Legendary Pokémon

Full Version: A damn adventure
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
χμ...μπείτε να διαβάσετε ρε παιδιά μπας και γράψει τίποτα ο Γεώργιος Ταφ...Sad

edit:wow , that was my 1000th official post Toungue
πρεπει να το γιορτασουμε. μια μερα θα ανεβασω το επομενο αφου το θες
A damn adventure episode 6
Learn B****, learn
Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για τον Άλ. Πέρα από ότι ηττήθηκε από τον Νικ, έχει πάει να διαβάσει όμως το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να μάθει τίποτα!

Αλ: Έχουμε και λέμε: Το Piplup είναι water type και egg group dragon… αααααα δεν μπορώ. Αν είναι δυνατόν. Πάμε πάλι. Το Piplup είναι water και steel….
Piplup: Pipluuuuuuup
Al: Α έχεις δίκιο φίλε μου. Είσαι μόνο water. Water και steel είναι η εξέλιξη σου, το Prinplup. Όχι το Empoleon. Πωωω δεν το αντέχω αυτό. Θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να γίνω αγρότης.
???: Και εκεί πρέπει να διαβάσεις.
Αλ: Ε? Α εσύ είσαι μπαμπά;
Μπαμπάς: Μην απογοητεύεσαι. Εγώ είμαι εδώ. Ξέρω ότι έχασες πολύ από έναν άλλο όμως αυτό δεν πρέπει να σε πτοήσει και πρέπει να πας μπροστά. Είναι λογικό να μην μπορείς να μάθεις τα πάντα γι α τα Pokemon μέσα σε 1-2 βράδια.
Αλ: Ναι αλλά άμα δεν μάθω γρήγορα θα προχωρήσει πολύ.
Μπαμπάς: Και λοιπόν; Εσύ αυτόν κυνηγάς;
Αλ: Όχι αλλά..
Μπαμπάς: Δεν έχει αλλά. Εσένα ο σκοπός σου είναι να γίνεις πρωταθλητής. Αφού όμως πρώτα μπεις στη πράξη, πρέπει να μάθεις θεωρία.
Αλ: Γιτατί δεν μου το είχες πει από πριν αυτό;
Μπαμπάς: Πάντα νόμιζα ότι το παιδί μου έχει τουλάχιστον μια αρχική γνώση στο μυαλό του. Δεν περίμενα να μην ξέρεις ουτε ότι το Piplup είναι water. Αλήθεια με τι κρητίριο μου είπες να στο φέρω σαν αρχικό;
Αλ: Το Empoleon είναι τέλειο.
Piplup: Piiiiipluuuup
Μπαμπάς: Χαχαχαχαχα και το Piplup συμφωνεί μαζί σου.
Αλ: Ωραία. Τώρα άφησέ με να μάθω.
Μπαμπάς: Γιατί να μην σε βοηθλήσω να μάθεις;
Αλ: Πως γίνεται αυτό;
Μπαμπάς: Πάρε το Piplup και το Geodude και πάμε έξω. Θα σου συνδυάσω τη θεωρία με τη πράξη;
Αλ: Θα χρησιμοποιήσεις τα Pokemon του εμβλήματος;
Μπαμπάς: Ναι!
Αλ: Νικ, ετοιμάσου!

Ο μπαμπάς ή μάλλον ο Mike Stairs, ο προηγούμενος gym leader της Oreburgh city πριν παραιτηθεί για να έχει χρόνο να βλέπει την οικογένεια του, θεωρούταν ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτής νεαρών Pokemon Trainers στη Sinnoh. O Al είναι σε καλά χέρια!
Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο!
