Legendary Pokémon

Full Version: A Blue Legend (Greek)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4ο:Στο δασος της Viridian (II)

Ενα Pikachu!Τα Pikachu ειναι πολυ σπανια στο δασος της Viridian!Καθως το κοιταζα και ετοιμαζομουν να το ποιασω, το πικαψηθ επεσε στο εδαφος.Ετρεξα κοντα του και ειδα πως ειχε μια μεγαλη πληγη στην πλατη του.Το πηρα απαλα στα χερια μου και ρχισα να τρεχω.Επρεπε να φτασω οπωσδηποτε στο κεντρο Pokemon της Pewter.Καθως ετρεχα και εγτανα σιγα σιγα προς το τελος του δασους, Ενα μεγαλο Beedrill μου επιτεθηκε!Επεσα στο εδαφος για να προστατεψω το Pikachu.
"Squirtle!Επιθεση!"To Squirtle βγηκε απο την Pokeball.Το Beedrill χωρις να χασει καιρο επιτεθηκε στο Squirtle μου με το κεντρι του."Squirtle! Επιθεση με φουσκες!"To Pokemon μου εκτωξευσε φουσκες απο το στωμα του χτυπωντας τον αντιπαλο του.Το Beedrill ξαφνιαστηκε αλλα δεν εχασε και πολυ δυναμη.Με μεγαλη ταχυτητα χτυπησε το Squirtle και το εβγαλε εκτος μαχης επειδη ηταν ηδη κουραμενο."Pidgey!Διαλεγω εσενα!"Το Pidgey πεταξε και εφτασε στο υψος του Beedrill.Το Beedrill χτυπησε το Pidgey μου με το κεντρι του και το Pidgey απαντησε με ανεμοστροβιλο.Το αντιπαλο Pokemon επανελαβε την επιθεση του μονο που αφτη τη φορα δηλητηριασε το δικο μου!Ετσι,μετα απο ενα λεπτο μαχης το Pidgey επεσε στο χωμα λιποθυμο.Τωρα τα πραγματα ηταν πολυ ασχημα.Το Beedrill ηταν ετοιμο να επιτεθει σε μενα και στο αβοηθητο Pikachu.Ξαφνηκα, το Pikachu πηδηξε απο τα χερια μου και επιτεθηκε στο Beedrill με ηλεκτρισμο.Η επιθεση του ηταν πολυ αδυναμη αλλα καταφερε να κανει καποια ζημια στο Beedrill."Μονο μια ελπιδα υπαρχει"σκεφτηκα."Pokeball, φυγε!"H Pokeball χτυπησε το Beedrill και το αιχμαλωτησε.Καθως επεσε στο εδαφος, κουνηθηκε μια φορα,μια δευτερη αλλα πριν σφραγισει τελειως το Beedrill πεταχτηκε εξω ζαλισμενο."Pokeball, φυγε!Φωναξα αμεσως."Μια δευτερη μπαλα χτυπησε το Beedrill αιχμαλωτιζοντας κανονικα αυτη τη φορα.Πηρα την Pokeball και το πληγωμενο Pikachu που ειχε λυποθυμησει και ετρεξα οσο πιο γρηγο μπορουσα.Καθως εβγαινα απο το δασος,ακουσα μια μεγαλη φασαρια που ερχοταν απο τον ουρανο πισω μου.Γυρισα, και ειδα μια λαμψη και στη συνεχεια ενα Butterfree να χρησιμοποιει σκονη υπνου σε ενα σμηνος απο Beedrill τα οποια επεσαν στο εδαφος...Το βραδυ ειχα φτασει στο κεντρο Pokemon.Κοιμηθηκα εκει και αφησα ολα τα Pokemon μαζι με το πληγωμενο Pikachu στην νοσοκομα Joy...
-------------------------------------------------------------------------------------

Επειδη νομιζω πως αν γραψω ολη την ιστορια θα μου παρει παρα πολυ καιρο και στο τελος μπορει να βαρεθω ακομη κι εγω,θα αρχισω να περιγραφω μονο τα σημαντικα σημεια, αφηνωντας καποια "οχι σημαντικα" τα οποια μπορει να προσθεσω στο τελος.
Λογω πολλων υποχρεωσεων μου ειναι αδυνατο να συνεχισω την ιστορια (τουλαχιστον για τωρα) οποτε κλειδωνω το θεμα.Στο μελλον μπορει να το επαναφερω.
Pages: 1 2
Reference URL's