Kαι είναι δωρεάν μέχρι τον Ιούνιο, αν δεν κάνω λάθος
ΧΑΧΑΧΧΑΑ PWNT!ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΠΑ ΦΟΡΕΒΑ
Actually, για όσους το πάρουν πριν τη προθεσμία φυσικα και είναι τζάμπα.
Την ανέφερε ο Jim πάνω... Μέχρι Ιούνιο.
Aν έχω κινητό με wifi μπορω να παιζω online με το ds ή το wii?
Όχι... μάλλον υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με τον όρο Wi-Fi. Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο ασύρματης δικτύωσης. Για να παίξει κάποιος online μέσω DS ή Wii πρέπει να έχει πρωτίστως internet, το Wi-Fi αναφέρεται απλά στον τρόπο επικοινωνίας της κονσόλας με το internet.
a, kai episis, min nomisete oti ine kati diskolo. ena cd ke ena usb einai olo ki olo.
Mporeis na mpeis kai apo Wireless Router
Eho to conn-X alla den eho w.router. to hriazomai oposdipote? an oXi ti prepei na kano gia na syndesw to ds h to wii sto net?
Re paidia, to wifi douleuei sta vista ?
Kalas an den xis wireless router pare ena usb wifimax to vazis sto computer ke ginete ena access point kanonikotata
Παιδια βοηθεια!!! Αποφασισα μετα απο τόσο καιρό να αγορασω εξοπλισμο για On-line παιχνιδι στο DS και Wii. Έχω adsl συνδεση CONN-X χωρις Wireless router. Πηρα απο τα multirama αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616454 και μου ειπαν οτι γινεται να παιξω. Όμως δεν λειτουργει. Στο menu του Wireless Usb adaptor βρηκα δυο συνδεσεις (protodikeio και OTE CONNX) αλλα δεν συνδεεται. Θα προσπαθησω να ανεβασω και φωτογραφιες αν μπορεσω.
Μάλλον χρειάζεσαι το WEP-key το οποίο είναι κάτω απο το modem ή δεν έχεις καλό σήμα.