Ωραίος ο Σκαλοπάτιας. Toungue
Δεν είμαι καλός στο να σκέφτομαι ονόματα
Άντε ρε ξάδερφε πού είναι το νεξτ έπισοουντ ο λαός περιμένειιι ToungueToungue
sorry dude αλλα δεν εχει νοημα να το ανεβαζω σε νεκρο site
A damn adventure επεισόδιο 7
The man that knows the secret

Πλέον έχει ξημερώσει. Για την ακρίβεια 10.30 το πρωί. Το τηλέφωνο στο σπίτι του Μαξ χτυπάει συνεχώς, όμως ο ίδιος κατακουρασμένος από την χθεσινοβραδινή περιπέτειά του στο Sprout Tower για πιάσει τους Mister 1 και Miss 2 κοιμάται. Δυστυχώς όμως στο τηλέφωνο είναι ο πολύ θυμωμένος διευθυντής…. Τελικά ο Μαξ σηκώνεται από το κρεβάτι και σηκώνει το τηλέφωνο.

Μαξ: Παρακαλώ;(Νυσταγμένα)
Διευθυντής: ΕΧΕΙΣ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ POKEMON MARKET ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΑΡΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Μαξ: Μα…
Τουτ τουτ τουτ τουτ
Μαξ: Όχι ρε πούστη μου πάλι άνεργος. Τώρα που θα ξαναβρώ δουλειά σε αυτή τη μικρή πόλη; Γαμώ…
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Μαξ: Καλύτερα όμως από το να βρίζω να πάω δω τι γίνεται με τους misterιδες στο αστυνομικό τμήμα.
Λίγο αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα της Violet City….
Αστυνόμος: Λυπάμαι πολύ Μαξ, όμως αυτοί οι 2 είναι κοινοί άνθρωποι. Βέβαια δεν έχω ιδέα τι έκαναν βραδιάτικα στο Sprout Tower και όντως φαίνονται ύποπτοι φορώντας αυτά τα κουστούμια, όμως δεν έχουμε καμία απόδειξη για εγκληματικές πράξεις.
Μαξ: Από πού είναι;
Αστυνόμος: Και οι 2 κατάγονται από τη μεγαλύτερη πόλη της Kalos Region, τη Lumiose City.
Max: Τώρα που είναι;
Αστυνόμος: Τώρα είναι στο ιατρείο. Τους δίνονται οι πρώτες βοήθειες.
Max: Ωραία, πάω να τους δω
Αστυνόμος: Ναι αλλά σου είπα ότι δεν έχουμε αποδείξεις για τίποτα..
Μαξ: Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ νευριασμένος. Μην με κάνεις να τα πάρω κι άλλο.
Αργότερα:
Νοσοκόμα: Εδώ είναι οι δύο ασθενείς από τη Kalos Max. Μπορείς να τους δεις.
Μαξ: Ευχαριστώ.
Mister1: Ποιος είσαι πάλι εσύ; Δεν σε ξέρω καν.
Μαξ: Εγώ όμως σε ξέρω πολύ καλά, Mister 1!
Mister 1: !!!!!
Miss 2: Για τι πράγμα μιλάς; Γιατί είπες το αγόρι μου Mister1?
Max: Για τον ίδιο λόγο που εσένα σε λέει το ‘’αγόρι’’ σου Miss 2
Miss2: Κάποιο λάθος κάνεις νεαρέ. ΝΟΣΟΚΟΜΑ
Μαξ: Να ξέρετε ότι δεν μου τη γλιτώνετε.
Νοσοκόμα: Με φωνάξατε;
Miss2: Ναι. Ο φίλος μας φεύγει και θα ήθελα να τον αποχαιρετήσετε.
Νοσοκόμα: Σιγά μην αποχαιρετήσω το πιο αντιπαθητικό άτομο στην πόλη. Φύγε λοιπόν και να μην ξανάρθεις.
Μαξ: Μα…
Νοσοκόμα: Αντίο Μαξ. Εσάς αγαπητοί μου σας αφήνω στην ησυχία σας.
Αφού έκλεισε η πόρτα…
Mister1: Πως αυτός ο ηλίθιος ξέρει τα κωδικά μας ονόματα;
Miss2: Δεν ξέρω Mister1. Φαίνεται πολύ χαζός για να είναι από την international police. Δεν νομίζω να έχουν ανακαλύψει την οργάνωση.
Mister1: Μας έχουν δώσει όλα τα πράγματά μας; Δεν θέλω να ξανανέβουμε αυτό το φρικτό πύργο.
