19-06-2008, 01:01 PM
19-06-2008, 01:13 PM
Billare den peirazei. Kala auto to glitch pou kobetai i mousiki den mou leei kai tpt
22-06-2008, 07:12 PM
Λοιπον πριν λιγα λεπτα εγινε μια τρομερη ανακαλυψη (απο εμενα φυσικα, ρησπεκτ) που θα χαραξει τον τροπο του τρέινινγκ των ποκεμων σας(που λεει ο λογος).
Ο φιλιππος την προηγουμενη παρασκευη μου ειχε πει εκεινο το κολπο στην ruby/saphire που πας σε αυτο το πραμα με την αμμο, που ειναι σα τσουληθρα και το ανεβαινεις μονο με ποδηλατο, και κανεις κατι εκει περα με ξυστρα/καποιοαντικειμενο (ναι οπως φαινεται βαριεμαι να εξηγω) και προχωραει ο παικτης μονος του χωρις να πατας κουμπια, οποτε τα ποκεμον στο ντεη κεηρ λεηντυ προπονουνται. Αυτο μαλλον ηταν γκλιτς, επειδη στις καινουργιες κασετες δε γινοταν
Εμενα που λετε, με ετρωγε ο ποπος μου επειδη ειμαι πολυ τεμπελης να βρω πως γινεται να κανω κατι παρομοιο και στην diamond/pearl. Εψαχνα περιπου 1 ωρα και τελικα ΤΟ ΒΡΗΚΑ. Πηγα στο fuego ironworks μεσα στο μεγαλο κτιριο, και προσεξα κατι πλακακια, που πανω τους εχουν σχεδιασμενο ενα βελακι. Οταν παταγες πανω σε ενα απο αυτα, σε εστελνε τσουλοντας προς την κατευθυνση που εδειχνε το βελακι. Πηγα κατω απο ενα πλακακι που το βελακι δειχνει προς τα κατω, εβαλα ενα μικρο αντικειμενο πανω στο κουμπι που δειχνει προς τα πανω στο ds [Μια ξυστρα(οπως ειχε προτεινει και ο φιλιππος, λολ)], και εκλεισα σχεδον την οθονη του ds(οχι τελειως ομως, αλλιως θα εμπενε στο σλιπ μόουντ). Τοτε οταν κοιταζα καπως την οθονη του ds προσεξα οτι ο παικτης πηγαινει πανω κατω, που αυτο σημαινει οτι τα ποκεμον στο ντεη κεηρ λεηντι θα προπονουνται, μονα τους.
καλα βσκ δε ξερω αν ειναι γκλιτς αυτο αλλα δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω.
* XaralaBoss runs.
Ο φιλιππος την προηγουμενη παρασκευη μου ειχε πει εκεινο το κολπο στην ruby/saphire που πας σε αυτο το πραμα με την αμμο, που ειναι σα τσουληθρα και το ανεβαινεις μονο με ποδηλατο, και κανεις κατι εκει περα με ξυστρα/καποιοαντικειμενο (ναι οπως φαινεται βαριεμαι να εξηγω) και προχωραει ο παικτης μονος του χωρις να πατας κουμπια, οποτε τα ποκεμον στο ντεη κεηρ λεηντυ προπονουνται. Αυτο μαλλον ηταν γκλιτς, επειδη στις καινουργιες κασετες δε γινοταν
Εμενα που λετε, με ετρωγε ο ποπος μου επειδη ειμαι πολυ τεμπελης να βρω πως γινεται να κανω κατι παρομοιο και στην diamond/pearl. Εψαχνα περιπου 1 ωρα και τελικα ΤΟ ΒΡΗΚΑ. Πηγα στο fuego ironworks μεσα στο μεγαλο κτιριο, και προσεξα κατι πλακακια, που πανω τους εχουν σχεδιασμενο ενα βελακι. Οταν παταγες πανω σε ενα απο αυτα, σε εστελνε τσουλοντας προς την κατευθυνση που εδειχνε το βελακι. Πηγα κατω απο ενα πλακακι που το βελακι δειχνει προς τα κατω, εβαλα ενα μικρο αντικειμενο πανω στο κουμπι που δειχνει προς τα πανω στο ds [Μια ξυστρα(οπως ειχε προτεινει και ο φιλιππος, λολ)], και εκλεισα σχεδον την οθονη του ds(οχι τελειως ομως, αλλιως θα εμπενε στο σλιπ μόουντ). Τοτε οταν κοιταζα καπως την οθονη του ds προσεξα οτι ο παικτης πηγαινει πανω κατω, που αυτο σημαινει οτι τα ποκεμον στο ντεη κεηρ λεηντι θα προπονουνται, μονα τους.
* XaralaBoss runs.
