Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Πρωσοπικα ο Charizard ειναι τρομερος.Πρωτα απο ολα ειναι ποκεμον της φωτιας,θυμιζει δρακο και αρκετα δυνατος.Εσεις ποια προτιματε?
Venusaur.Exei poles dynames kai to agapisa apo tin arxi mazi me tis proigoymenes morfes toy.
Οπως ειπα και στο αγγλικο thread το αγαπημενο μου ειναι το Shuckle.Πολλοι θα αναρωτιεστε γιατι μου αρεσει αφου δεν ειναι ουτε ωραιο ουτε cool.Ακριβως αυτο μου αρεσει στο shuckle,δηλαδη το οτι ειναι πολυ δυνατο ενω δεν δειχνει καθολου.Και φυσικα οποιος αρχαριος το δει θα πει:"Ειναι ασχετο επειδη δεν εχει καθολου Attack και Special Attack."
Εμενα το αγαπημενο μου pokemon ειναι το Gengar και το αγαπημενο μου lengendary ειναι το Suicune.
Eμενα το Mewtwo, αν και πολλοι λενε πως δεν ειναι θρυλικο γιατι φτιαχτηκε την εποχη μας...
BLUE Wrote:Eμενα το Mewtwo, αν και πολλοι λενε πως δεν ειναι θρυλικο γιατι φτιαχτηκε την εποχη μας...
Mην ανυσηχεις θρυλικο θεωρειται στο gb ετσι κι αλλιως ειναι ο μεγαλος(σε μεγεθος)αδερφος του mew.
Απλά Mewtwo & Deoxys were created Pokemon, not Born! Το λέει και ο μεγάλος στην ταινία...
Ναι αλλα η δυναμη τους ειναι θρυλικη
Εμενα το Swampert Μου. το παραφροντίζω απο τοτε που πηρα sapphire . προσφατα αρχισα να το εκπαιδευσω για να τον κανω 100lv (94lv μεχρι στιγμης
...)
Εγω προσωπικα προτιμω τον Arcanine.Ειναι ενα αρκετα καλο Pokemon και ειναι και θρυλικο.
:? :? Το Arcanine είναι κατότερο από θρυλικό....
Τεσπα...
Currently favourites:
??
Shuckle
Dusclops
Celebi
Lati@s
Dark Lugia(ηδη θεραπευμενο αλλα μου αρεσε μαυρο)
Εννοει Θρυλικό με την έννοια του Pοkedex!
Και όταν λέμε αγαπημένο δεν λέμε 5 αγαπημένα... :roll:
Eraleas Wrote:Εννοει Θρυλικό με την έννοια του Pοkedex!
Και όταν λέμε αγαπημένο δεν λέμε 5 αγαπημένα... :roll:
poios sou eipe 5?
egw eipa 7!
ta
??=O missingno ths kasetas
lati@s=latios+latias
ta ksexases???
Stop spamming pls... U r gonna get banned. :evil:
Blastoise!!! Απο την μπλε κασσετα, μολις ανοιξα το game boy διαλεξα το squirtle...Και αυτο ηταν...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10