Legendary Pokémon

Full Version: Τhe Celebi Glitch
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Στο forum της Καισσα (μπρρρρ)Lol είχαμε πεί για το Celebi glitch στις R/S/E.Λοιπόν, με την βοήθεια του Action Replay ανακάλυψα οτι μπορείς πολύ εύκολα να δώσεις κωδικό στο σπαστήρι ετσί ωστε να σου εμφανίζει κάθε φορά που κάνεις wild pokemon battle ένα συγκεκριμένο pokemon.
Εγώ το έκανα αυτό για να πάρω Lugia,Ho-oh,Mew και Celebi.Βάζωντας τον κωδικό αυτό και ανάλογα σε ποιά περιοχή πηγαίνεις έχει διαφορετικά αποτελέσματα.Έτσι μπορείς να συναντήσεις Mewtwo lvl3 :shock: :shock: :shock: στο γρασίδι έξω απο την littleroot ή Lugia lvl 44 μέσα στο Victory Road.
Πιστεύω λοιπόν οτί αυτοί που ξεκίνησαν το Celebi glitch εβάλαν απλά αυτό το κωδικό και πήγαν σε εκείνη την route που το lvl των wild pokemon κυμενόταν απο 25-28.Αυτό είναι λοιπόν το περιβόητο Celebi gitch. Καποία φάρσα μερικών "επιτήδειων"!!!
Μου τη δινουν τα σπαστηρια :evil: ειναι πολυ αδικο να τα χρησιμοποιεις, αλλα ευτυχως η Game freak εβαλε το Bad egg των σπαστηριων που οταν εκολαφθει προκαλει προβλημα στη κασσετα :twisted: (γιατι υπαρχει και το Glitch του Bad egg).
Άρα αυτή δεν είναι καν συζήτηση για το Celebi Glitch.... Παρακαλώ να είστε πιο σαφείς στους τίτλους.

Όλοι γνωρίζουμε πως λειτουργούν τα σπαστήρια.

Εάν κρίνω ότι το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης, θα κλειδωθεί/σβηστεί.
Το θεμα ειναι πως η εμφανιση του celebi ισως ειναι ενα λαθος στον κωδικα προγραμματισμου της κασετας.Αυτο ειναι που λεμε glitch και ισως τελικα να υπαρχει πραγματικα το celebi λογω λαθους!
OWhiteYoshi ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιεί κωδικούς και είναι φανατικός ΚΑΤΑ των σπαστηρίων. Κι όμως, πιστεύει ότι έχει ακούσει έναν Gentleman να του μιλάει για το Celebi.
Και μαλιστα στο route 121 που υποτιθεται οτι εμφανιζεται το celebi.
Εγω παντως δεν το πιστευω αυτο, εαν δε το δω.
Φυσικα και πρεπει να το δουμε πρωτα για να το πιστεψουμε.Γι αυτο και ο whiteyoshi το ψαχνει πολυ το θεμα
Εγώ πιστεύω πως αν υπήρχε κάτι θα είχε ανακαλυφθεί ειδή αφου έχουν περάσει σχεδον 3 χρόνια απο την κυκλοφορία των RU/SA.
Μα υποτιθεται οτι εχει ανακαλυφθει αλλα εμεις δεν ειμαστε σιγουροι γι αυτο
τελικα, υπαρχει νομιμος τροπος να αποκτηθει το celebi, χωρις AR και glich?

σχετικο: "τι μπορει να σε κανει περιφανο σε ενα ποκεμον που ουτε επιασες, ουτε εκπεδευσες, ουτε βελτιοσες, αλλα το βρικες απλα ετοιμο, απο καποιον κωδικο?" φυσικα αυτο υσχει και στα ανταλαγμενα ποκεμον, γι' αυτο ποτε δεν τα περνω εντελος ετοιμα (πρωτημο να ειναι επιπεδου 97, χωρις ΕP training, και με ασυμβατο mouveset,) ωστε να τα τροποποιησω οπως με βολευει, και να βαλω το χερακι μου στην εκπεδευση τους!
εισαι ελεεινος, ποσταρες σε θρεντ που εχει να μιλησει ανθρωπος απο το 2005...

για καποιο λογο θελω να αυτοκτονησω και φταις εσυ Μανουελφ, ΕΣΥ!
Μακαρι, να υσιχασει και ο κοσμος απο 'σενα, σαρκαστικο υποκειμενο! βρηκα το θρεντ, με ενδιεφερε το θεμα και εγραψα την γνωμη μου! μηπος απαγορευετε? δεν νομιζω, αλλιος θα ειχε κλεισει το θρεντ! α, ναι, ξεχασα, "ο ποκεμαν, ο αρχωντας του κοσμου μηλησε!" μην του αντημηλατε, ο γιατρος εχει πει να λεμε παντα "ναι"!

-καλα, ρε ποκεμαν, οτι πεις! παντα δικιο εχεις!
έτσι όπως τα λες θα νομίζει κανείς ότι είσαι κομπλεξικός επειδή είμαι καλύτερος από εσένα (σε όλα, που είμαι btw), δεν πειράζει, φάε μια πάστα και θα σου περάσει, εγώ πάω για σουβλάκια

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΑΜ ΕΔΩ?, ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΝΝ ΤΟΠΙΚ

και σελεμπι γκλιτς δεν υπάρχει, τέλος.


Υ.Γ. μάθε λίγη ορθογραφία, δε θα βγάζω τα μάτια μου για να καταλάβω τι λες...
Υ.Γ. άμα έχεις πρόβλημα μαζί μου κάνε μου μήνυση, κάνε με διάσημο…
simfono me ton pokeman
Pages: 1 2
Reference URL's