Legendary Pokémon

Full Version: The time has finaly come
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ξερω οτι πολλοι απο εσας ισως να το βλεπατε στο μελλον οτι θα γινοταν και αυτο.Εγω λοιπον, ο billaros ,επειδη συνεβισαν καποια πραγματα θα αποχωρησω απο το lp για κανα 2 μηνες για να σκεφτω καποια πραγμτα.
θα μπαινω για να ενημερωθω για τις συναντισεις κλπ.αν μπορει καποιος βεβαια ας με ενημερωνει και στο msn.οταν δειτε τι εγινε θα καταλαβετε.δεν ζητω αναγνωριση ή τπτ.αλλα οχι και να την παθαινω κι απο πανω...


SEE YOU LATER ALIGATOR

SO LONG AND THANKS FOR ALL THE FISH.

μην φας,σπιτι εχουμε γλαροσουπα.

και στην τελικη φαε μια παστα.

ωρντεβουαρ να ουμ.

οταν καταλαβουν οι αρχες την θεση μου μαζι με τον nm στο φορουμ(χωρις να παιρνω πανω μου τον nm)θα καταλαβουν γτ πρεπει καποιες φορες να αναφερθουν σε συγκεκριμενα ονοματα...

εγω θα επιστρεψω,δεν ξερω ακριβως ποτε,αλλα ουτε και τί θα συναντισω οταν γυρισω...


εις το επανειδην λοιπον φιλοι μου!

[Image: photo_sunset_cowboy_246x364.jpg]


(arty Με ολο τον σεβασμο,δεν εφταιγες εσυ...)
He'll be back! [Image: 200.gif]
Κοιτά, θα σε ενημερώνω εγώ για οτιδήποτε, έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι μαζί βλέπω να το βγάζουμε. Αλλά tbh δεν έχω καταλάβει ακόμα εγώ που κόλλαγα. Α, και btw, ειμαι ο NM2! Ακόμα να το καταλάβεις ρε?
loipon billare den se i3era gia poly kairo alla apo to ligo p imoun sto forum isoun asteios
kai opos proanaferthike
<<he'll be back>>
τεσπα official spammer δεν ξερω τι παιχτικε αλλα αμα λειπεις εσυ εγω με ποιον θα σπαμαρρω xD??? ελπιζω τουλαχιστον να τα πουμε απο κοντα.
Θα το πω κάπως κάφρικα... Αλλά ρε μάγκα τώρα που γύρισα βρήκες και εσυ να φύγεις ρε γμτ??? Κοπσε τα νάζια και μείνε γμτ!
mh feugeis.........................................................................​...............................................

suicunejohn o elinas

LOL twra tha fygeis?noooooooo......
eleos re paidia..10 maiou htan auto..twra to 8umh8hkate?einai away twra alla meta to kalokairi empaine..auto htan g prin to kalokairi!twra dn 3erw pantws!
eimai zwntanos,apla pnigmenos

brb paides Big Grin
a nai btw

closing thread
Reference URL's