Pisteuw oti htan ena teleio anime k oxi mono gia thn thleorash alla k sthn pragmatikothta..htan h kaluterh periodos ths zwhs m tote p epaiza beyblade k gurisa e3w sunexeia mena beyblade sto xeri!alla dustuxws stamathse na prwo8eite sthn ellada grhgora.postarete tis apopseis sas gia to paixnidi,gia to anime,agapimenous prwtagwnistes/pshfiaka plasmata k genikotera entupwseis.!
Πω... Τι θυμήθηκα τωρα.Πολύ ωραίο anime. Η πρώτη μου σβούρα ήταν ο Gazzly και ύστερα πήρα τον Drigger που ήταν.... Οργανώναμε τουρνουα με τα ξαδέρφια μου και τους φιλους μου. Ωραίες εποχές!! Κρίμα που (σχεδόν) κανείς δεν ασχολείται πλέον.
Well, κι εγω το εβλεπα το anime οταν βγηκε αν και το θεωρουσα λιγο βαρετο. Δυο σβουριτσες ειχα αγορασει ολες κι ολες, εναν Drigger ο οποιος τα εσπαγε και ενα αλλο που δεν θυμαμαι το ονομα του (σαν λυκος ηταν). Αγαπημενος μου χαρακτηρας ηταν ο Kai και αγαπημενο πλασμα ο Draciel κι αυτος ο λυκος απ' τη σβουρα μου. Ωστοσο ποτε δεν καταφερε να με πορωσει οπως αλλα anime. Γενικα, δεν το θεωρησα ποτε μια καλη ιδεα.
Χα χα, τι θυμήθηκες, είχα πάθει εμμονή. Είχα σχεδόν 15 σβούρες, μέχρι που μου σπασαν όλες. Απο τότε, κομμένο.
To idio kai egw. Ebgaza, ebaza. Asta na panw. 8imamai eiha ftiaxei mia sboura me ton drako kai ton foinika. Dragomon to eiha onomasei? Den 8imamai XD
kala egw exw parei sthn zwh mou panw apo 50 beyblade..edw sthn geitonia gurnousame oloi me sboures sto xeri k kaname maxes!egw oloi thn wra eixa ton draciel mou sto xeri k mia pista beyblade.eixame ftia3ei omades.!emeis hmastan oi kaluteroi sthn perioxh.eimastan oi blade breakers k kala.egw hmoun o max..kaname tournoua,maxes,ka8e sabbato mazeuomastan gurw stis 10 omades sto parko dld gurw sta 50 atoma k kaname maxes...a3exastes epoxes gia mena!opws eipa oi kaluteres ths mexri twra zwhs mou!akoma exw beyblade...mhn gelasete alla kanw maxes me ton mikro eftaxrono aderfo m k blepw epeisodeia sto youtube! k apoti blepw sto e3wteriko asxolountai polloi akomh enw edw....tsp!htan teleia pantws k dn 8a ta 3exasw POTE!
ποτε δεν μ αρεσε το anime παρα ηταν παιδικο(και το λεω εγω που βλεπω ακομη το anime twn pokemon) ποτε δεν τα αγορασα και γενικα δεν ασχοληθικα.
dn pisteuw oti einai paidiko.oso paidiko einai ta pokemon,digimon k ta alla toso einai k auta..kata thn gnwmh m ka8olou alla nta3ei apopseis einai autes!
Molis eida thn tainia Beyblade Fierce battle(an k exei bgei edw k 4 xronia peripou),htan korufh.polu xrhsimo auto to youtube re seis!
Pw,pw ew paidia....exw faei ena kollima me to bayblade.....asta na pane!Psaxnw na vgrw sthn ellada kai tpt.....kserete kati?Plz help!!!!!
Exoun aposurthei edw kai kati xronia.Posa?POLLA!!!Pou mporeis na vreis?Idea den exw!Emeis to proavlio tou dhmotikou to gemizame svoures(oxi egw).Egw den asxolh8hka me to 8ema.
Ωπ , τις θυμάμαι τις σβούρες , έχω 2-3 που η μία δείχνει πάνω έναν Τιγρη νομίζω αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα , υπήρχαν πάντως ένα σωρό καμένοι στο σχολείο μου και είχαν και ένα μεγάλο πράμα και κάνανε κόντρες..
Το ειχα πρωτοδει στην τηλεοραση οταν πηγαινα πεμπτη με εκτη δημοτικου (δεν θυμαμαι καλα ποτε ακριβως) και μου φανηκε βλακια...Στη συνεχεια βγηκαν οι σβουρες και κολλησα κυριολεκτηκα!!!Ειχα παρει 2 και επεχα με φιλους...αλλα στη συνεχεια τα βαρεθηκα τα βαρεθηκα και σταματησα να ασχολουμε.Με λιγα λογια,προτημουσα να επαιζα με τις σβουρες παρα να εβλεπα το anime.
Δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα, εξάλλου δεν υπάρχουν και αλλά παιδιά που να ασχολούνται οπότε, ούτε που σκέφτηκα να ασχοληθώ.
Το ίδιο και για το anime.Δεν μου έλκυε το ενδιαφέρον.
Εμεις παλια με τους φιλους μου καιγομασταν με τις ωρες παιζοντας Beyblade. Εγω συνηθως ειχα μια σβουρα με καουτσουκ απο κατω, και γι'αυτο και ετρωγα τις ηττες στην μαπα την μια μετα την αλλη. Βεβαια πρεπει να την ειχα αλλαξει στην πορεια, αλλα τωρα δεν θυμαμαι ακριβης λεπτομερειες (μονο το οτι για καποιες μερες παιζαμε σε λεκανη.XDDD) Τωρα το anime δεν ξερω γιατι σταματησε, για λιγο καιρο ομως ξεσηκωσε την νεολαια και μαλλον θα εκανε και φανταστικα νουμερα. Δεν περιμενα να περασει το Ντρεηκ ξερω 'γω αλλα ηταν επιτυχες.