08-09-2005, 08:32 PM
Μιας και είμαστε μια πολύ ευχαριστη παρέα και δεν αποκλείεται να οργανώσουμε κάποια Φορουμική Συνάντηση κάποια στιγμή, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε να ενημερώσουμε ο ένας τον άλλον για κάποια πράγματα τα οποία αφορούν την κάσέττα ή τις κασέττες του καθενός.
Ποιό συγκεκριμένα:
Ας μιλήσω για εμένα:
Παρόν Berry Status:
Πείτε λοιπόν τα δικά σας!
Ποιό συγκεκριμένα:
- Που βρίσκεται η Secret Base σας σε κάθε Κασέτα;
- Κάνετε εκτροφή Pokemon με σκοπό την Inheritance νέων κινήσεων όπως Egg Moves και TM Moves;
- Ασχολείστε με το να παράγετε Berries υψηλού επιπέδου με σκοπό το Berry Blending και την ανταλλαγή με άλλαυς;
Ας μιλήσω για εμένα:
- Χρησιμοποιώ ως Secret Base το δέντρο στα πρόθυρα του καταράκτη στην Route 119. Επειδή σύντομα θα έχω την Emerald, σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ εξ ολοκλήρου! Εχω επίσης 2 άτομα τα οποία ποτέ δεν σβήνω (και τα οποία δεν έχουν access στο internet). Οι βάσεις τους είναι του ενός στην ίδια Route με εμένα, μέσα σε έναν θάμνο, στα δεξιά του δέντρου μου, καθώς και στην Route 120, στον θάμνο πίσω από το Loomy Soil και το Pond, νότια του Registeel.
- Προς το παρόν φτιάχνω τα starters με Egg Moves, όπως Squirtle με Mirror Coat και Refresh. Σύντομα ελπίζω να έχω κάνει και τα 9 με όσες περισσότερες κινήσεις γίνεται! ΣΚοπό έχω να κάνω τα εξής:
[list:011e0a4cb4] - Bulbasaur: Magical Leaf & Petal Dance
- Charmander: Dragon Dance, Bite & Rock Slide
- Squirtle: Mirror Coat & Refresh
- Chikorita: Ancientpower & Leech Seed
- Cyndaquil: Crush Claw, Quick Attack & Fury Swipes
- Totodile: Ancientpower, Crunch & Rock Slide
- Treecko: Crunch & Dragonbreath
- Torchic: Rock Slide & Flamethrower
- Mudkip: Mirror Coat & Refresh
Παρόν Berry Status:
- Spelon Berry: 20
- Pamtre Berry: 24