Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο Pokemon είστε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
1) Φαντάζομαι ότι είσαι φλογερός τύπος επειδή έχεις τη mystery dungeon red rescue team, όπου ως επί το πλείστον βγαίνεις πόκεμον της φωτιάς Toungue
2)Εγώ σε ένα τεστ που έκανα βγήκα mew, αλλά θα προτιμούσα να ήμουν Grovyle
3) Το thread έχει να απαντηθεί για 2 μήνες...
Grovyle_Fan Wrote:1) Φαντάζομαι ότι είσαι φλογερός τύπος επειδή έχεις τη mystery dungeon red rescue team, όπου ως επί το πλείστον βγαίνεις πόκεμον της φωτιάς Toungue

WRONG WRONG WRONG έχω την Βlue!!!!!!!!!!!!!!!
Johan Wrote:
Grovyle_Fan Wrote:1) Φαντάζομαι ότι είσαι φλογερός τύπος επειδή έχεις τη mystery dungeon red rescue team, όπου ως επί το πλείστον βγαίνεις πόκεμον της φωτιάς Toungue

WRONG WRONG WRONG έχω την Βlue!!!!!!!!!!!!!!!

Kόψε το σπαμάρισμα άνθρωπέ μου!!! Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος να σου κάνω παρατηρήσεις θεωρώ ότι γίνεσαι εκνευριστικός. Μπορούσες να μου το στείλεις σε pm...
Το spamming να τελειώσει εδώ παρακαλώ...
fr3quency Wrote:Ρε παιδία, αυτό το thread είναι για την Mystery Dungeon(όταν κάνεις ένα test στην αρχή). Toungue
Nαι,αλλα με αυτον τον τιτλο δεν μας δινει να καταλαβουμε τι θελει να πουμε ακριβως.Δεν εχω κανει το test,απλα θεωρησα οτι ο χαρακτηρας του Typhlosion μοιαζει με τον δικο μου.Επισης,καποιος πρεπει να μου διεγραψε το post που ελεγα ποιο pokemon ειμαι κατα την γνωμη μου,η απλα ξεχασα να το postαρωToungue.Αλλα δεν εχει σημασια πλεον....
Σε περίπτωση που σου περισσεύει λίγος χρόνος θα μπορούσες να διαβάσεις και το πρώτο post του thread...
Nαι,εχεις δικιο,ζητω συγγνωμη για την αφελεια μουSad.Βασικα,παντα ετσι γινεται,ποτε δεν κοιταω το πρωτο post του author...θα προσεχω απο'δω και περαWink.Sorry again.
Έγώ στην time βγήκα Treecko, δηλαδή Quiet nature.

Τώρα είμαι Grovyle αλλα δεν θέλω να γίνω Sceptile γιατί μου αρέσει πιο πολύ το Grovyle και είναι απο τα αγαπημένα μou pokemon (άσχετο)
Έχω βγει 5 φορές Treecko και 1Charmander!!
εγω πικατσου!
Εγω οσες φορες το δοκιμασα βγηκα σηντακουηλ δυστηχως θα ηθελα ενα τιττο......lol
εμενα Treeko και Pikachu.......
egw bghka Turtwig alla pisteuw oti eimai eevee h flareon
(08-09-2008 04:00 PM)Celebi Wrote: [ -> ]Έγώ στην time βγήκα Treecko, δηλαδή Quiet nature.

Τώρα είμαι Grovyle αλλα δεν θέλω να γίνω Sceptile γιατί μου αρέσει πιο πολύ το Grovyle και είναι απο τα αγαπημένα μou pokemon (άσχετο)

exelixes to starter pokemon sthn time?pos to ekanes auto?
Βγήκα Pikachu αλλά σημείωση ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο Quiz του DS να βγείς το χρώμα που έχεις βάλει στο menu του DS, για silver aura είναι Pikachu, και το silver για το DS είναι το menu που έχει εξ' αρχής.
Charmander...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's