Legendary Pokémon

Full Version: Secret Base και άλλα...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Μιας και είμαστε μια πολύ ευχαριστη παρέα και δεν αποκλείεται να οργανώσουμε κάποια Φορουμική Συνάντηση κάποια στιγμή, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε να ενημερώσουμε ο ένας τον άλλον για κάποια πράγματα τα οποία αφορούν την κάσέττα ή τις κασέττες του καθενός.

Ποιό συγκεκριμένα:
  • Που βρίσκεται η Secret Base σας σε κάθε Κασέτα;
  • Κάνετε εκτροφή Pokemon με σκοπό την Inheritance νέων κινήσεων όπως Egg Moves και TM Moves;
  • Ασχολείστε με το να παράγετε Berries υψηλού επιπέδου με σκοπό το Berry Blending και την ανταλλαγή με άλλαυς;
Γνωρίζοντας αυτά θα μπορούμε να κάνουμε μια πολύ πιο οργανωμένη συνάντηση καθώς και καλές και χρήσιμες ανταλλαγές και Mix Records.

Ας μιλήσω για εμένα:
  • Χρησιμοποιώ ως Secret Base το δέντρο στα πρόθυρα του καταράκτη στην Route 119. Επειδή σύντομα θα έχω την Emerald, σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ εξ ολοκλήρου! Εχω επίσης 2 άτομα τα οποία ποτέ δεν σβήνω (και τα οποία δεν έχουν access στο internet). Οι βάσεις τους είναι του ενός στην ίδια Route με εμένα, μέσα σε έναν θάμνο, στα δεξιά του δέντρου μου, καθώς και στην Route 120, στον θάμνο πίσω από το Loomy Soil και το Pond, νότια του Registeel.
  • Προς το παρόν φτιάχνω τα starters με Egg Moves, όπως Squirtle με Mirror Coat και Refresh. Σύντομα ελπίζω να έχω κάνει και τα 9 με όσες περισσότερες κινήσεις γίνεται! ΣΚοπό έχω να κάνω τα εξής:
    [list:011e0a4cb4]
  • Bulbasaur: Magical Leaf & Petal Dance
  • Charmander: Dragon Dance, Bite & Rock Slide
  • Squirtle: Mirror Coat & Refresh
  • Chikorita: Ancientpower & Leech Seed
  • Cyndaquil: Crush Claw, Quick Attack & Fury Swipes
  • Totodile: Ancientpower, Crunch & Rock Slide
  • Treecko: Crunch & Dragonbreath
  • Torchic: Rock Slide & Flamethrower
  • Mudkip: Mirror Coat & Refresh
[*]Παράγω πολλά Berries! Έχω 100+ Petaya και πολύ σύντομα Apicot, Salac και Liechi, για ανταλλαγές και Berry Blending με σκοπό πολύ καλά Pokeblocks.
Παρόν Berry Status:
  • Spelon Berry: 20
  • Pamtre Berry: 24
  • Watmel Berry: 24
  • Belue Berry: 29
  • Liechi Berry: 42
  • Petaya Berry: 105
  • Apicot Berry: planted
  • Salac Berry: planted
  • Ganlon Berry: 0
[/list:u:011e0a4cb4]
Πείτε λοιπόν τα δικά σας!
Εγω εχω secret base στο route 120 κατω απο τη γεφυρα διπλα στη λιμνη...
φτιαχνω ακομα την εξαδα μου (δυστυχως) και φυσικα χρησιμοποιω breeding & use of egg moves
Eγω εχω secret base στο route 114 στη βραχωδη περιοχη(χρειαζεται rock smash).Προσφατα αρχισα να μεγαλωνω τα berries:Liechi,Salac,Petaya,Ganlon.Αυτον τον καιρο δεν κανω κανενα breed για egg moves αν και παλιοτερα εφτιαχνα gastly με perish song.
Route 110, στο δέντρο μέσα στην λίμνη, στα δεξιά. Στα αριστερά βρίσκεται η βάση της αδελφής μου.
Σημερα φυτεψα πρωτη φορα Salac, Liechi, Petaya...
exo secret base stin erimo! Asxoloume pola xronia me pokemon games kai ksero pola pragmata! To pio simantiko gia mena sta pokemon games einai to battling, ta megala records me xiliades wins kai katholou loses ( Toungue ), kai ta megala epathla pou aksizoun mono oi alithinoi protathlites! Tha sas fanei periergo alla prospatho na kano to secret base mou na miazei me to gym tou
kaluterou sto pokemon battling olon ton epoxon Toungue Toungue Toungue

