Legendary Pokémon

Full Version: Κλωνοποίηση στις FireRed/LeafGreen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ka8ws ekana adalagh me ton filo mou, i sindesi (adaptores) xa8ike. Anoixame ta gb kai eidame oti ne men egine h adalagh mia hara alla to pkmn pou esteila xa8ike. O filos mou eihe to pkmn pou mou adalaxe, to idio kai egw. Mallon auto borei na einai h klwnopoihsh sthn Fr/Lg. H kati san auto.
ego xero thn klwnopoihsh sthn emerald.den exw akoysei na ginetai stis Fr/Lg.
Αυτο γινοταν παλια στις Red/Blue οταν αποσυνεοταν το Game Link αλλα δεν ξερω αν γινεται και στις Fire-Red/Leaf Green.Πως χαθηκε η επαφη με τους ανταπτορες;
O filos mou apomakrin8ike. Well, den pisteuw na einai asfales auto to prama, giati stin sillver otan aposinde8ike to kalwdio to mewtwo mou pige bye-bye kai mallon borei na ginei kai me tous adaptores. Pisteuw oti egine kata tuxh.
sifwnw ke egw me ton fr3quency kalitera me ena para me kanena!!!
sosta ke ektos aftou iparhi i pio asfali ke sigouri klonopiisi stin emerald!
Εμένα γενικά δε μου αρέσουν οι κλονοποιήσεις, προτιμώ να παίζω το παιχνίδι με την ουσία του.
nai enas filos mou mou eipe oti tou eixe symvei kati tetoio alla na mhn to kaneis sinexeia Smile
μπορεί κανείς να γράψει έναν οδηγο για κλονοποίηση στήν emerald?Shy
Αυτό το video δείχνει ακριβώς τα βήματα που χρειάζεται η κλωνοποίηση στην Emerald. Δεν είναι και τόσο δύσκολη...
klonopiisi sti d/p
εγω πηγα να κανω κλωνοποιηση και μου κολλησε η κασετα !!!!
Εγω εχω κανει 666 φορες κλονοποιηση ρε παιδια και τιποτα απο αυτα που λετε δεν μ εχει συμβει ποτε..
Ουτε να κλεισει η κασετα..ουτε να κολλησει..ουτε να χαθει ουτε τιποτα!
Τι σκατα?τοσο κολοφαρδος ειμαι??Toungue
Κάνε το άλλη μια γιατί δε νομίζω πως ο συγκεκριμένος αριθμός βοηθάει ιδιαίτερα σε κλωνοποίηση, αλλά σε επίκληση! Wink

Πολλές φορές κολλάει ι κασέτα για αυτό καλύτερα να μην ρισκάρετε. Wink
xa0a00a0ax0...Γιατι ρε?Μια χαρα αριθμος ειναι Toungue
Eγω στην εμεραλντ που εκανα δεν εγινε τπτ...ολα μια χαρα.Νομιζω ηταν πιο ασφαλες ο τροπος σε σχεση με την ντιαμοντ..Στην ντιαμοντ δεν τοχω προσπαθησει καν και ουτε προκειται...
Pages: 1 2
Reference URL's