Miss2: Ναι. Να πάρουμε τα Taloflame και να πάμε στην Ecruteak City.
Mister1: Ωραία. Πάμε να φύγουμε.
Miss2 & Mister 1: Taloflame, fly!
Νοσοκόμα: Εδώ είναι και η σουπίτσα….μα που πήγαν; Πρέπει να πάρω την αστυνομία. Ο Μαξ είχε δίκιο. Κάτι περίεργο είχαν αυτοί οι τύποι!
Την ώρα που πετάνε στα Talonflame:
Mister 1: Αυτός ο τύπος ξέρει για μας. Κάτι πρέπει να κάνουμε.
Miss 2: Πάμε πρώτα στο Burned Tower να τελειώσουμε την αποστολή που μας ανέθεσε ο Dav…Mister 0 και μετά βλέπουμε. Αλλά στην αναφορά θα βάλουμε ότι μπέρδεψες τους πύργους.
Mister1: Είσαι κακία. Τουλάχιστον να σταματήσουμε για φαγητό κάπου;
Miss: Σκάσε.
Mister1: Κλαψ….
Miss2: Χάρη σε μία μικροκάμερα που έχω στη στολή μου καταγράψαμε αυτόν που ξέρει το μυστικό μας. Σε λίγο καιρό, θα είναι νεκρός.
Την ίδια στιγμή, κάπου αλλού…
Ray: Στο είπα, ότι παραείναι ηλίθιοι για να καταζητούνται. Επιπλέον χάρη σε αυτούς έχασες την δουλειά σου. Αν και θα την έχανες σύντομα έτσι κι αλλιώς.
Μαξ: Εγώ θα τους κυνηγήσω. Θα πάω στην Ecruteak City.
Ray: Πως; Δεν υπάρχει κανένας τρόπος;
Μαξ: Κι…όμως
Ray:?

Τι έχει στο μυαλό του ο Μαξ; Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο!
A damn adventure επεισόδιο 8
Al vs everyone.

John: Έχουν περάσει 2 μέρες από τότε που είδαμε τον Αλ. Με το που έχασε έχει κλειστεί στο σπίτι του και προπονείται.
Ryan: Έτσι πρέπει, άμα θέλει να γίνει ντούκαρος.
John: Λες να το εξέλιξε το Piplup?
Ryan: Μπαααα, θέλει πιο πολύ καιρό από 4 μέρες για να το εξελίξεις.
John: Καλά. Τι λες πάμε να αράξουμε στον Phillip?
Rayan: Ναι. Πάμε να αραξ… ωχ ο Αλ!
John: Επ, που είχες εξαφανιστεί εσύ ρε μαλάκα 2 μέρες;
Αλ: Σόρρυ ρε σεις αλλά με προπονούσε ο μπαμπάς μου.
John: Δεν ήταν παλιά ο gym leader της Oreburgh πριν τον Roark?
Al: Ναι. Και είναι πολύ δυνατός. Είμαι έτοιμος για το πρώτο έμβλημα! Ελάτε να με δείτε μαζί με τον Phillip.
Ryan: ok
Λίγο αργότερα….
Περιμένω τόση ώρα μπροστά από το γυμναστήριο για να έρθουν 3 παπάρες και δεν εμφανίζουνται.
???: Όχι τέτοιος χαρακτηρισμούς παρακαλώ..
Αλ: ?Α, εσύ είσαι μπαμπά;
Μπαμπάς: Ήρθα να δω τα αποτελέσματα. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να σε δω σε άλλα εμβλήματα γι αυτό θα έρθω τώρα.
Ryan,John,Phillip: Να μαστε και μείς.
Αλ: Επιτέλους, μπορώ να μπω.
Phillip: Γεια σας κύριε Mike.
Μπαμπάς: Γεια σου Phillip, γεια σου John, γεια σου Ryan.
Ryan & John: Γεια σας.
Μπαμπάς: Λοιπόν Αλ. Θα πρέπει πρώτα να πολεμήσεις 2 άλλα άτομα πριν φτάσεις στον Roark:
Al: Ποιον;
Gym Trainer1: Εμέναααααα
Αλ: Ωραία πάμε. Piplup!
