Legendary Pokémon

Full Version: Καλύτερο Cry?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Μου αρέσει πολύ του Pachirisu, νομίζω είναι απο τα λίγα στο DS που φέρνει στο πραγματικό όνομα στο anime Επίσης μου αρέσουν του GLAMEOW και του CHATOT ^^

Σιχαίνομαι το cry του KRICKETUNE, ειδικά όταν μου σπάει chain πάνω απο 20 lol

*spams flame thrower on KRICKETUNE*
Ψιλοασχετο: Στην Αυστραλια (πηγα φετος το καλοκαιρι) υπαρχουν κατι πουλια που ειναι σαν το Starly και εχουν σχεδον ομοιο Cry!Δεν ειναι πλακα.Η φωνη τους ειναι λες και προερχεται απο ηλεκτρονικο συστημα.
καλύτερο cry = articuno από την πρώτη gen
kai MEWTWO
Μαλλον celebi,mewtwo,darkrai and shaymin.
Μ' αρέσει του chatot γιατί μιμείται ότι θεςToungue
Μ'αρέσει το cry του Μilotic.
teleio einai to cry tou cyndaquil,tou leafeon,tou glaceon kai tou froslass(poly teleia)...
mou th spaei kapws to moltres.den kserw giati...
Oxi.emena maresei tou moltres...k tou espeon polu!
Mou thn spaei tou miltank kai oxi mono to cry...genika einai mia agelada to sixama

suicunejohn o elinas

^^I loled.Oute emena mou aresei to cry tou miltank.
Nομιζω οτι το καλυτερο cry το εχει ο Typhlosion.Εκτος του οτι ειναι ενα απ'τα αγαπημενα μου ποκεμον,το cry του ειναι και πολυ εξαλλο!
Λολ.

Poison__Ivy

Ta kalytera eine Spiritomb kai floatzel a!!!!!xero pos na paro spiritomb!!!!
επειδη εισαι νεος αυτη τη φορα τη γλιτωνεις,αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish
Το cry του Milotic ειναι πολυ ωραιο μου αρεσει πολυ και του ditto δεν μου αρεσει πολυ ειναι συντομο σε σχεση με αλλα και η φωνη του ειναι χαλια.LOL
εμενα του rayquazaBig Grin
εμένα μου αρέσουν τα cry των: Typhlosion, Tyranitar, Dialga και Froslass
Pages: 1 2 3
Reference URL's