Legendary Pokémon

Full Version: Trading Card Games
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Σας αρέσουν τα TCG ? Παίζετε κάποιο? Ποια είναι η γνώμη σας για αυτο? Postαρετε εδώ
Εγώ έπαιζα pokemon και yugioh. Δεν είναι οτι δεν μου αρέσουν αλλα όλα τα tcg έχουν τα ίδια μειονεκτήματα. Ποτέ οι κάρτες δεν είναι αρκετές, όλο βγαίνουν καινούργιες συλλογές, πολλές φορές αγοράζεις μια κάρτα και στο τέλος καταλήγεις στο οτι δεν τη χρειάζεσαι επειδή ας πούμε γίνεται banned κ.λ.π...Και το χειρότερο είναι οτι βασίζεσαι στη (σχεδόν) πάντα στη τύχη. Πάντως μου αρέσει να πηγαίνω στο τουρνουά της Καισσας για yugi να βλέπω μάχες, να κάνω καμια αντλλαγή... Τώρα έχω τις κάρτες φυλαγμένες ψάχνοντας να τις πουλήσω κάπου Sad

P.S Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάρτες poke και yugi ας στείλει PM
σαν αγγελια μου μοιαζει αφτο το thread παρα ως poll
Giati? Epeidi exei to iposimioma? Ama ithela aggelia tha tin evaza sto analogo thread.
3os sthn ellada me ton ninjomewtwo.ta logia peritta.
Έπαιζα και παίζω ακόμα tcg (ygh warcraft k.a.) τώρα τελευταία μάζευα και pokemon αλλά το μαγαζί από το οποίο έπαιρνα δεν φέρνει ποια :@ (και δυστυχώς ήταν το μόνο στην Νάξο…)
Πάρα πολύ.Τρελαίνομαι γιά Pokemon Trading Card Game.Γι'αυτό έχω 87 κάρτες.Άρχισα να συλλέγω κάρτες από την Pokemon Diamont & Pearl Edition.Φυσικά,έχω και πιό παλιές αλλά δεν τις χρησιμοποιώ πιά.Θα είχα και μεγαλύτερη συλλογή,άμα στο Jumbo που πηγαίνω δεν θα είχαν σταματήσει την πώληση των καρτών Pokemon Trading Card Game.
Πολυ μεγαλος φαν των pokemon tcg...!!!
Reference URL's