Gym Trainer1: Geodude κάνε με περήφανο
Αλ: Α έχω και γω ένα!
Ryan: Δεν μας νοιάζει, καθάρισε αυτόν και πάρε το έμβλημα
Gym Trainer1! Λυπάμαι, αλλά δεν θα με καθαρίσει εύκολα εμένα. Geodude, Mud Sport.
Αλ: ; Μπαμπά, δεν είπαμε ότι αυτή η κίνηση είναι άχρηστη;
Gym Trainer:1 Χαχαχαχαχαχα τι χαζός μπαμπάς. Δεν ξέρει τι λέει. Εκείνος εκεί ειν…MIKE ST
Μπαμπάς: Αρκετά και οι 2, Αλ παίξε να τελειώνουμε
Αλ: Ωραία. Bubble!
Geodude fainted
Gym Trainer:2 BRAVO. Νικήσατε αυτόν αλλά όχι εμένα
Αλ: Κι άλλος;
Phillip: 2 είπαμε
Gym Trainer2: Onix, δείξε τι αξίζουμε!
Onix: Oooooniiiix
Al: Ας τελειώνουμε! Piplup Bubble
Gym Trainer2: Χα, το Onix μου εμένα είναι από άλλη πάστα και άντεξε. Τώρα, Onix, rock throw!
Al: Pipluuup! Πρόσεχε
Piplup: Piiiiiii
John: Δεν μπορεί ένα water type pokemon να πάθει πολλά από μια επίθεση rock, έτσι?
Phillip: Θεωρητικά, όχι.
Αλ: Piplup, Bubble!
It’s super effective on ONIX
ONIX fainted
Gym Trainer2: Οχιιιιι
Gym Trainer1: Τι σου είπα; Είναι καλός αυτός . Εξ άλλου είναι γιος του Stairs
Μπαμπάς: Και ναι τους νίκησε όλους. Τώρα θα διεκδικήσει το πρώτο του έμβλημα.
Roark: Μπράβο Αλ. Τους νίκησες όλους. Σε έβλεπα.
Αλ: Εσύ ποιος είσαι;
Roark: Είμαι ο Roark, ο αρχηγός του εμβλήματος.
Αλ: Ωραία. Έλα να σε κερδίσω.
Roark: Πρόσεχε. Είμαι σε αρκετά μεγαλύτερο επίπεδο από ότι οι gym trainers. Και μπορεί να είσαι γιος του μέντορά μου, αλλά δεν θα χαλαρώσω γι αυτό.
Μπαμπάς: Χαχαχαχαχαχα, καλά τα λες. Ούτε εγώ σε ήθελα να χαλαρώσεις.
Roark: Για να δούμε λοιπόν Αλ, αν έχεις μοιάσει στον πατέρα σου και έχεις πέτρινο αίμα. Όχι δεν ακούστηκε καλά αυτό.
Αλ: Geodude! Πάμε!
Phillip: Γιατί αρχίζει έτσι;
John: Αυτός κάνει τις επιλογές, οπότε ρώτα αυτόν, όχι εμένα.
Αλ: Πάμε!
Roark: Και εγώ Geodude θα βγάλω!

Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο!
Ε τώρα μας αφήνεις με την αγωνία. Toungue

Ελπίζω να είναι ωραία η μάχη. Smile
έχει σασπενς το στορι
A damn adventure επεισόδιο 9
Περιπέτεια στο τρένο

Ray: Έπρεπε να το περιμένω πως θα κάνεις μία τέτοια βλακεία.
Μαξ: Έλα τώρα Ray, είναι η ευκαιρία που ψάχνουμε. Δεν περνάει κάθε μέρα το τρένο από την Violet City και πόσο μάλλον να κάνει και στάση στην Ecruteak.
Ray: Είναι δεν είναι μοναδική ευκαιρία εγώ μαζί σου δεν έρχομαι. Δεν παρατάω την δουλειά μου, τη ζωή μου και την ηρεμία μου για να κυνηγήσω δύο καθυστερημένους.
