Legendary Pokémon

Full Version: PTCG players υπο εξαφανιση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Wow... Πάρα πολλά λεφτά. Αλλα πάλι τι θα τις κάνεις τόσες κάρτες;
Aμα σου αρεσει κατι δεν μπορεις να σκεφτεσαι το κοστος...
Παρολα αυτα η τεραστια συλλογη απο καρτες αρχισε να γινεται ΠΟΛΥ μεγαλη που καταντησα να χρειαζομαι μπαουλο να τις βαλω ολες μεσα..
Η χαρα του συλλεκτη ομως δεν συγκρινεται με καμια αλληToungueToungueToungue
οχι αναγκαστικα.... Η χαρα του συλλεκτη υπαρχει μονο οταν θες να κοκορευτεις και να κανεις αλλους (που να εχουν το ιδιο ενδιαφερον) να σε ζηλεψουν

anyway
καθησα μεσα σε 2 ωρες και εφτιαξα 4 προχειρα deck παιζει να καθησω αυριο και να παιξω με τον μεγαλο μου αδερφο...
Μην το πεις αυτο...
Ποτε δεν κοκορευτηκα για τις καρτες μου απλα το να χερεσαι που τις εχεις δεν ειναι κοκορεμα...
ΒΤW εισαι πολυ τυχερος που εχεις ενα μεγαλο αδερφο να παιζαιτε καρτες.Εμενα ο πιο κοντινος μου ανθρωπος που παιζει καρτες μενει 20 χιλιομετρα απο εμενα οποτε...
Προσπαθησα να το μαθω στον μπαμπα μου αλλα no luck
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:Η χαρα του συλλεκτη υπαρχει μονο οταν θες να κοκορευτεις και να κανεις αλλους (που να εχουν το ιδιο ενδιαφερον) να σε ζηλεψουν
Λάθος. Η χαρά του συλλέκτη υπάρχει και εκεί. Αλλά μόνο και μόνο το να παίρνεις στα χέρια σου μία κάρτα που έψαχνες εδώ και πολύ καιρό προσφέρει μεγάλη χαρά.

raikou Wrote:Ποτε δεν κοκορευτηκα για τις καρτες μου
TI?!? Απλά δεν παίζει αυτό που λες. Αλλά αν δεν έχεις κοροϊδέψει άλλους ποτέ επειδή έχεις κάτι που αυτοί δεν έχουν, ώρα να το κάνεις. Γιατί εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ:
Αυτές οι κάρτες είναι ο πυρήνας του deck μου.
Μερικά Legendary Pokémon-ex και τα δύο Shiny Pokémon μου.
Μερικά Stage-2 Pokémon-ex.
Μερικά ακόμα Pokémon-ex.
Και για να μην πει κανείς ότι είμαι ένας που δεν έχει ιδέα από PTCG και απλά κάνω τον μάγκα με τις κάρτες μου, έχω κι αυτό.
Αυτά για την ώρα. Ναι, το να κοκορεύεσαι είναι αστείο πού και πού. Big Grin

raikou Wrote:ΒΤW εισαι πολυ τυχερος που εχεις ενα μεγαλο αδερφο να παιζαιτε καρτες.Εμενα ο πιο κοντινος μου ανθρωπος που παιζει καρτες μενει 20 χιλιομετρα απο εμενα οποτε...
Κι εγώ με τον αδέρφο μου παίζω κυρίως και σπανιότερα με τον Billaro.

@ Raikou, Darvor και όποιον άλλο ενδιαφέρεται: Κατεβάστε asap το Apprentice ή το RedShark να παίζουμε μαζί ρε.
ninjomewtwo Wrote:@ Raikou, Darvor και όποιον άλλο ενδιαφέρεται: Κατεβάστε asap το Apprentice ή το RedShark να παίζουμε μαζί ρε.

Τι ειναι ολα αυτα και απο που τα κατεβαζεις?
btw TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ καταστημα που πουλαγε καρτες ποκεμον στην Κυπρο εκλεισε λογω((ελλειψης πελατων)) γκρρρρ και τωρα ολες μου τις καρτες θα πρεπει να τις αγοραζω απο το ιντερνετ.Μαλλον λιγοτερα θα μου κοστισει αλλα ηταν το αγαπημενο μου κατσημα,καθε βδομαδα πηγαινα εκει για καρτες.Κριμα....Ισως να ανοιξω εγω ενα καταστημα στο δωματιο μου που να πουλαει αποκλειστεικα καρτες ποκεμον,το μονο προβλημα ειναι...ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ???
Από εδώ κατεβάζεις το Apprentice.
Για το RedShark θα δώσω λινκ αργότερα, όταν θα βγει το patch για τη συλλογή D/P. Όταν λέω αργότερα, εννοώ σήμερα το βράδυ ή αύριο. Και τα δύο προγράμματα είναι για να παίζεις PTCG online.
bah δεν τα μπορω τα winzip το αντιπαθω αφτο το προγραμμα αρα εμενα με εχεις εκτος...
Το καταβασα και το ανοιξα αλλα πως φτιαχνω deck?
Στο link τα λεει ολα. Μολις ανοιξεις το προγραμμα, πατα ctrl+k. Φτιαξε deck και μετα μιλα μου στο msn (ναι, σε εκανα add) για να παιξουμε. Παντως ριξε μια ματια στους χειρισμους στο λινκ που σου εδωσα πριν.
Pages: 1 2
Reference URL's