Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνοφωνο Pokemon tcg στο Twitch TV
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ρε παιδια συγγνωμη που επεμβαινω στη στζητηση αλλα ξερετε εδω ειδικα λογω επαρχιας τα πραμματα ειναι πολυ πιο χαλαρα. Ενα μερος εχουμε που παιζουμε Pokemon,MTG,Yu-hi-oh! κτλ στην πολη μου. Ολοι το ξερουν και κανεις δε μας εχει ενοχλησει ποτε. Καταλαβαινω πληρως βεβαια οτι εσεις μιλατε για οργανομενο παιχνιδι, αλλα παντως τα fnm μια χαρα γινονται στο MTG και τους ποντους τους περνουν τα παιδια στο database και τα παντα στο Yu-gi-oh! το ιδιο. Φθανω λοιπον στο διαταυτα. Ενα παιχνιδι Sudoku ή το Cluedo ή Οι ''Κατσικομαχιες'' δεν απαγορευονται πουθενα επειδη θεωρουνται επιτραπεζια. Μηπως πολυ απλα δεν εχει γινει κατανοητο οτι δεν προκειται για τζογο αλλα για ενα επιτραπεζειο παιχνιδι στρατηγικης ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ? (Ακριβως οπως και το Munchkin και το Jungle Speed)? Ειλικρινα, ΡΩΤΑΩ γιατι δεν το εχω ψαξει τοσο. Τελος, γιατι ολα αυτα ισχυουν για το Pokemon αλλα οχι για το MTG στο οποιο κατεβασαμε κανονικοτατα και επισημοτατα εθνικη ομαδα στο προσφατο παγκοσμιο και εχουμε παγκοσμιως γνωστους judges και pro tour plaeyrs?
(21-01-2015 08:07 PM)Solothorn Wrote: [ -> ]Ρε παιδια συγγνωμη που επεμβαινω στη στζητηση αλλα ξερετε εδω ειδικα λογω επαρχιας τα πραμματα ειναι πολυ πιο χαλαρα. Ενα μερος εχουμε που παιζουμε Pokemon,MTG,Yu-hi-oh! κτλ στην πολη μου. Ολοι το ξερουν και κανεις δε μας εχει ενοχλησει ποτε. Καταλαβαινω πληρως βεβαια οτι εσεις μιλατε για οργανομενο παιχνιδι, αλλα παντως τα fnm μια χαρα γινονται στο MTG και τους ποντους τους περνουν τα παιδια στο database και τα παντα στο Yu-gi-oh! το ιδιο. Φθανω λοιπον στο διαταυτα. Ενα παιχνιδι Sudoku ή το Cluedo ή Οι ''Κατσικομαχιες'' δεν απαγορευονται πουθενα επειδη θεωρουνται επιτραπεζια. Μηπως πολυ απλα δεν εχει γινει κατανοητο οτι δεν προκειται για τζογο αλλα για ενα επιτραπεζειο παιχνιδι στρατηγικης ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ? (Ακριβως οπως και το Munchkin και το Jungle Speed)? Ειλικρινα, ΡΩΤΑΩ γιατι δεν το εχω ψαξει τοσο. Τελος, γιατι ολα αυτα ισχυουν για το Pokemon αλλα οχι για το MTG στο οποιο κατεβασαμε κανονικοτατα και επισημοτατα εθνικη ομαδα στο προσφατο παγκοσμιο και εχουμε παγκοσμιως γνωστους judges και pro tour plaeyrs?

Δεν έχεις λόγο να ζητάς συγγνώμη, εμείς πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη επειδή βγήκαμε ολίγον εκτός θέματος Toungue

Ναι ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω γτ να γίνεται μόνο στα pokemon αλλά τέσπα. Για το MTG δεν ξέρω πόσο καλά τα πάμε (αλλά ξέρω ότι έφτασε ομάδα ελληνική στον τελικό κάποιου Pro Tour ή κάτι παρόμοιο αλλά δεν κέρδισαν δυστυχώς, πρόσφατα έγινε αυτό) αλλά στο Yu-gi-oh γνωρίζω ότι έχουμε πάρει 1 παγκόσμιο και αρκετά ευρωπαϊκά. Στο Buddy Fight (ένα καινούργιο tcg από την Bushiroad) πήραμε το πρώτο πανευρωπαϊκό που έγινε στην Γαλλία Toungue (πακγόσμιο ακόμα δεν έχει γίνει)
δεν γίνεται μονο στα pokemon. το ιδιο εγινε και στο heartstone. ( kai otan itan wow tcg san board game)

και θυμαμαι οτι για ολα τα αλλα εχουν καβαλησει νομους. ( πραμα που η νιντεντο δε κανει ) απλο.
ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ:
Το stream του Pokemon tcg online θα ξεκινησει μεταξυ 25/2 - 1/3
Ευχαριστουμε.
Καλύτερα για εμένα, θα έχω τελειώσει με την εξεταστική τότε Toungue
Pages: 1 2
Reference URL's