Φυσικά όποιος είναι root δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το app. Τώρα αν κάνεις disable το SuperSU ίσως γίνει κάτι αλλά δεν παίρνω όρκο. Αυτό είχε γίνει με το app τους με τη μουσική από τα παιχνίδια Pokemon, αλλά δεν προσπάθησα να κάνω disable το SuperSU.
(21-12-2015 11:00 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]Quote:There will be a Team function where you can be part of teams with other Trainers and compete against other teams. How this will work was not detailed.
Μας βλέπω εύκολα να μετατραπόμαστε σε Pokemon Go Community
Να και τα turf/gang wars.
Θα βρούμε τρόπο και για εμάς τους rooted ελπίζω. :/
Την κατάλληλη περίοδο πήρα smartphone.
Το wearable που θα μας ειδοποιει για κοντινα ποκεμον που θα το βρουμε;
Θα κυκλοφορησει στα καταστηματα;
(14-02-2016 02:21 AM)Mister 94 Wrote: [ -> ]Το wearable που θα μας ειδοποιει για κοντινα ποκεμον που θα το βρουμε;
Θα κυκλοφορησει στα καταστηματα;
Κάτσε να δούμε πότε θα βγει το παιχνίδι και βλέπουμε και για τα αξεσουαρ.
Απλα επειδη διαβασα οτι οτι θα βγει στις 27 φεβρουαριου το ειπα...
το go ειναι μια γυφτιά, απατεωνιά και όπως αλλιώς μπορείς να το χαρακτηρίσεις. σαν ιδέα είναι καλο, έχει potential αλλα είναι κλεψιά οπότε...
Και που το ξέρεις εσύ ότι είναι κλεψιά;
Έχεις θείο που δουλεύει στη Niantic;
Grim Ripper σε λυπάμαι με το που βγαίνει κάτι έρχεσαι αμέσως και το ποστάρεις εδώ, ενώ ξέρεις οτι το πράγμα είναι διαλυμένο. μπράβο πάντως γτ χωρίς εσένα δεν τα υπήρχε τίποτα κυριολεκτικά
Θα συνεχίσω να postάρω όσο μπορώ, δεν τρέχει κάτι.
Και ας είναι λίγοι όσοι τα βλέπουν, δεν έχω θέμα.
Είναι το μόνο forum για pokemon που έχω account και δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάπου αλλού.
Γενικά θέλω να στηρίξω και το tcg εδώ αλλά αν δεν ενδιαφέρονται από την κάισσα να κάνουν promote το παιχνίδι τότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά.
Φταίνε λίγο και οι παίκτες όπου βλέπουν τον άλλο να κάνει scaling (διαλέγει συγκεκριμένα φακελάκια/boosters ώστε να ανοίγει καλά πράγματα άρα δεν μένει κάτι καλό για τους υπόλοιπους) και δεν κάνουν τίποτα αντί να πουν κάτι ή να αλλάξουν μαγαζί.
Και για το vgc θα ήθελα να γίνονται τουρνουά αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε σαν χώρα + δεν ξέρω κανέναν που θα ήθελε να ασχοληθεί με το organizing part.
Αυτό με το scaling που λες (καινούρια λέξη
) πώς το κάνουν δηλαδή;
Το πιο εύκολο είναι να λυγίζεις λίγο τα boosters, και καταλαβαίνει λίγο πιο είναι πιο σκληρό μιας και τα holo/EX pokemon είναι κάπως πιο σκληρά.
Τα holo/EX είναι πιο βαριά κιόλας μιας και έχουν περισσότερο υλικό.
http://yugioh.wikia.com/wiki/Scaling