18-10-2007, 09:15 PM
Έχω τα εξής σπάνια pokemon (και σε κάποιες περιπτώσεις, πολύ σπάνια) τα οποία προσφέρω χωρίς αντάλλαγμα σε αυτούς που θα ποστάρουν στο thread.
* = το pokemon πιάστηκε απο 'μενα
κόκκινο = out of stock
SHINIES
Shiny Palkia lv47 (naive, holds lustrous orb, legit, untouched)*
Shiny Wobbuffet lv3 female (brave, legit, untouched)*
Shiny Drifloon lv22 male (jolly, legit, untouched)*
Shiny Uxie lv50 (lax, legit, untouched)* x2
Shiny Turtwig lv1 male (quirky, legit, untouched)
Shiny Charmander lv5 male (careful, legit, untouched)
Shiny Ranger Manaphy lv1 (relaxed, legit, untouched)
Shiny Hall of Origin Arceus lv80 (docile, untouched, semilegit)
Shiny Spiritomb lv1 male (gentle, legit, untouched)
EVENTS
Movie (eigakan) Darkrai lv50 (quirky, holds enigma berry, legit, untouched) <- 100% legit taken from a japanese theater download point
ΚΑΝΟΝΕΣ
1. Μόνο ένα pokemon θα δωθεί σε κάθε χρήστη. Θα ελέγξω το προφίλ και τα posts του κάθε χρήστη για να σιγουρευτώ ότι κάποιος δε προσπαθεί να κλέψει ^_^
2. Μη ποστάρετε μετά απο ανταλλαγή για να μου πείτε ότι αλλάξατε γνώμη και θέλετε άλλο pokemon
3. Mη κάνετε flood με posts και PMs. Θα κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να ανταποκριθώ (έχουμε και δουλειές, οικογένεια κλπ lol)
4. Στο post που θα κάνετε, γράψτε το όνομα και τις λεπτομέρειες (βλέπετε τη λίστα παραπάνω) του pokemon που θέλετε καθώς και το friend code σας. Αν δε θέλετε να δημοσιεύσετε το FC σας, μπορείτε να μου το στείλετε με PM.
5. Θα πρέπει να έχετε δυνατότητα πρόσβασης στο ΝWFC (wi-fi) σε ώρες μετά τις 20:00 για να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή καθώς και ένα pokemon το οποίο δε χρειάζεστε. Το pokemon που θα μου δώσετε, δε θα επιστραφεί.
6. Δίπλα στο όνομα κάθε pokemon, θα δημοσιεύσω τo όνομα του χρήστη που παρέλαβε το pokemon.
Enjoy!
Edit: Pokemon που έχουν δωθεί μέχρι στιγμής:
Χρήστης/ες: billaros, fr3quency
Χρήστης: Ninjomewtwo
Χρήστης: pokeman
Movie (eigakan) Darkrai lv50 (quirky, holds enigma berry, legit, untouched)
Χρήστης/ες: BLUE
* = το pokemon πιάστηκε απο 'μενα
κόκκινο = out of stock
SHINIES
Shiny Wobbuffet lv3 female (brave, legit, untouched)*
Shiny Uxie lv50 (lax, legit, untouched)* x2
Shiny Turtwig lv1 male (quirky, legit, untouched)
Shiny Ranger Manaphy lv1 (relaxed, legit, untouched)
Shiny Hall of Origin Arceus lv80 (docile, untouched, semilegit)
Shiny Spiritomb lv1 male (gentle, legit, untouched)
EVENTS
Movie (eigakan) Darkrai lv50 (quirky, holds enigma berry, legit, untouched) <- 100% legit taken from a japanese theater download point
ΚΑΝΟΝΕΣ
1. Μόνο ένα pokemon θα δωθεί σε κάθε χρήστη. Θα ελέγξω το προφίλ και τα posts του κάθε χρήστη για να σιγουρευτώ ότι κάποιος δε προσπαθεί να κλέψει ^_^
2. Μη ποστάρετε μετά απο ανταλλαγή για να μου πείτε ότι αλλάξατε γνώμη και θέλετε άλλο pokemon
3. Mη κάνετε flood με posts και PMs. Θα κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ για να ανταποκριθώ (έχουμε και δουλειές, οικογένεια κλπ lol)
4. Στο post που θα κάνετε, γράψτε το όνομα και τις λεπτομέρειες (βλέπετε τη λίστα παραπάνω) του pokemon που θέλετε καθώς και το friend code σας. Αν δε θέλετε να δημοσιεύσετε το FC σας, μπορείτε να μου το στείλετε με PM.
5. Θα πρέπει να έχετε δυνατότητα πρόσβασης στο ΝWFC (wi-fi) σε ώρες μετά τις 20:00 για να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή καθώς και ένα pokemon το οποίο δε χρειάζεστε. Το pokemon που θα μου δώσετε, δε θα επιστραφεί.
6. Δίπλα στο όνομα κάθε pokemon, θα δημοσιεύσω τo όνομα του χρήστη που παρέλαβε το pokemon.
Enjoy!
Edit: Pokemon που έχουν δωθεί μέχρι στιγμής:
Χρήστης/ες: billaros, fr3quency
Χρήστης: Ninjomewtwo
Χρήστης: pokeman
Movie (eigakan) Darkrai lv50 (quirky, holds enigma berry, legit, untouched)
Χρήστης/ες: BLUE