μια σχολή με την οποία ασχολείται ο Arty. Άρα... κάντε υπομονή. Δεν το ξέχασε
Ακριβώς αυτό που είπε ο Vensires, τώρα από Παρασκευ ή τελειώνω με τα της σχολής και μετά το Σαββατοκύριακο υπόσχομαι να ξεκινήσω να προσθέτω σελίδες για τις D/P και το Dungeon και να τελειοποιήσω το Dex. Λίγο υπομονή πάντως γιατί τις τελευταίες 3 μέρες δουλεύουμε 15 ώρες straight (κάθε μέρα...)
iparxoyn polla pramata poy den exeis anebasei arty. Τα guides μου ακόμα τα περιμένω.
Ηρεμησε λιγο Birch.Σκεψου οτι οταν εσυ περασεις σε μια σχολη οπως του Arty2, μπορει να μην ασχολεισαι καν με Pokemon
δεν νευρίασα. απλά το ανέφερα. απείλησα κανέναν?
Ουτε νεβριασες ουτε απειλησες.Το "ηρεμησε" ηταν σχημα λογουBig GrinΑπλα ολα θα γινουν.Ισως αργησουν,αλλα θα γινουν.Μην ξεχνας πως αυτο ειναι ενα Site που το κραταμε γιατι μας αρεσει.Αν αναγκαζομαστε να αγχωνομαστε για να το αναπτυξουμε θα χασει το νοημα του.
JimLink Wrote:Ακόμα περιμένουμε. Μήπως το όλο θέμα ήταν μούσι?

JimLink να ξερεις οτι εδω δεν κυκλοφορουν ψεματα και φημες! Εξαλλου αυτο που χαρακτηριζει το συγκεκριμενο site ειναι η ειλικρινια και η εντιμοτητα των Admins και του Mod!!!!
Ακόμα περιμένω να μου την στείλουνε το οτι δημοσιεύτηκε είναι γεγονός όμως.
Ash Wrote:
JimLink Wrote:Ακόμα περιμένουμε. Μήπως το όλο θέμα ήταν μούσι?

JimLink να ξερεις οτι εδω δεν κυκλοφορουν ψεματα και φημες! Εξαλλου αυτο που χαρακτηριζει το συγκεκριμενο site ειναι η ειλικρινια και η εντιμοτητα των Admins και του Mod!!!!

Εγώ ρε Ash δεν είπα ότι ο Arty2 ή κάποιος άλλος από το forum λέει ψέμματα. Απλώς επειδή στο αρχικό του post ο Arty2 είχε ρωτήσει αν πήραμε την εφημερίδα επειδή είχε ακούσει ότι παρουσιάζεται το site, υπέθεσα μήπως τον πληροφορήσανε λάθος.
Reference URL's