Legendary Pokémon

Full Version: προβλήμα με wii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Μπαταριες ή συγχρονισμος με το Wii ειναι οι πρωτες ιδεες, αλλα απο κει και περα καλυτερα να το πας σε καποιον τεχνικο
Οι μπαταρίες είναι ολοκαίνουριες. Πως συγχρονίζεται το wiimote με το wii;
Υπάρχει ένα κόκκινο κουμπάκι κάτω από το κάλυμμα για τις μπαταρίες κι άλλο ένα στο "πορτάκι" κάτω από το κουμπί Reset στο Wii, από αυτά γίνεται η δουλειά. Τσέκαρε όμως το Wii Operation Manual για το πώς ακριβώς γίνεται.
ΟΚ. Ευχαριστώ. Διάβασα το εγχειρίδιο λειτουργίας και έλεγε να πατήσω και τα 2 κουμπιά sync. Όταν το έκανα αυτό αναβόσβηναν και τα 4 τέσσερα φωτάκια στο wiimote αλλά μετά απο μισό λεπτό περίπου δεν σταμάτησαν για να μείνει το πρώτο φωτάκι αναμένο.
Μάλλον θα πρέπει να το πάω σε κάποιον ειδικό
Ουφ! Το έφτιαξα!!!
Καλυτερα να μην κανεις δυο συνεχομενα Posts αλλα να κανεις Edit το προηγουμενο.
αντε ρε...double post ftw
Χτες το βράδυ το Wii μου παρουσίασε το ακόλουθο πρόβλημα. Έπαιζα F-Zero GX, παιχνίδι του NGC, στο Wii για περίπου 20 λεπτά, όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ξαφνικά χάνεται ο ήχος από το παιχνίδι. Η ένταση του ήχου της τηλεόρασης ήταν κανονικά, το ίδιο και τα καλώδια συνδεδεμένα στο Wii και στην TV και δεν ακουγόταν κανένας ήχος ούτε μουσική από το παιχνίδι. Ακόμα και όταν τελείωσε ο αγώνας και το παιχνίδι φόρτωσε την επόμενη πίστα δεν ακουγόταν τίποτα. Πατάω το κουμπί της κονσόλας για να κάνει reset και δεν έκανε με τίποτα ήταν σαν να μην λειτουρούσε. Τελικά πάτησα το eject για να βγάλω το δισκάκι και έκλεισα την κονσόλα και την ξανάναψα. Ήχος και μουσική υπήρχε ευτυχώς και στο Wii Menu και ξανά στο F-Zero όταν το ξαναέβαλα και για την επόμενη περίπου μία ώρα παιχνιδιού δεν συνέβη άλλο πρόβλημα.
Έχω παίξει το ίδιο παιχνίδι αλλά και πολλά άλλα και στο Wii και στο GameCube χωρίς να παρουσίασουν ποτέ παρόμοιο ούτε άλλα προβλήματα. Εντάξει δεν ήταν τίποτα σημαντικό, μπορεί να είναι τυχαίο και να μην ξανασυμβεί ποτέ, αλλά ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή του έχει παρουσιαστεί κανενός κάποιο πρόβλημα όταν παίζει τα παιχνίδια του GameCube στο Wii? Αυτό που με παραξενεύει κυρίως είναι που δεν έκανε reset η κονσόλα
μπορει να υπερθερμανθηκε
billaros Wrote:μπορει να υπερθερμανθηκε

????????
Εγω παντως εχω παιξει πολλες συνεχομενες ωρες Tales και δεν ειχα προβλημα...Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.
JimLink Wrote:
billaros Wrote:μπορει να υπερθερμανθηκε

????????

δλδ απο το πολυ παιχνιδι να ανεβηκε η εσωτερικη του θερμοκρασια
Και εγώ το ίδιο, έχω ξοδέψει αρκετές ώρες με το Resident Evil 4 και τώρα με το F-Zero GX στο Wii. Και όπως είπα, χτες είχα παίξει μόνο ένα 20λεπτο και μου παρουσιάστηκε αυτό. Επιπλέον, το Wii μου δεν το έχω συνδέσει ποτέ με το Internet ούτε με το Wi-Fi 24 για να πω ότι έπαθε τίποτα από το Net και έχει κολλήματα όπως άλλα. Και όταν δεν παίζω, ποτέ δεν αφήνω το μετασχηματιστή στην πρίζα
χμμ ισως να εγινε καμια ξαφνικη εναλλαγη τασης ρευματος απο την ΔΕΗ και να μην την παλεψε
εμένα το γουι δν κλεινει. με τιποτα.
Pages: 1 2 3
Reference URL's