Μαξ: Ναι αλλά θα με βοηθήσεις….
Ray: Θες να σου πληρώσω και το εισιτήριο ε; Παλιοτζαμπατζή μαζί σου δεν έρχομαι. Πάρε το Bellsprout σου και τρέχα.
Μαξ: Πως κατάλαβες ότι εννοούσα αυτό; Τέσπα σε παρακαλώ έλα μαζί μου….
Ray: ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
Μαξ: Καλά. Γειααααα
Ray: Που πας τρέχοντας;
Μαξ: Να προλάβω το τρένοοοοο. Τα λέμεεεεεε
Ray: Πωωω θεέ μου……
Λίγη ώρα αργότερα, έξω από τη στάση του τρένου….
Μαξ: Πρέπει να βρω ένα τρόπο να μην πληρώσω εισιτήριο. Αλλά τι να κάνω… δεν ξέρω….
Μεγάφωνο: Προσοχή παρακαλώ. Το τρένο αναχωρεί για Azalea Town σε 5 λεπτά. Επαναλαμβάνω. Το τρένο αναχωρεί για Azalea Town σε 5 λεπτά.
Μαξ: Γαμώωω. Πρέπει να βρω ένα τρόπο να μπω μέσα. Χμμ….. Bellsprout βγες!
Bellsprout: Bell!
Πλήθος: Πω πω shiny, πω απίστευτο. Πως είναι δυνατόν ένας τέτοιος παπάρας σαν τον Μαξ να έχει ένα shiny;
Μαξ: Τώρα Bellsprout, τύλιξέ με με vine whip!
Bellsprout: Belllllspoouuuuuuuut!
Επιβάτης: Μα τι κάνει; Αυτός ο Μαξ είναι πολύ ανόητος και επιπόλαιος.
Περαστικός: Έμαθα ότι ο κύριος Brown τον απέλυσε από το Poke Market σήμερα το πρωί.
Επιβάτης: Και τώρα θέλει να εκφράσει την αγανάκτησή του;
Πλήθος: Τι κάνει αυτός;;;;;
Max: Δεν ξέρω αν κατάφερα πολλά….
Υπάλληλος: Ε φίλε μ’αρέσεις! Θες να πας πουθενά με το τρένο;
Μαξ: Για να πω την αλήθεια…. Ναι
Περαστικοί: Που έχει να πάει αυτός ο ανίκανος;
Υπάλληλος: Τότε έλα μέσα. Είμαι δεύτερος στην ιεραρχία του τρένου και κάνω ότι θέλω. Τύποι σαν εσένα μου φτιάχνουν την όρεξη και με βοηθάνε να περνάει η ώρα καλά σε αυτό το βαρετό τρένο. Θα σε αφήσουμε να ταξιδέψεις δωρεάν.
Μαξ: Δεν ξέρω τι να πω…. Ευχαριστώ
Υπάλληλος: Άσε τις ευχαριστίες και έλα μέσα. Το τρένο φεύγει σε ένα λεπτό
Πλήθος: Αυτό είναι άδικο. Θα διαμαρτυρηθούμε στον προϊστάμενο και θα μείνεις άνεργος
Υπάλληλος: Λυπάμαι αλλά ο προϊστάμενος σε αυτό το τρένο είμαι εγώ και δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα. Άντε γεια λοιπόν.
Μαξ: Πω πω σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Τα καταφέραμε Bellsprout! Mister 1 και Miss 2 ετοιμαστείτε!
Μεγάφωνο: Προσοχή παρακαλώ! Το τρένο αναχωρεί για Azalea Town.
Υπάλληλος: Λοιπόν φίλε με το shiny Bellsprout πως σε λένε; Εμένα Τομ.
Μαξ: Χάρηκα Τομ. Με λένε Μαξ.
Τομ: Α ωραία. Και που πας;
Μαξ: Στην Ecruteak city
Tom: Α μάλιστα. Δουλειές να φανταστώ.
