Legendary Pokémon

Full Version: Jihad στο STAR
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Οπως ειδαμε το σταρ καλως ή κακως το star channel εκανε την ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ κινηση και εκοψε τα ποκεμον και ygo.εδω οποιος θελει ποσταρει και εαν εχουμε αρκετα replys στο Poll να κανουμε μια επιστολη για να τα ξαναβαλουν.

το Poll εχει θεμα,θελετε να κανουμε την επιστολη?
Tο σκεφτομουν και 'γω. Ναι, σιγουρα θελω να κανουμε επιστολη αλλα για τα Ποκεμον δεν θα αλλαξει τπτ. Το Σταρ δεν εχει συμβολαιο με το Cartoon Network οπου και μεταφερθηκαν τα Ποκεμον μετα το επεισοδειο Pasta la Vista(Πριν ηταν Kids WB)
Για το Yu-gi-oh δεν ξερω γιατι το εκοψαν.
υπαρχει επισοδιο παστα λα βιστα?! :Ο

ΦΑΕ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (λα βιστα μπεημπυ)
Το επεισοδιο που εδειξε την περασμενη Κυριακη
Ναι αλλά όσο αφορά τα πόκεμον δεν μπορεί να γίνει νέο συμβόλιο με την νέα εταιρεία που έχει τα δικαιώματα? Εδώ τόσα λεφτά δώσανε για τη μεταγραφή του Μπομπ Σφουγγαράκη, θα έπρεπε να φροντίζουν περισσότερο για τα πόκεμον που ανέδειξαν την πρωϊνή ζώνη του Star. Αν και δεν πολυκαίγομαι που δεν δείχνει τα καινούρια επεισόδια του anime συμφωνώ να γίνει η επιστολή
Μπορούμε να στείλουμε μια διαμαρτυρία προς το STAR με υπογραφές κτλ, αλλά κατ'εμέ ελάχιστα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον να προκαλέσει την ανανέωση κάποιου συμβολαίου.
Συμφωνω μαζι σου arty2 αλλα σημασια δεν εχει το αποτελεσμα αλλα η προσπαθεια.Εμεις θα εχουμε δειξει οτι ειμαστε ΕΝΕΡΓΗ ΟΜΑΔΑ
με 8 μονο ψηφους εγω επιστολη ΔΕΝ κανω.
Και απο τις 8, η μια ειναι αρνητικη... Ασ' τα να πανε... Καλα εγω ετσι κι αλλιως δεν θα εκανα τπτ γιατι μ την επιστολη σου θα σκουπισουν τον καφε που εχυσαν, θα τυλιξουν τα σουβλακια που τρωνε, θα σημειωσουν απο πισω λιστα για ψωνια κι ολα τα σχετικα...
Παιδιά, αν θέλετε και ανοιχτό petition στην κεντρική σελίδα να κάνουμε αλλά δεν νομίζω να πολυενδιαφερθεί το STAR. Εγώ πάντως προσφέρομαι αλλά επειδή λόγω προσωπικών υποχρεώσεων αυτή την περίοδο δεν δύναμαι να μαζεύψω πολύ κόσμο για αυτό, την πολλή δουλιά πρέπει να την κάνετε εσείς - άν θέλετε πείτε μου πάντως.
και petition να κανουμε παλι τα @@ρια μας θα παρουμε οποτε ασε καλυτερα.καλη ιδεα ηταν αλλα απετυχε στην πορεια
Aς δοκιμασουμε. Δεν εχουμε τιποτα να χασουμε. Don't give up!
συμφωνω τι ειχαμε τι χασαμε...
τωρα αν αυτοι την εχουν γραμμενοι μαζι με τα pokemon....
Πολυ ασχημο αυτο με τα Pokemon για την Ελλαδα.Αν δεν τα δειχνει στην τηλεοραση νομιζω πως θα "πεθανουν" καθως θα τα ξεχασουν και οι μικροτερες ηλικιες.Για το Yu-Gi-Oh ο Ninjomewtwo δεν ειχε πει οτι θα δειξει και τα GX;
Θέλω να ανανεώσουν το συμβόλαιο.. αλλά και να μην ανανεώσουν μπορούμε να κάνουμε μια εξομολόγηση στον Άγιο Torrentιο για να μας παραδώσει τα επεισόδια. Big Grin
Reference URL's