22-06-2008, 08:24 PM
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.Τωρα μπορουμε να μαστιγωνουμε τα ποκεμον μας ακουραστα!!!^_^
22-06-2008, 08:38 PM
Xara-lampos Wrote:Λοιπον πριν λιγα λεπτα εγινε μια τρομερη ανακαλυψη (απο εμενα φυσικα, ρησπεκτ) που θα χαραξει τον τροπο του τρέινινγκ των ποκεμων σας(που λεει ο λογος).
* Xara-lampos runs.
Προφανως,θα ειναι κολπο.Respect,respect και παλι respect
23-06-2008, 12:54 AM
Nαι, μόνο που η ανακάλυψη αυτή έχει γίνει εδώ και 2 χρόνια, οπότε σε προλάβανε άλλοι. (δεν μπορώ να ποστάρω link, γιατί γράφω από το Wii, κάνε ένα search στο youtube και θα βρειs πολλά βιντεάκια με το κόλπο του fuego ironworks.) Aν και πιστεύω ότι δεν αξίζει το χρόνο, με μάχεs και lucky egg ανεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα. (όπωs βλέπετε παρόλο που γράφω από Wii, δεν γράφω σε greeklish όπωs κάνουν πολλοί ενοχλητικοί τις τελευταίεs μέρεs και καλό είναι να γράφεται μόνο σε ελληνικά ή αγγλικά. Οπότε respect σε μένα!
23-06-2008, 12:33 PM
Α κριμα τοτε. Γιατι καθομουν μια ωρα να το βρω, δε περιμενα να το εχουν βρει και αλλοι λολ. Επισης, πως γινεται να το εχουν ανακαλυψει αυτο πριν 2 χρονια? νομιζα οτι περυσι βγηκε η νταηαμοντ περιπου.
ΥΓ: ξεχασες να κλεισεις την παρενθεση χαχαχαχα.
ΥΓ: ξεχασες να κλεισεις την παρενθεση χαχαχαχα.
23-06-2008, 01:08 PM
Ωχ,οντως.Αλλα μπορει να το βρηκανε στις παλιες ρε,οπως ειχες πει και εσυ πιο πανω.Αλλα δεν πειραζει, η προσπαθεια μετραει.
Σωστος?
Σωστος?
23-06-2008, 04:35 PM
23-06-2008, 05:07 PM
Το έχω δει αυτό το γκλιτς και επίσης αν πάρεις ένα αυγό και δε θυμάσαι τι τύπου είναι κάνεις το ίδιο γκλιτς για τον τύπο και την ικανότητα. Το έχω κάνει πέτυχε
23-06-2008, 06:10 PM
Μπραβο σου -_-
24-06-2008, 06:13 PM
ΤhEoXaRhS{MaZa}:Το πόστ διαγράφεται γιατί ήταν γραμμένο στα γκρήκλις.
25-06-2008, 11:21 AM
Απλα δεν κολαει πουθενα
26-06-2008, 08:12 PM
Xara-lampos Wrote:Α κριμα τοτε. Γιατι καθομουν μια ωρα να το βρω, δε περιμενα να το εχουν βρει και αλλοι λολ. Επισης, πως γινεται να το εχουν ανακαλυψει αυτο πριν 2 χρονια? νομιζα οτι περυσι βγηκε η νταηαμοντ περιπου.
είπα πριν 2 χρόνια γιατί οι d/p είχαν βγει τον Σεπτέμβρη του 2006 σε ένα τριτοκοσμικό μέρος του πλανήτη που το λένε Ιαπωνία, με κάτι τύπους που έχουν για κατοικίδια χρυσόψαρα και φοράνε σανδάλια. Για το άλλο glitch με τα αυγά δεν νομίζω να είναι και τόσο χρήσιμο. Από τη στιγμή που βρίσκει το αυγό ο γέρος έχει καθορισμένα nature και IVs οπότε θα πρέπει να γίνεται το save πριν τοποθετήσουμε τους γονείς στο Day Care. Αλλά από την άλλη, κάθε φορά χρειάζεται και διαφορετικό, τυχαίο χρονικό διάστημα για να σχηματιστεί το αυγό οπότε αν υπολογίσουμε και τόσα reset που πρέπει να γίνουν ο πραγματικός χρόνος που κερδίζουμε, αν υπάρχει αυτός δεν είναι και αρκετός.
28-06-2008, 12:15 AM
Ο Τσάκ Νορρις το βρηκε πρωτα απο ολους τεσπα, εγω ξερω ενα αλλο γκλιτς, που λογικα υπαρχει μεσα σε μια πο αυτες τις απεραντες 6 σελιδες αλλα εγω θα το ξαναποσταρω πας σε μια πολη που δεν θυμαμαι το ονομα της (μια μεγαλη ειναι, νομιζω με τον πρωτο λήνταιρ) και βάζεις το ποδηλατο και πατας πανω-δεξια-αριστερα την ιδια στιγμη και μετα τρακαρεις σε εναν αορατο τοιχο, πετυχε αλλα ειναι δυσκολο να πατας ολα τα κουμπια μαζι ουαου εγραψα την μεγαλυτερη προτασυ στο Ελ Πη.