Legendary Pokémon

Full Version: H Γνώμη Σας Μετράει!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ego simfono gia to avatar
Ναι,και φαινεται απ'το δικο σουToungue

akis1988

εχω μερικες ιδεες που θα κανουν το LP το καλητερο site για ποκεμον στο net!
λοιπον
1)να βαλετε ενα καλητερο chat.οχι οτι δεν ειναι καλο αυτο που εχετε αλλα ειπατε να πουμε τν γνωμη μας π.χ το chatango
2)να κανουμε τον δικο μας κοσμο των ποκεμον! πχ να εχουμε τους δικους μας γυμναστες,ellite four,day care που καποιος θα μεγαλωνει ποκεμον για καποιον αλλο με το αζημιωτο φυσικα (οχι λεφτα),να εχουμε κατι σαν traiding bazzar οπου ο καθενας θα λεει πιο ποκεμον θελει και τι μπορει να δωσει.και διαφορα τουρνουα με συγκεκριμενα ειδη π.χ μονο fire με επαθλο ενα fire pokemon! αυτες ηταν οι ιδεες αν σας αρεσαν και υλοποιησετε καμια θα χαρω πολυ αν οχι ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
Καλή η ιδέα σου akis1988, όμως δε νομίζω ότι σκοπός του site είναι να δημιουργήσει ένα νέο κόσμο με γυμναστές, elite 4 κ.τ.λ. Υπάρχουν άλλα site που γίνεται αυτό. Το LegendaryPokemon είναι περισσότερο ενημερωτικό, προσφέρει βοήθεια σε όλους εμάς που παίζουμε pokemon και μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε με άλλους για αυτά. Δεν είμαι βέβαια εγώ αυτός που θα αποφασίσει, τη γνώμη μου λέω.

Θα μπορούσε όμως να γίνει περισσότερο ζωντανό. Να οργανώνονται δηλαδή τουρνουά μέσω wi-fi ή shoddy, ανταλλαγές κ.ά

akis1988

ωραια η ιδεα σου για τα τουρνουα μακαρι να γινει.μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πια σαιτ εχουν γυμναστηρια και αλλα σαν τν ιδεα που ειχα εστω pm αν δν μπορεις να γραψεις εδω.
Πρωτον,και βεβαια δεν μπορει να γραψει η να σου πει εδω ποια sites εχουν ολα αυτα που λες, γιατι θα ειναι advertising.
Δευτερον,με το ''να βαλετε ενα καλυτερο chat'',τι εννοεις?
Τριτον,το να βαλεις καποιον να σου εκπεδευει τα pokemon,{η ιδεα σου με το day caring}δεν ειναι καθολου σωστο εως αδικο.Γιατι να πεδευεται ο αλλος για τα δικα σου pokemon?Οσο για τις μαχες,υπαρχουν τα pm's με τα οποια μπορειτε να συννενοηθειτε και αυτο εδω επισης: http://www.legendarypokemon.net/chat To trading bazzar μπορει να γινεται μεσω ενος απλου thread: #s...hp?tid=432 .....ελεος.....
Kαι εχουμε ηδη τουρνουα.:<
Οσο για το κοσμο με elite4 κτλ,δεν το νομιζω.Δεν φτιαχτηκε για να γινει RPG η κατασταση XD;
Sorry που ζήτησα τουρνουά, μόλις είδα ότι ήδη έχουμε.Sad Και όσο για αυτό που λες akis1988 αναφέρομαι στο site που είσαι μέλος και είχες αν δεν κάνω λάθος παρουσιάσει εδώ #s...hp?tid=771 Τo όνομα του δεν το ξέρω. Πάντως τέτοιο σε στυλ RPG υπήρχε.Τώρα έκλεισε (φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζετε σε πιο αναφέρομαι)
Πιστευω πως το site θα πρεπει να εχει πιο πολλους moderators,ετσι ωστε να αντιμετωπιζονται τα προβληματα πιο ευκολα.Συγκεκριμενα,οταν καποιοι moderators λειπουν,για τον οποιοδηποτε λογο,καποιοι αλλοι ισως να ειναι διαθεσιμοι κατα καιρους και να κανουν την ''δουλεια''.
Αυτο προς το παρον.
Συμφωνώ με τον Χάρη απόλυτα. Δεν θέλω να αναφέρω πιο/πια μέλος/μέλη έχει/έχουν πραγματικά εκμεταλλευθεί την απουσία των διαχειριστών της ιστοσελίδας... Το spam που έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες φτάνει για ένα χρόνο!
mirka Wrote:Αλλο το ενα,αλλο το αλλο. (:Ρ)
Θα μπορουσαν να προσθεθουν πιο πολλα emoticons.

Nαι,και θα αρεσε σε ολους αν υπηρχε και το ''xD''Toungue.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΛΒΕΡ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΠΩς ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΠΑΜΜΑΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ(να τρωτε πολυ γιαουτρι ;-; )
ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΔ ειΜΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ
Επισης,θα ηταν ωραιο αν υπηρχε ενα μερος στο user CP οπου οι χρηστες και συγκεκριμενα τα members μονο,{εξαιρουνται οι mods και οι admins που μπορουν και την αλλαζουν}να μπορουν να αλλαζουν την εκφραση κατω απ'το username τους,(Νewbie,Junior member,Member,Senior member,Posting freak)απο μονοι τους.
Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα "κούραζε" πολύ το Server…
Και γιατι τον server?....Ισα-ισα,δεν θα κουραζε κανεναν.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's