Legendary Pokémon

Full Version: Απαλλαγή moderator
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Από αυτή τη στιγμή και πλέον, o fr3quency απαλλάσεται από καθήκοντα moderator στο forum.

Σε συνέχεια επαναλαβανόμενων προβλημάτων στο chatroom, των οποίων οι λόγοι και αιτίες δεν είναι του παρόντος —και σαφώς δεν ευθύνεται μόνο ο συγκεκριμμένος— μετά από πολλές συζητήσεις και πολλά logs, οδηγηθήκαμε χθες σε αλλαγή access του fr3quency από co-owner σε half operator.

Θα τονίσω και εδώ, πως πρόθεσή μου πάντα, ήταν να μην υπάρχει διάκριση διαβάθμιση μεταξύ των μελών, είτε στο forum είτε στο chatroom. Η οποιαδήποτε θέση moderator ή operator, δεν λειτουργεί ως επιβράβευση, αλλά αφορά ευθύνες που μοιράζονται σε πρόσωπα εμπιστοσύνης, ανάλογα με τις ανάγκες. Η εμπιστοσύνη προϋποθέτει την καλή γνωριμία, αλλά η όποια παλαιότητα δεν είναι προϋπόθεση εμπιστοσύνης.

Η συμπεριφορά του fr3quency στην συγκεκριμμένη υπόθεση δεν ήταν ανάλογη της ωριμότητας που θα έπρεπε να συνεπάγεται η ηλικία του αλλά και η ενασχόλησή του. Επιπλέον η συμπεριφορά του ήταν φασίζουσα και αυταρχική.
Οι κατοπινές αποκρίσεις του, στις οποίες δεν θα αναφερθώ χάριν ευγένειας, προσβάλλουν την κρίση μου.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να προβώ σε ενέργειες δυσάρεστες, αλλά αναλαμβάνω κάθε ευθύνη για την επιλογή αυτή. Το αν αυτό το καράβι βουλιάζει λόγω της συμπεριφοράς μου ή από τα μπαρμπούτσαλα (sic) που λέω, θα το δείξει ο καιρός.
Κάτι που οφείλει να διευκρινιστεί: η συγκεκριμμένη απαλλαγή δεν έχει να κάνει με τιμωρία ή τάχα απόδωση δικαιοσύνης. Εξάλλου το forum με τα 5 άτομα που έχουν μείνει και το chatroom λειτουργούν σε διαφορετικούς κόσμους.
Ωστόσο αρκεί η κακή συμπεριφορά του fr3quency απέναντι στους άλλους και ο λόγος του απέναντί μου.
Η απώλεια εμπιστοσύνης —που έχει κλονιστεί από προηγούμενα γεγονότα— είναι οριστική.
Arty2 Wrote:η συμπεριφορά του ήταν φασίζουσα και αυταρχική.

^ (sic) Thus was it written.

Μήπως αποφάσισε το δημοκρατικό συμβούλιο να φύγω; Ποιος έδρασε περισσότερο φασιστικά τώρα;

Το να διαφθείρει η πολλή εξουσία είναι συνήθως αναμενόμενο, αλλά το να διαφθείρει η εξουσία ενός μικρού forum και channel με ξεπερνά.


Πάντως κατανοητή και δεκτή αυτή σου η απόφαση.
omg.. ο fr3 ηταν moderator απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να πρωτοδιαβαζει το φορουμ Toungue ... δεν θυμαμαι καν πριν ποσα χρονια ηταν αυτο...
Reference URL's