Legendary Pokémon

Full Version: Project Pokédex
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
επειδη ενας μανιακος αρχισε να ξεθαβει αρχαια threads του legendarypokemon. Και μαλλον επειδη αυτοι που πρωτοασχοληθηκαν τωρα εχουν δουλειες, αλλα κυριως το πρωτο.
Μιας κι επέστρεψα εδώ, θα ήθελα να συνεχίσω την μετάφραση του Pokédex ειδικά τώρα μιας και οι γνώσεις μου στα Αγγλικά (και στα Ελληνικά -άμηνα- Toungue) είναι κατά κάποιο τρόπο καλύτερες.

Με την άδειά σας φυσικά, το μόνο που θα ήθελα είναι να ξέρω άμα ο τρόπος που μέχρι τώρα μετάφραζα είναι σωστός (copypasta) αν θα χρειαστεί ή υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος.
Προς το παρούν εκκρεμούν τα διαδικαστικά της διαχείρησης του wiki (βλ. τα άλλα θέματα σε αυτή τη κατηγορία)
Oπότε προς το παρόν μην επενδύεεις χρόνο σε κάτι που δεν γνωρίζουμε πότε (και αν) θα αξιοποιηθεί .

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τον herooftime, αλλά δνε φτάνει ένα άτομο μόνο του να τρέξει ολόκληρο το wiki, και εγώ τουλάχιστον για ένα χρόνο, δεν έχω τον χρόνο για να μπορέσω να το τρέξω προσωπικά :/
Κατάλαβα, εγώ πάντως θα ενδιαφερόμουν να βοηθούσα σε θέματα τα οποία αφορούν το Wiki.
σκέφτηκα να φτιάξω ένα pokedex, το οποίο να έχει μεν τις τόσες πληροφορίες αλλά να περιλαμβάνει και 3D εικόνα στο κάθε πόκεμον, όπως είναι δηλ στο pokedex που βλέπουμε στο pokemon stadium, το colloseum η το battle revolution. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό γιατί :
Για το N64 χρειάζoμαι :
1.PC της Silicon graphics (indy) 700-1000Ευρώ.
2.Ultra 64 development board (SGI) που ΑΝ και ΠΟΤΕ βρεθεί σε δημοπρασία, πάει μέχρι και 10.000Ευρώ+, γιατί είναι 1000~ τεμάχια διαθέσιμα παγκοσμίως και μόνο σε game developers τα έδωσε η nintendo, δεν ήταν ποτέ διαθέσιμα στην αγορά.
3.Τα αντίστοιχα προγράμματα και CDs για προγραμματισμό. (του 2)

για το wii πάλι τα ίδια θα ισχύουν αλλά ακόμη δεν έχει διαρρεύσει πουθενά τι hardware έχουν γιατί είναι proprietary όλο το hardware και ο κώδικας.

so, υπάρχει τρόπος να έχουμε 3D preview για το κάθε pokemon και να κατασκευαστεί το pokedex που λεω; δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να σχεδιαστούν όλα τα pokemon σε CAD πρόγραμμα αλλά από την άλλη το σενάριο να γίνει rip ο κώδικας από το παιχνίδι είναι απίθανο έως αδύνατο χωρίς το hardware που έχουν.

Υ.Γ. καλώς επέστρεψα μετά από τόσο καιρό.
Pokemaniac έχει δίκιο για το PokeDex.Θα μπορούσατε από δίπλα τον πληροφοριών του Pokemon να βάζαται μιά εικόνα του Pokemon σε 3D.Έτσι θα είναι ποιό ωραία.Sleepy
Πολύ καλή ιδέα παιδιά...
Pages: 1 2 3
Reference URL's