οπως ειδατε ειναι το πρωτο μου thread που ανοιγω γιαυτο Arty θελω τιν κατανοηση σου ωστε μιν πας να το κλεισεις.
λοιπον σημερα ειχα τιν τυχη να βρω ενα gamepro του Ιουλιου συγκεκριμενα οπου μεσα ειχε το review για τα ποκεD/P.
οσοι το εχετε διαβασει δεν θα κανω λογο απλα κοιταχτε το. πριν αρχισετε τουσ fanboysmous διαβαστε το καλα. και ξανα και θα καταλαβετε οτι το περιοδικο εχει δικιο. αραγες πρεπει να πληρωσουμε την ninty για τιν χιλιοστη κασετα poke??
και για οσους κολισαν αναφερομαι στον χειρισμο με το stylus οπου οπως ελεγα παιλιοτερα δεν προσφερει τπτ το καινουργιο αλλα και το περιοδικο παραδεκτικε οτι ειναι Η καλητερη κασετα που εχει κυκλοφορησει ως τωρα αλλα δεν προσφερει τπτ το καινουργιο στιν σειρα. και οπως παλια ελεγε το ιδιο το περιοδικο..."αντε με τα francises που εχεουν κατακλισει τον χωρο των videogames δεν θα ειναι και περιεργο να δουμε και online pokemon (για το οποιο αναφεροταν ειρωνικα) .... "
Δεν υπάρχει λόγος να το κλείσω
Μήπως μπορείς να σκανάρεις/φωτογραφήσεις το review και να το ανεβάσεις σε μικρή ανάλυση για να το διαβάσουμε όλοι;
δεν εχω scanner και δυστηχως βαριεμαι να μπω και στο site na βρω απο εκει κανα αρθρο
Ts ts ts, 8a borousan na eihan balei toulaxiston 9/10. Xreisimopoiei shedon oles tis dunatothtes tou NDS. Ase pou ta grafika einai polli kala gia NDS. AN htan gia to PSP (me tetia grafika) tote 8a eprepe na parei 8/10
και ομως αμα ηταν στο psp ετσι θα του εβαζα 10/10 γτ το Psp δεν εχει ποιοτητα....
τεσπα μου φαινεται οτι δεν διαβασες τι γραφουν. επισης αμα διαβασεις το χαρακτηριζουν εξαιρετικο.... αλλα αμα βαθμολογουσα εγω με αφτα που εχουν γραψει ασε καλητερα.........
To PSP den ehei poiothta? -__- Xepernaei to DS gia thn plaka sta grafika kai sthn poiothta.
κοιταξε δεν ανοιξα το thread για να αναλωθουμε σε ενα θεμα που ο καθενας θα πιστευει πως λεει το σωστο...
εδω το ανοιξα αφενος για να δω αν οντως σας επηρεαζουν τιν γνωμη σας τα περιοδικα... και εσυ μου λες οτι το psp ειναι καλυτερο apo to ds δλδ off topic....
Auto efere to 8ema, ti 8es na kanw? Kai ta periodika ephreazoun thn dikh mou gnwmi(an einai Games bebaiws)
Εμένα δεν με επηρεάζουν οι γνώμες τών άλλον. Οκ; Ειδικά στα περιοδικά.
Btw, αυτο με της ον-λαιν αγορές-πωλήσεις ποκεμον (πρός το τέλος του άρθρου) δεν το καταλαβα; Μηπως ήθελε να πει ανταλαγές;;;
Μάλλον... Τώρα το ότι αγοράζεις pokemon online ακούγεται λίγο κουφό
Όχι λίγο. Πάρα πολυ κουφό.
Ευχαριστούμε πολύ Kalas, έκανα μόνο ένα μικρό edit για να είναι dialup safe το άρθρο.
Όσον αφορά το άρθρο, σε κάποια σημεία έχει δίκιο, όντως πολλοί απαγοητεύτηκαν απο την έλλειψη πλήρους 3D και περισσότερων χαρακτηριστικών, ας σκεφτούμε όμως λίγο και τις δυνατότητες του μηχανήματος σε συνδυασμό με τον όγκο της πληροφορίας που απαιτούν τα παιχνίδια Pokemon και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν κάπως. Η επανάσταση αυτής της γενιάς ήταν το online, και η απαρατήρητη απο πολλούς πολύ βασική όμως αλλαγή με τις Special/Physical επιθέσεις.
Στην τελική οι μόνοι που απογοητεύτηκαν είναι αυτοί κάποτε έπαιξαν τα παλιά παιχνίδια για 10 ώρες και περίμεναν περισσότερα απο όσα ήταν δυνατόν να γίνουν. Το γεγονός ότι τα παιχνίδια βρίσκονται στις πρώτες πρώτες θέσεις των πωλήσεων σε Αμερική και Ιαπωνία (και σύντομα και Ευρώπη) απλά δικαιώνει τις επιλογές της Gamefreak.
Συμφωνώ απολύτως! Η επαναστατική προσθήκη του παιχνιδιού για αυτή τη γενιά είναι ο διαχωρισμός των Special/Physical επιθέσεων που μετατρέπει πολλά παλαιότερα αδύναμα πόκεμον σε πραγματικούς νικητές και αντίστροφα. Δυστυχώς όμως αυτή η βασική αλλαγή του συστήματος μάχης περνά απαρατήρητη από πολλά reviews και από το συγκεκριμένο περιοδικό
telika na ta skasw h oxi?