Μαξ: Ναι έχω κάτι δουλειές. Εσύ εδώ τι κάνεις;
Τομ: Βαριέμαι τη ζωή μου. Ήμουν άνεργος εδώ και πολλά χρόνια και ο θείος μου που είναι ο πρόεδρος του ΔΣ των σιδηροδρομικών γραμμών Johto με έβαλε στην υπηρεσία και με ανέβασε ιεραρχία για να κάνω ότι θέλω. Το θέμα είναι ότι αυτή τη δουλειά τη βαριέμαι πολύ.
Μαξ: Τι δουλειά έκανες πριν;
Τομ: Ήμουν εκπαιδευτής. Δούλευα ως gym trainer στην Goldenrod City όμως έπεσα θύμα της team rocket και μου κλέψαν όλα τα pokemon.
Μαξ: Πω πω τρομερό!
Τομ: Δε λές τίποτα. Και όταν ο Silver τη διέλυσε, τα δικά μου Pokemon δεν βρέθηκαν. Ποιος ξέρει τι τα έκαναν.
Μαξ: Γιατί δεν έπιασες άλλα;
Τομ: Μου είχε καταρρακωθεί το ηθικό. Για 2 χρόνια έμεινα άνεργος μέχρι που ο θείος μου μου έδωσε τη θέση στο τρένο.
Μαξ: Α μάλιστα.
Τομ: Εσύ τι κάνεις στη ζωή σου; Φαντάζομαι ότι θα δουλεύεις σε κάποια μεγάλη εταιρία για να έχεις δουλειές στην Ecruteak City.
Max: Εγώ… εχμ…. Ας πούμε ότι..
Υπάλληλος: Ουφ, ουφ. ΚΥΡΙΕ ΤΟΜ
Τομ: Τι έγινε;
Υπάλληλος: Μπροστά μας είναι… ουφ ουφ, ένας τεράστιος βράχος που δεν μας αφήνει να περάσουμε και 2 μαυροντυμένοι τύποι που μας κάνουν νόημα να σταματήσουμε το τρένο και να ανοίξουμε τις πόρτες!
Μαξ: Μαυροντυμένοι;
Τομ: Τι? Είναι τρελοί; Σε πόσα μέτρα;
Υπάλληλος: Σε 250 μέτρα.
Τομ: Σταματήστε το τρένο.
Υπάλληλος: Και ο κυβερνήτης αυτό διέταξε.
Μαξ: Τι ακριβώς έγινε;
Τομ: Κάτσε λίγο Μαξ. LUISON, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
LUISON(Υπάλληλος): Μάλιστα
Τομ: Μαξ εσύ κάτσε εδώ . Εγώ θα πάω με τον κυβερνήτη να δω τι θέλουν.
Μαξ: Τομ θα έρθω μαζί σας. Μπορεί να μπορώ να σας βοηθήσω.
Τομ: Καλά κάνε ότι θες. Πω σε τι μπελάδες βρεθήκαμε….

Τι θα γίνει; Ποιοι είναι αυτοί οι μαυροντυμένοι άνθρωποι; Είναι αυτοί που υποψιάζεται ο Μαξ; Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο!
Ποιοι είναι; Άντε πού είναι το επόμενο επεισόδιο μαν;;; Toungue
A damn adventure επεισόδιο 10
Το παιχνίδι της σαλάτας

???: Η ζωή τελευταία έχει γίνει πολύ δύσκολη. Δεν προλαβαίνω καν να τρώω. Μια σαλάτα έτοιμη στο χέρι και αυτό πολύ είναι. Τελευταία έχει όλο παραστάσεις αυτό το κολοθέατρο. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει πουθενά αλλού δουλειά σε ολόκληρη την πόλη;
Director: Εεε Julio, άμα έχεις χρόνο να χαζεύεις έλα να βοηθήσεις να στήσουμε τα σκηνικά.
Julio: Μάλιστα κύριε. Ωωω θεέ, τα μισώ τα Kimono Girls.
Kimono girl 2: Julio, φέρε μου παγωμένο νερό και γρήγορα.
Julio: Μάλιστα! Πόσο πόσο πόσο πόσο το μισώ αυτό το μέρος. Απλά χρειάζομαι επειγόντως τα λεφτά. Πως την πάτησα έτσι…… Εκείνη η Vanessa φτάει….
