Legendary Pokémon

Full Version: NINTENDO WIFI USB CONNECTOR SEARCH
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hello everybody.I have a nintendo 3ds and a ds lite and i want badly to connect them in order to obtain certain pokemon,fill my pokedex and more.I have found that it is possible through the nintendo wifi usb connector.I have tried to buy it but the company has stopped its production.So if anyone here has it and needs it no more i wanna buy it.I stay in Athens.Message me for further info.

Ζητειται nintendo wifi usb connector για αγορα για να μπορω να συνδεσω ds lite με 3ds.Μενω Αθηνα.Στειλτε μου inbox μηνυμα για περεταιρω πληροφοριες.
I'm assuming you want to trade between ds games using a ds lite + 3ds or move pokemon from one generation to the other.
You don't need a nintendo wifi usb connector for that.

Trading between same generation games
https://www.reddit.com/r/pokemon/comment...d_ds_lite/

Transfering games from one generation to the next one.
http://www.thonky.com/pokemon/trade-from-platinum-to-x

Για ότι άλλο θες μας ρωτάς. Smile
Ευχαριστω για την απαντηση καταρχας.Εψαξα τα link σου αλλα δυστυχως ο μονος τροπος ειναι μεσω pokemon bank στο 3ds(να τα βαλω εικονικα σε ενα internet box τα pokemon) αλλα θελει πιστωτικη για να την ενεργοποιησω πληρωνοντας ενα μικρο αντιτιμο.Εμπας περιπτωσει δεν θελω να μπλεξω πιστωτικη.Δυστυχως αλλος τροπος να συνδεθει το ds lite στο wifi διχως connector δεν υπαρχει.Το δοκιμασα αλλα βγαζει error και ζηταει software+connector.Το error οφειλεται εκει και οχι σε WEP κτλπ,το εψαξα.Ισως να συμφερει να αγορασω ενα το ds1 το απλο που συνδεεται αυτοματα στο wifi παρα connector για το ds lite.Ιδια τιμη λογικα θα ειναι με τον connector τοσο παλιο που ειναι το ds1.
Πες μου τι ακριβώς θες να κάνεις για να σου πω αν γίνεται ή όχι.
Έτσι όπως το βλέπω μάλλον θες να στείλεις pokemon από black/white σε X/Y/OR/AS το οποίο δυστυχώς χωρίς pokebank δεν γίνεται.
Το WiFi Connector το σταμάτησαν επειδή κάνει τη δουλειά που κάνει οποιοδήποτε USB WiFi stick ή υπολογιστής: http://www.howtogeek.com/214080/how-to-t...i-hotspot/

Σχετικά με το DS Lite δεν πρόκειται να βρεις άκρη, γιατί πολύ απλά έχουν παύσει οι online υπηρεσίες σε αυτά τα παιχνίδια εδώ και δυο χρόνια: http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/...zOrgBURhzw

Τέλος, δεν χρειάζεται πιστωτική για το Pokemon Bank, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προπληρωμένη κάρτα, που την χρησιμοποιείς σαν μετρητά και δεν έχεις φόβο χρέωσης — η τράπεζά σου ευχαρίστως θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Α εχουν παψει οι υπηρεσιες?Μαλιστα.Αρα αδικος κοπος να παρω αλλο stick και να κατεβασω το software στο PC.Αυτο που θελω ειναι να κανω ανταλλαγη pokemon μεταξυ black2 και X/AS και για να συμπληρωσω το pokedex και γιατι καποια εξελισσονται μονο μεσω ανταλλαγης κτλπ.
Ναι έχουν πάψει οι online υπηρεσίες στα παιχνίδια του ds.

Αυτό που θες πάντως για μεταφορά από black2 σε X/As γίνεται μόνο με τη χρήση του pokebank άρα δηλαδή θα πρέπει να πληρώσεις συνδρομή 5€ για ένα χρόνο.
Με μια προπληρωμένη κάρτα θα είσαι μια χαρά, ούτως ή άλλως βάζεις εσύ ακριβώς όσα λεφτά θες οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να σου τα κλέψουν.


Πιο εύκολο μάλλον θα ήταν να έκανες ανταλλαγές στην 6η γενιά τα pokemon που σου λείπουν. Smile
Ωραια,ευχαριστω.Θα χρησιμοποιησω pokebank oποτε.Το μονο μειονεκτημα ισως οτι δεν εξελισσονται γιατι ειναι σαν storage αλλα παλι βολευομαιSmile.
Το να βρεις άτομα για να σε βοηθήσουν με τα trade evolutions είναι το ευκολότερο. Toungue
Αν θες σε βοηθάω εγώ όταν τα μεταφέρεις σε X/AS. Smile
Reference URL's