Εδώ θα κάνουμε λίστες Pokemon που θέλουμε για τυχόν ανταλλαγές σε κάποια φορουμική συνάντηση.
Οι υπόλοιποο θα απαντάνε και κατόπιν θα ζητάνε κάτι άλλο ως αντάλλαγμς. Παρακαλώ... Λογικά πράγματα!!!
Καποιος στη Θεσσαλονικη αν ενδιαφερεται για shinies, του εχω ενα Tentacruel 50l με EPs 150def, 150sp.def, 208HP, Serious nature=no effect (νομιζω) για ενα αλλο shiny 0EPs και αν ειναι εφικτο nα ειναι ενα απο αυτα: Claydol,Beldum,Gastly,Haunter,Trapince,Electrike,Manectric,Aron,Lairon
Έχω πολλά Feebas με Mirror Coat και άλλα με Dragonbreath.
Σε περίπτωση forum-ικής συνάντησης στην Αθήνα, σε "καβατζώνω" Pokemaster.
Θα ήθελα ένα Scyther, ένα Electabuzz ή ένα Kabuto.
Σ' αυτη την περιπτωση μπορω να σε βοηθησω εγω...Αλλα δεν θελω τιποτα ιδιαιτερο...Το πολυ πολυ στα δινω ετσι
Ε τότε θα σου δώσω κανά Pokemon απο BOX ή με καμία Special Egg move.
Η κανενα pokemon που βαριεμαι να το εξελιξω
Νομιζω οτι αν καποιος εχει παει το pokemon του στο 100 δεν το δινει και τοσο ευκολα
1)Μπορει να μου δωσει καποιος ενα feebas?
2)Αν δεν μπορει θα μου πει που θα βρω ενα?
3)Ποσα 100αρια εχεται?
Dimis Wrote:1)Μπορει να μου δωσει καποιος ενα feebas?
2)Αν δεν μπορει θα μου πει που θα βρω ενα?
3)Ποσα 100αρια εχεται?
1) Γιατί δεν διαβάζεις τι γ΄ραφω πιο πάνω; Είπα πως έχω Feebas με Mirror Coat και άλλα με Dragonbreath.
2) Είναι δύσκολο να σιυ εξηγήσω και ΔΕΝ είναι εδώ το θέμα στο οποίο θα το συζητήσουμε.
3) Ξανά, λάθος θέμα. Φτιάξε ένα ανάλογο θέμα.
aaaaaaaaaaaaaxx!!!
Να παρει!
Αλλη μια φορα σταθηκα ατυχος μπροστα στην τυχη μου....
εψαχνα για chansey ε lucky egg....οταν πεταχτηκε μπροστα μου
ενα κοκκινο rhyhorn με το που το ειδα του εριξα safari ball
τικ....τικ....παφ!!!! Arghh!Almost had it!!Wild rhyhorn fled...... :x :x :evil:
απο τοτε εμαθα εναν κανονα....Οπως λενε και τα παιδια στην ταξη μου
....Αμα δεν θελεις κατι να μην το κανεις αλλιως θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα.....(ασχετο)καλα υποθετω οτι μαλλον να αφησω ολα τα hiny της saphire μου στο box μιλαμε για 17 shiny(new:larvitar(egg),azumarill)
Καλα ρε ποσο τυχερος εισαι?
Εγω τα μονα shiny που εχω πιασει εναι το Gyarados στην Gold/Silver/Crystal και το swinub στην Gold. :cry: :cry:
tsirifilosofos Wrote:Καλα ρε ποσο τυχερος εισαι?
Αυτο καλυτερα.....
Αστο!
Η τυχη μου δεν εχει ορια....