Legendary Pokémon

Full Version: DIGIMON
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Για να σας λύσω την απορία (ξεθαβωντας ένα απαρχαιωμένο thread) τα pokemon είναι παλαιότερα των digimon.
Τα pokemon πρωτοεμφανίστικαν στην Ιαπωνία στις 01.04.1997 ενώ τα digimon (επίσης στην Ιαπωνία) εκαναν ντεμπούτο στις 07.03.1999.
Κοντά 2 χρόνια πιο παλιά ειναι τα pokemon Toungue
Για να το εξακριβώσετε δείτε αυτά: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=230 - για τα pokemon και για τα digimon: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=234
Ελπίζω η απορία σας να λυθηκε Big Grin
Επισης το πρωτο Pokemon Game βγηκε το 1996...
Το 1995 δεν βγήκαν οι Pokemon Red-Green στην Ιαπωνία?
Επίσης, σχεδιαζόταν από το 1990 και είναι το παιχνίδι που χρειάστηκε το περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστεί από τη Nintendo μαζί με τις Gamefreak-Creatures.
Για την ακριβεια το 96 κατοχυρωθηκαν με το ονομα Pokemon.Προϋπηρχαν με την ονομασια Pocket Monsters αλλα λογω πνευματικων δικαιωματων αλλαξαν την ονομασια.Επισης στα πρωτα Ιαπωνικα παιχνιδια Red/Green τα Pokemon βρισκονταν σε μια προιμη απο σχεδιαστικης αποψης μορφη και οχι οπως τα γνωρισαμε εμεις στις Red/Blue. (Για να καταλαβαεται τι ενοω δειτε τα σχεδια της Green απο το Pokedex του site μας)
'Οχι, εγώ δεν εννοώ πότε βγήκαν τα πρώτα games των pokemon αλλά πότε παίχτηκαν πρώτη φορά στην τηλεόραση.
ΥΓ: Και φυσικά τα σχεδίαζαν (τα παιχνίδια) χρόνια πριν δεν γίνεται την μια στιγμή να του\τους ήρθε η ιδέα και την άλλη μέρα να τα κυκλοφόρησαν στην αγορά. Αν είναι έτσι και η ιδέα των digimon μπορει να ήταν παλαιότερη, τι σημαινει πως κυκλοφόρησαν και πρώτα.
Μην λέμε και ασυναρτησίες. Toungue
BLUE Wrote:Για την ακριβεια το 96 κατοχυρωθηκαν με το ονομα Pokemon.Προϋπηρχαν με την ονομασια Pocket Monsters αλλα λογω πνευματικων δικαιωματων αλλαξαν την ονομασια.Επισης στα πρωτα Ιαπωνικα παιχνιδια Red/Green τα Pokemon βρισκονταν σε μια προιμη απο σχεδιαστικης αποψης μορφη και οχι οπως τα γνωρισαμε εμεις στις Red/Blue. (Για να καταλαβαεται τι ενοω δειτε τα σχεδια της Green απο το Pokedex του site μας)

Νομίζω ότι η ονομασία Pokemon χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 1998 όταν βγήκαν στην Αμερική οι Pokemon Red-Blue. Στην Ιαπωνία τα παιχνίδια λέγονταν Pokemon Monsters μέχρι και την έκδοση της Crystal. Οι Ruby-Sapphire κυκλοφόρησαν με την ονομασία Pokemon στην Ιαπωνία το 2002. Επίσης, τα σχέδια των ποκεμον τα βελτίωσαν από τις ιαπωνικές Red-Green και κυκλοφόρησαν τον Οκτώμβριο του 1996, οχτώ μήνες μετά, τη Blue στην Ιαπωνία. Μετά οι Red-Blue που κυκλοφόρησαν στην Αμερική και σε μας στην Ευρώπη ήταν οι βελτιωμένες εκδόσεις.
Σε αντίθεση τα Digimon κυκλοφόρησαν πρώτα ως ηλεκτρονικό παιχνίδι-ζωάκι το digipet το 1997 και μετά το 1999 βγήκε και το anime, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το πρώτο videogame στην Ιαπωνία για το PlayStation, αλλά στην Ευρώπη ήρθε μόλις το 2001.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pokemon
Εδω λεει για την ονομασια απο το 96.Αν ξερεις κατι αλλο απο πιο εμπιστη πηγη δωσε link γιατι με ενδιαφερει να μαθω.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pok...ideo_games
Εδώ λέει όλα τα παιχνίδια Pokemon που έχουν βγει σε Ιαπωνία και Αμερική. Για όλα τα Pokemon RPG που έχουν κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία έχει την ονομασία Pocket Monsters, "Poketto Monsutā". Εγώ ήξερα ότι μέχρι και για την Crystal χρησιμοποιούταν ο όρος Pocket Monsters. Ίσως το 96 η Nintendo κατοχύρωσε τον όρο Pokemon αλλά εγώ έλεγα ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε παιχνίδι το 98 στην Αμερική με τις Red-Blue και πράγματι έτσι είναι (αν και ένα μήνα πριν στην Ιαπωνία έβγαλαν το "Pokémon Sutajiamu" Pokemon Stadium)
m arese pl i proti genia digimon, k ta epeisodeia, k i defteri, ok, alla oi ipoloipes itan a8lies...eidika aftes p ta paidia mpainane mesa sta digimon! eleos
H prwth genia digimon htan h kaluterh, meta apo authn, arxise h katrakula. Kai h 4h-5h genia htan wraia(den eimai sigouros poia htan), pou eihe ta digi-pneumata(mono an8rwpoi, oxi diigmon)
Εμενα μου αρεσε περισοτερο η 1 και η 2 γενια που ηταν συνεχεια εξαλου αλλα και η 3 και 5 γενια.Η μονη που τα χαλασε κατα την γνωμη μου ειναι η 4 που τα παιδια εμπαιναν στα digimon lol
εμενα μου αρεσε η πρωτη και η δευτερη γενια.....τωρα για τισ υπολοιπες δν προλαβα να τις ολοκληρωσω γιατι αλλαζαν συνεχως ωρα προβολης

LOL!!!!
Τα Digimon μπορει να βασιστικαν στα Pokemon για αρχη αλλα οι δημιοuργοι εκαναν κτι πολυ καλο και διαφορετικο τελικα.Η σηρα παει ως εξης Digimon Adventoures 1,Digimon Adventoures 2,Digimon Tamers(me ton Guilmon),Digimon Frontier(me ta Digipneumata)meta Digimon Data Squad kai tora sinexeizoun me to Digimon Xcros Wars(που τα ντιγγιμον ενωνοντε)(Ακομα στο 12 επισοδιο και συνεχιζει).Καλα κατα τι γνωμη μου ειναι το 1,2,3,5
Τωρα Punimon
Tsunomon
Gabumon Favorite
Garurumon
WereGarurumon
MetalGarurumon
Gigimon-Guilmon-Growlmon-WarGrowlmon-Gallantmon
Chibomon-DemiVeemon-Veemon-ExVeemon-Flamedramon-Raidramon-Magnamon-Paildramon-Imperialdramon-Imperialdramon Fighter Mode-Imperialdramon Paladin Mode
Pages: 1 2
Reference URL's