Legendary Pokémon

Full Version: guitar hero vid
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ναι αυτος ειμαι εγω και οχι δεν επαιξα καλα αυτη την φορα και ναι ειναι στο expert με hyperspeed on

ENJOY^^

http://www.youtube.com/watch?v=4bb2jHAQYoM
Τι έκανες καμένε άνθρωπε? Ήταν ωραίο πάντως. Αν δεν ακουγόταν και το κλαπ-κλαπ των πλήκτρων θα ήταν ακόμη καλύτερο αλλά οκ, πολλά θέλω. Την κάμερα που την είχες τοποθετήσει? στον ώμο σου? Ή την κρατούσε άλλος. Γιατί κουνιόταν κι αυτή.
την καμερα την κολησα με χαρτοτεηπ πανω στην κιθαρα.btw δεν ηταν καμερα ηταν κινητο.
Καμμενος στο full... Καλη ιδεα να βαλεις εκει το κινητο αλλα δεν ξερω πολλους που θα το εκαναν. Λιγο αποτομα να κουναγες την κιθαρουλα και...ΜΠΑΦ! Κομματακια το νεο κινητο... Τεσπα, πολυ θα 'θελα να 'ξερα πως ακριβως το κολλησες... Πως καταφερε να σταθει καθετα με την ταστιερα χωρις να κουνιεται ολη την ωρα?
Ναι λες και το θέμα μας είναι το πως κόλησε το κινητό και όχι το πως έπαιζε ε?
Εγώ πάντως μια χαρά το βρήκα και άντε,θα σας κάνω την χάρη να ασχοληθώ κι εγώ με το κινητό.
Θα μπορούσες να το είχες ακουμπήσει κάπου ( τραπέζι,ψηλή καρέκλα κτλ κτλ ) για να μην κουνιέται τόσο...
το θεμα ηταν να ηταν κολημενο ετσι στην ταστιερα οχι να με δειχνει να παιζω ^^
πολυ καλό video billare,αν και η απορια μου μενη με το πως το κολλησες...(το κινητό εννοω)
μαλλον θα κανω making of
χαχαχα. δε μπορείς να φανταστείς τι σκέφτηκα... Την ταινία Spongebob την έχεις δει. Σωστά? Στο τέλος που σώζει ο Bob την πόλη, την ώρα που παίζει κιθάρα δείχνει λίγο από από αυτόν που παίζει πραγματικά κιθάρα. Τι θα έλεγες στη θέση αυτού του "ατάλαντου" να βάλουμε εσένα να παίζεις? χαχα Toungue
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!ΛΟΛ!!!ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΙΠ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΩ!!!
ώπα κάτσε. Αν δεν έχεις δει το http://www.kamenoi.gr δεν μπορείς να αυτοκυρηχθείς καμένος. Wink
φλωροι τους εχω χαλαρα ολος μονος μου
δεν κανει να βριζεις billare,τι εικονα θα δειξεις στα νεα μελη του forum??
spam αλλα...
...έχει και αυτό τα όριά τουToungue
ο φλωρος δεν ειναι βρισια αλλα ρατσιστικη τοποθετηση.
Pages: 1 2
Reference URL's