10-05-2007, 11:26 PM
Ξερω οτι πολλοι απο εσας ισως να το βλεπατε στο μελλον οτι θα γινοταν και αυτο.Εγω λοιπον, ο billaros ,επειδη συνεβισαν καποια πραγματα θα αποχωρησω απο το lp για κανα 2 μηνες για να σκεφτω καποια πραγμτα.
θα μπαινω για να ενημερωθω για τις συναντισεις κλπ.αν μπορει καποιος βεβαια ας με ενημερωνει και στο msn.οταν δειτε τι εγινε θα καταλαβετε.δεν ζητω αναγνωριση ή τπτ.αλλα οχι και να την παθαινω κι απο πανω...
SEE YOU LATER ALIGATOR
SO LONG AND THANKS FOR ALL THE FISH.
μην φας,σπιτι εχουμε γλαροσουπα.
και στην τελικη φαε μια παστα.
ωρντεβουαρ να ουμ.
οταν καταλαβουν οι αρχες την θεση μου μαζι με τον nm στο φορουμ(χωρις να παιρνω πανω μου τον nm)θα καταλαβουν γτ πρεπει καποιες φορες να αναφερθουν σε συγκεκριμενα ονοματα...
εγω θα επιστρεψω,δεν ξερω ακριβως ποτε,αλλα ουτε και τί θα συναντισω οταν γυρισω...
εις το επανειδην λοιπον φιλοι μου!
(arty Με ολο τον σεβασμο,δεν εφταιγες εσυ...)
θα μπαινω για να ενημερωθω για τις συναντισεις κλπ.αν μπορει καποιος βεβαια ας με ενημερωνει και στο msn.οταν δειτε τι εγινε θα καταλαβετε.δεν ζητω αναγνωριση ή τπτ.αλλα οχι και να την παθαινω κι απο πανω...
SEE YOU LATER ALIGATOR
SO LONG AND THANKS FOR ALL THE FISH.
μην φας,σπιτι εχουμε γλαροσουπα.
και στην τελικη φαε μια παστα.
ωρντεβουαρ να ουμ.
οταν καταλαβουν οι αρχες την θεση μου μαζι με τον nm στο φορουμ(χωρις να παιρνω πανω μου τον nm)θα καταλαβουν γτ πρεπει καποιες φορες να αναφερθουν σε συγκεκριμενα ονοματα...
εγω θα επιστρεψω,δεν ξερω ακριβως ποτε,αλλα ουτε και τί θα συναντισω οταν γυρισω...
εις το επανειδην λοιπον φιλοι μου!
(arty Με ολο τον σεβασμο,δεν εφταιγες εσυ...)