Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό είναι το καλύτερο Lv. για να βάλεις Calcium, Protein ktl. σε ενα Πόκεμον;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: 2m2g749.jpg]

Όταν με αναγκάζετε να κάνω αυτό που σας λέω να μην κάνετε, κοινώς spam, πάει να πει ότι η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη...
εγω μεχρι τα 50lvl μπορω και βαζω...αλλα δν νομιζω οτι κανουν και τιποτα...
(22-11-2008 10:30 AM)Lugia Wrote: [ -> ]εγω μεχρι τα 50lvl μπορω και βαζω...αλλα δν νομιζω οτι κανουν και τιποτα...

ΤΙ ΛΕΣ???!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 10 (ΑΝ ΕΧΕΙΣ 10 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ) 1 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΩΣΩ 10 CALCIUM,ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ SP ATTACK ΚΑΤΑ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!
Εδω θα συμφωνησω με τον χαος!!!!!!!οντως τα αυξανει αρκετα!!!!και εγω στην αρχη ειχα την ιδια γνωμη με τον Lugia αλλα οταν το παρατηρισα καλυτερα εχει αρκετη διαφορα και ειναι καλο γιατι το pokemon γινετε πιο δυνατο σε ολα!!!
(21-11-2008 10:49 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ][pic about bumping threads]
Όταν με αναγκάζετε να κάνω αυτό που σας λέω να μην κάνετε, κοινώς spam, πάει να πει ότι η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη...

(22-11-2008 10:30 AM)Lugia Wrote: [ -> ]εγω μεχρι τα 50lvl μπορω και βαζω...αλλα δν νομιζω οτι κανουν και τιποτα...

Γινεται οντως να εισαι |<----------------------------------------------------------------------------------------------------------------->| ←τοσο χαζος ή απλα προσποιησε? (←Ρητορικη ερωτηση. Αν απαντησεις αποδεικνιεις οτι εισαι το πρωτο.)
και εγω προσποιουμε μερικες φορες και λοιπον;
Guys you don't wanna mess with me today so estiefgiou (STFU)

Γινεται οντως να εισαι |<----------------------------------------------------------------------------------------------------------------->| ←τοσο χαζος ή απλα προσποιησε? (←Ρητορικη ερωτηση. Αν απαντησεις αποδεικνιεις οτι εισαι το πρωτο.)
[/quote]

Mιλησε ο εξυπνακιας της παρεας....για κοφτο....
when you don't understand a reply, a ferry dies. :'(
Τι να πω, εγώ νομίζω πως όποτε κ ν τ βάλεις λίγο πολύ το ίδιο θα ναι. Ή θα ανέβει τώρα, ή μετά από Χ level
Δεν έχει σχέση το λέβελ αλλά τα EVs.Btw,ακόμα ξεκλείδωτο είναι αυτό;Και επειδή κάπου πιο πάνω λέει ότι το ανεβάζουνε 10 ένα στατιστικό,αν πάει ένα Pokemon lv 100 χωρίς καμία μάχη(Rare Candies ή Day Care)με βιταμίνες θα έχει 25 παραπάνω σε σχέση με χωρίς βιταμίνες.(με 10 βιταμίνες σε ένα στατιστικό,μέχρι σε 5).
Pages: 1 2
Reference URL's