Οk,ας σας πω κ εγω τον πονο μου
Αγαπημενο Anime: Bleach
Αγαπημενος ηρωας του Anime: Uryu Ishida (ειδικα το νεο τοξο του τα σπαει)
Αγαπημενο Cartoon: Τερατα και Εξωγηϊνοι (δν ειμαι σιγουρος αν θεωρειται Cartoon)
Αγαπημενος ηρωας του Cartoon: Bob (η χαζη μπλε χλαπατσα)
Αγαπημενος ηρωας απο Pokemon: Ο Charizard του Ash (γιατι αραγε?)
1. Αγαπημενο Anime: κανενα,μονο wolf's rain εχω δει και αυτο οχι ολο xD
2. Αγαπημενος ηρωας του Anime: Απο γουλφα,μαλλον ο Τοboe.
3. Αγαπημενο Cartoon: πολλα και διαφορα,αλλα οι σιμσονες τα σπαν.
4. Αγαπημενος ηρωας του Cartoon: ο χομερ και ο γιος του που το ονομα του αυτη τη στιγμη μου διαφευγει.
5. Αγαπημενος ηρωας απο Pokemon: αν και δε βλεπω πια πογκεμανζ, η ΤζεσιΤζεημςΜιαουθ.
βασικα αν το να βλεπεις 'η βουλη των ελληνων' live θεωρειται καρτουν,τοτε ειναι το καλυτερο καρτουν εβαχ.
(12-05-2009 09:51 PM)Mirka Wrote: [ -> ]4. Αγαπημενος ηρωας του Cartoon: ο χομερ και ο γιος του που το ονομα του αυτη τη στιγμη μου διαφευγει.
βασικα αν το να βλεπεις 'η βουλη των ελληνων' live θεωρειται καρτουν,τοτε ειναι το καλυτερο καρτουν εβαχ.
Bart Simpson.
Και η Βουλή μας είναι anime παρακαλώ, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Μόνο τα μάτια του Κούλη του Μητσοτάκη να δεις το καταλαβαίνεις.
Αγαπημένα anime: Bleach,Naruto,Code Geass (thx fr3q),Kateikyoushi Hitman Reborn!,Toradora,One Piece,Death Note,Full Metal Alchemist,Claymore,Digimon,Tengen Toppa Gurren-Lagann,Soul Eater,Asu No Yoichi,Hayate no Gotoku (ξέρω είναι πολλά αλλά ειλικρινά δε θέλω ν'αδικήσω κανένα
πάντως 1ο είναι Bleach xD)
Αγαπημένος χαρακτήρας: ...Byakuya/Ichigo από Bleach, Yondaime/Naruto/Kakashi/Itachi/Shikamaru/Jiraiya/Sasuke από Naruto, Lelouch από Code Geass,L από Death Note...μπα σταματάω.
Αγαπημένο cartoon: Simpsons? South Park? Dexter?
Αγαπημένος ήρωας cartoon: HOMER SIMPSON
Αγαπημένος χαρακτήρας Pokemon: Ash ο βλαξ!
Αγαπημένο Ανιμε: Κόουντ Γκίας
Αγαπημένος χαρακτήρας:Λελούτς
Αγαπημένο Καρτούν:ΝΤΟΡΑΑΑΑ τζάστ κίντινγκ, Γιουγκιο(είχε πιο πολυ ενδιαφερον απο τα ποκεμον)
Αγαπημενος ήρωας: Τζόι
Αγαπημενος χαρακτήρας Πόκεμον: Μιάουθ
Αγαπημενο anime μου ειναι τα Digimon (τα εχω ψιλοβαρεθει τα Pokemon). Αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι η Arukenimon. Αγαπημενο μου Cartoon ειναι ο Λαζλο (πολυ γελιο!!!!) και αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Λαζλο. Τελος, αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το Pokemon anime ειναι o Brock (εκει που ερωτευεται τα κοριτσια ειδικα!)
1. pokemon kai naruto 2. naruto kai gaara
3. den vlepw cartoon
4. koita panw
5. may