Legendary Pokémon

Full Version: Dragonball
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
To paixnidi pragmatika ta spaei!Teen Gohan Rulz!!!Wink
pokeman Wrote:vegeta και ξερό ψωμί

pokeman να ένα πράγμα που συμφωνούμε vegeta for ever
Εμενα ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το dragonball ειναι ο picolo
και εμενα αυτος ειναι, μονο που εγω τον ντεοξυς προσπαθουσα να κανω...
:<
Ο αγαπημένος μου μακράν χαρακτήρας είναι ο Vegeta. Στην αρχή η σειρά με πώρωνε χωρίς να ξέρω το γιατί και είχα ξεχωρίσει το Songoku όπως πολλοί fans. Μετά όπου ξεκίνησε το Z παρατήρησα πιο πολύ το σκοτεινό χαρακτήρα του Picolo ο οποίος έγινε ο 2ος αγαπημένος μου χάρη και στη σοφία του, τις πολύ έξυπνες τεχνικές του και γενικά τον σκοτεινό, ήρεμο και σοφό χαρακτήρα του. Κατα το Namek saga ο Vegeta ήταν αυτός που ξεχώρισε για το πάθος του και τον αντι-ηρωισμό του αν και στη σειρά έχει δευτερεύοντα ρόλο δε με πείραξε καθόλου.

Μέχρι σήμερα είμαι πιστός φαν και τώρα τελευταία μαθαίνω να ζωγραφίζω DB ! Περιμένω και τη ταινία πως και πως !!!
Ετσι ετσι.το Dragonball τα σπαει απλα.
Αλλα ποια ταινια ?Θα βγει ταινια dbz ?
Nαι ! Θα βγεί κανονική ταινία με ηθοποιούς! Ήδη έχει γίνει το cast και έχει ξεκινήσει. Μάλλον το καλοκαίρι θα βγεί στις οθόνες και ακούγεται οτι θα είναι τριλογία. Το 1ο μέρος που γυρίζεται τώρα θα είναι η μάχη του Songoku με τον Picolo. Ψάξε στο net για πληροφορίες και θα εκπλαγείς! Απο το 2004 περιμένουμε για αυτή τη ταινία! Toungue
o.O
Πλακα κανεις?Θαναι με κανονικους ηθοποιους?Δηλαδη οχι ανιμε ?OMG
* Dragar ταπαιξε
Εμενα μου αρεσει ο picolo πιο πολυ οχι οτι οι αλλοι δεν ειναι δυνατοι αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο τους αλλους.
εμενα ο vegeta & o picoloBig Grin
Dragonball........μια μεγαλη περιπετεια που την λατρευω και θα την λατρευω για παντα!!!!!
Ναι και γω.Αλλα χρειαζομαι ανανεωση ρε παιδια.Ας βγει καινουργιο dragonball για wii.
Tο εχω καψει εντελως το Budokai Tenkaichi 3.Σημερα παλι 3 ωρες επαιζα με τον αδερφο μου.Ποσο πιο πολυ καψιμο να του ριξω?
Γιαυτο πρεπει να βγαλουν καινουργιο...αντε Toungue
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's