-Flashback-
2 χρόνια πριν, Indigo Plateu
Julio: Είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου. Δουλεύω δίπλα στους κορυφαίους εκπαιδευτές του πλανήτη και βοηθάω στη καλή οργάνωση του πρωταθλήματος… Ωπ έρχετε μια ωραία κοπελιά για να αντιμετωπίση τους κορυφαίους.
Vanessa: Συγγνώμη, ξέρετε που χρειάζεται να πάω για να αντιμετωπίσω τους Elite 4?
Julio: Μάλιστα όμορφη μου κυρία. Είναι στην πόρτα ακριβώς πίσω μου.
Vanessa: Αχ ωραία. Ευχαριστώ πολύ
Julio: Μισό λεπτό δεσποινίς. Για να μπείτε μέσα χρειάζεται να μου δείξετε τα εμβλήματά σας και να τα ελέγξω αν είναι έγκυρα.
Vanessa: Μα ναι τι απερισκεψία.. Μισό λεπτό.
Julio: όσο θέλετε.
Vanessa: Ωχ ωχ ωχ. Όχιιι δεν τα βρίσκωωω αποκλείεται
Julio: Τι πάθατε;
Vanessa: Πολύ φοβάμαι… ότι τα ξέχασα.. στο σπίτι μουυυυυ
Julio: Και που είναι στο σπίτι σας;
Vanessa: Στην Ecruteak City. Μπουχουχου
Julio: Μην κλαίτε ωραία μου δεσποινίς. Θα έρθω μαζί σας στη Johto να τα πάρουμε και θα γυρίσουμε να μπείτε στο πρωτάθλημα.
Vanessa: Μα, θα πρέπει να ξαναπεράσω το victory road και δεν θέλω.
Julio: Θα χρησιμοποιήσουμε τη γραμμή προσωπικού και θα έρθουμε σε 2 λεπτά
Vanessa: Σας ευχαριστωωωω πολυυυυ κυριε.. εχμ κυριε….
Julio: Julio με λένε. Θα ήθελα να με φωνάζετε έτσι
Vanessa: Και εμένα Vanessa: Ας μη χρησιμοποιούμε τον πληθυντικό
Julio: Εντάξει κυρία… εχμ… Vanessa
Vanessa: Pidgeot, Fly
(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ)
Έτσι με τον καιρό γνωρίστηκαν. Η Vanessa μπήκε στο πρωτάθλημα όμως δεν πήγε μακριά. Και τις δύο φορές που πήγε ηττήθηκε γρήγορα , εύκολα και ντροπιαστικά. Ευτυχώς όμως γνώρισε τη νέα της αγάπη τον Julio. Οι 2 τους ερωτεύτηκαν τρελά και ο Julio μετά από 1 χρόνο σχέσης αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Ecruteak να ζήσει με την καλή του. Αυτή η απόφαση ξάφνιασε συγγενείς και φίλους, όμως έγινε σεβαστή από όλους.
6 μήνες πριν….
5.45 μ.μ.
(Ο Julio πλένει τα πιάτα και ακούγεται η πόρτα να ανοίγει)
Vanessa: Julio έχω καταπληκτικά νέα!
Julio: Έκανες φοβερή πρόβα; Εσύ εξάλλου είσαι η kimono κ*ύ**α μου.
Vanessa: Κάτι άλλο. Βρήκα μία δουλειά στην Kalos region και σκέφτομαι να πάω εκεί!
Julio: Στην Kalos? Όμως είναι λίγο μακριά για να μετακομίσουμε εκεί…
Vanessa: Θα πάω μόνη μου.
Julio: Τι; Εννοώ…
Vanessa: Θα πάω για 5 μήνες. Τα λεφτά είναι πολύ καλά για να τα αφήσω. Σου έχω βρει δουλειά στο Dance School όσο καιρό θα λείπω να συντηρείσαι.
Julio: Ευχαριστώ…
6 μήνες μετά το flashback και 5 μέρες αργότερα από την αρχή της ιστορίας….