Basika palia epeza mono me mithika kai gi afto tous nikousa olous, prosfata ematha na pezo me ola ta pokemon kai katalava oti iparxoun poloi kaliteroi apo emena, alla o stoxos mou itan* einai kai tha einai na gino o kaluteros apo olous sto battling :twisted: :twisted: :twisted:
Εγω εχω secret base στην ερημο,δεν εχω βαλει την καλυτερη μου εξαδα για να μην την ξερουν Wink , ετσι δεν θα ξερουν τις δυνατοτητες και τις αδυναμιες της εξαδας μου!
Ρε παιδιά ειλικρινά... Καταλάβατε το θέμα;

Πρόειται για μια αμοιβαία πληροφόρηση για τις Secret Base καθώς και τις κινήσεις του καθενός για μια πιθανή Φορουμική Συνάντηση.

Δεν λέμε την ιστορία της ζωής μας εδώ!
Ego exo secret base sto route 121 ( kato apo to safari zone)
kano breeding opos togepi ancientpower klp alla den asxoloume poly me berries epeidi ekana mia m@l**ia kai antalaxa liechi berry gia master ball... ayta
Απο εδω και περα οι βασεις μου θα ειναι πανω απο τη Mosdeep σε δυο ενομενες σπηλιες πανω σε ενα μικρο νησακι.Η μικρη εχει τον School Boy Blue ενω στη μεγαλυτερη βρισκεται ο Cooltrainer Blue.Ο μικρος ειναι της Sapphire (εχει και Golden Shield!!!!) ενω ο μεγαλος της Emerald.
Η Secret Base της Sapphire μου ειναι στο Route 115 (επανω στο νησι που ειναι και το μονο μερος που πιανει κανεις Jigglypuff). Της Emerald ειναι στην αρχη του Route 120, στον πρωτο θαμνο. Φτιαχνω Ποκεμον με egg moves οπως Salamence-Hydro Pump, Shuppet-Destiny Bond (για contest combo με Curse για 16 καρδουλες στον τελευταιο γυρο - autowin) και αλλα. Δεν χρησιμοποιω ΤΜ εκτος αν τα εχω διπλα γιατι απλως μου αρεσει να εχω παντα ολοκληρη τη λιστα. Η καλυτερη μου 6αδα? Δεν ειναι ετοιμη εκτος ισως απο το Milotic (Hydro Pump, Ice Beam, Recover & Double Team - Σκεφτομαι να φτιαξω και ενα Feebas με Mirror Coat γιατι ειναι καλο για Spec.Sweepin'). Berry Growin'? Οχι, δεν ασχολουμαι με αυτο γιατι πολυ απλα δεν εχω κανενα σπανιο Berry εκτος απο τα #31-#35. Επισης οτι χρειαζομαι απο Pokeblocks το παιρνω απο τον φοβερο και τρομερο Berry Master (παλι καλα που υπαρχει κι αυτος!).
δεν εχω secret base γιατι δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζει (εκτος απο το να σπαταλας λεφτα)
τι ειναι τα egg moves που λετε σηνεχεια?
βαριεμαι και τα berries τσαμπα χαμενος χρονος
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:δεν εχω secret base γιατι δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζει (εκτος απο το να σπαταλας λεφτα)
Οταν κανεις mix records, η secret base του ενος παιχτη εμφανιζεται στο παιχνιδι του αλλου και μπορεις να παιξεις μαχες χωρις game link.
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:τι ειναι τα egg moves που λετε σηνεχεια?
Κινησεις που αποκτα καποιο ποκεμον μονο μεσω breeding
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:βαριεμαι και τα berries τσαμπα χαμενος χρονος
Αν και χρειαζονται, ναι, βαριεμαι κι εγω να τα φυτευω...Rolleyes
1 πως κανω mix records? 2 δηλαδη τι κανω για να βγει μεσω breeding?
1. Mix records κανεις οπως κανεις και ανταλλαγες. Με game link, δυο GBA και δυο κασετες.
2. Παιρνεις ενα αρσενικο ποκεμον με την κινηση που θες να περασεις και ενα θηλυκο ποκεμον απο αυτο που θες να αποκτησει την κινηση και τα αφηνεις στο daycare. Ας πουμε ενα αρσενικο Seadra με Hydro Pump και ενα θηλυκο Salamence για να σου βγει Bagon με Hydro Pump.
Pages: 1 2
Reference URL's