Εκφωνητής: Σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε στη μεγάλη γιορτή των Kimono girllllllls!
Julio: Είναι φρικτό. Η Vanessa έχει εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα και εγώ είμαι αναγκασμένος να βλέπω κάθε βράδυ για ένα τρίωρο για μια βδομάδα αυτή τη σαχλή παράσταση. Έχει αλλάξει η γνώμη μου για τα Kimono girls.
3,5 ώρες μετά, το show έχει λήξει και ο Julio μαζεύει μαζί με όλους τους υπαλλήλους τον χώρο….
Julio: Πωπω παιδιά βαριέμαι τόσο έτσι…
Loriac(καθαριστής): Το ξέρω. Και γω τη μισώ αυτή τη δουλειά αλλά τι να κάνουμε…
Director: Άμα τη μισείται να πάτε να πνιγείτε αργότερα, τώρα όμως μαζέψτε.
Julio: Εδώ κάτω αυτό το σαχλό κοινό έχει πετάξει τα πάντα. Μέχρι και μια λαμπερή πράσινη πέτρα… ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΤΡΑ? ΧΜΜΜ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ LEAF STONE. ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ SHIRURURURURURU ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..
1 ώρα αργότερα……
Julio: Πωπω είμαι πτώμα. Δεν ξέρω πως θα το κάνω αυτό κάθε μέρα για μία βδομάδα. Γαμώ την καταδίκη μου… Τέλος πάντων, καληνύχτα παιδιάαα
Λοιπό προσωπικό: Καληνύχτα bro
Julio: Χμμ πρώτα θα πάω στο 24h του John να πάρω μία σαλάτα να ξεχαστεί το στομάχι μου… Μπορεί να είναι στο δρόμο αλλά σε αυτή την καντίνα τα πάντα είναι ωραία.
10 λεπτά αργότερα…..
Julio: Γεια σου John, γεια σου Pinecco, καιρό έχω να περάσω από τη καντίνα σας Big Grin
John: Χαχα όντως. Όμως εγώ σε σκέφτηκα και έχω κρατήσει για σένα τη special σαλάτα σου!
Pinecco: Piii
Julio: Πωω ευχαριστώ ρε αδερφέ, μια σαλάτα με τόνο αυγά και μαγιονέζα είναι ότι πρέπει για να τη φάω στη 1 το βράδυ..
Φώτα φαίνονται στο βάθος του δρόμου και ο ήχος ενός αμαξιού που τρέχει με χίλια ακούγεται….
John: Πέρνα προσεκτικά το δρόμο. Έρχετε ένας σπιντάτος οδηγός.
Julio: Σιγά μην μου μάθει ο καντινιέρης πώς να περνάω το δρόμο Big Grin
John: Χαχαχαχα
Όμως κακό γίνεται εκείνη τη στιγμή… ο Julio πατάει μία μπανανόφλουδα και σκοντάφτει στη μέση του δρόμου ενώ ένα τζιπ πλησιάζει με τεράστια ταχύτητα…
John: JULIO, ΣΗΚΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!
(Όταν ένα όνομα γράφεται ανάμεσα σε αγκύλες, σημαίνει ότι αυτό που γράφεται το σκέφτεται και δεν το λέει δυνατά)
[Julio]: Θα πεθάνω, βοήθεια βοήθεια βοήθεια
Οδηγός Τζιπ: ΜΑΞ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΣΠΙΝΤΑΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑΑΑΑ
ΜΠΟΥΥΥΥΥΠ
John: Julio……
Max: Alvaro, κάτι χτυπήσαμε
Alvaro: Ναι το κατάλαβα. Γλουμ. Μαξ
Μαξ: Τι;
Alvaro: Τι είναι όλα αυτά τα αίματα

Τι έγινε με τον Julio? Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο
Ποιος τρώει σαλάτα στο χέρι και ποιος πηγαίνει σε καντίνα για να φάει σαλάτα;
Είπαμε οκ, φανταστική ιστορία ρε παιδί μου αλλά όχι και έτσι. Toungue
Pages: 1 2 3
Reference URL's