Legendary Pokémon

Full Version: Θα αγοράσετε την Emerald;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Η Emerald κυκλοφορεί σε τρείς βδομάδες. Θα την αγοράσετε ή όχι και γιατί;

Προσωπικά ψηφίζω "Ίσως" γιατί έχω προγραμματίσει και την αγορά ενός DS και γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος για να παίξω πάλι ένα παιχνίδι με το ίδιο (σχεδόν) storyline που είχανε και οι R/S.
Είδωμεν...
Εγω ψηφιζω ναι 100/100 γιατι η Emerald εχει παρα πολυ χρησιμες αναβαθμισεις.Για οσους προτιμουν το breeding (οπως εγω) αυτη η κασετα εχει βγει γι αυτους αφου τωρα θα ειναι εφικτο να εχουν το nature που θελουν με αποτελεσμα να ψαχνουν μονο για καλα IVs. Επισης το αβγο θα σπαει σε μισο χρονο κατι που σημαινει οτι θα μπορουν να σπανε το διπλασιο αριθμο αβγων σε μια μερα!Μεσω της emerald θα δωθει και η ευκαιρια να διορθωθουν τυχον λαθη που εγιναν με τα Ep...
Και εγω ναι ψηφιζω επειδη προχτες μου μηδενιστικε η saphire και μεσα
ειχα 15 shiny περιπου(... :evil: :evil: :twisted: :x )I'm mad now!!!
Μου εμειναν μονο 2-3 shiny που ειχα στην fire red:larvitar,linoone,azumarill.....
Αγοράστε την με κλειστά μάτια γιατι έχει παρα πολλά καινούργια features σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού.
Eγω θα την παρω γιατι δεν χανω κασετα Ποκεμον(εκτος απο το Torouze που δεν θα το παρω).
Αν δεν παρω την Emerald , δεν θα ολοκληρωσω τα pokedex επειδη δεν θα εχω τα pokemon του Johto.(δεν εχω game cube)
Ακουσα οτι τα ΠΚΜΝ θα κουνιουνται οπως στην crystal,ειναι αληθεια?
Ναι.Αληθεια ειναι!
Κουνιούνται αλλά όχι με το ίδιο σύστημα της Crystal (τεχνικά θέματα) Toungue
Πιστευω οτι η κινηση ειναι το λιγοτερο που προσφερει αυτη η κασετα.Οι υπολοιπες καινοτομιες της την κανουν την απολυτη κασετα μεχρι τωρα σε θεματα εκπαιδευσης!Αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι οτι τωρα τα παντα θα ειναι τοσο ευκολα (αν παρουμε υπ οψην μας και το lucky egg του XD ) ωστε τελικα ολοι οι εκπαιδευτες θα μπορουν να εχουν τα ιδια pokemon και ετσι αυτοι που παλια προσπαθουσαν ωρες και ωρες να πετυχουν το σωστο pokemon δεν θα ξεχωριζουν πια...

Guest

Εγω θα την παρω σιγουρα Big Grin
Τελικά την πήρα... κυρίως λόγω Mew, θα ήταν κρίμα να βγούν οι νέες κασσέτες (που θα είναι συμβατές) και να μην το έχω Wink
Εγω συντόμως αναμένεται να την πάρω!
Eγω οπως ειπα και πριν θα την παρω για τις απιστευτες ευκολιες που προσφερει στην εκπαιδευση και την ανατροφη pokemon.
Ψηφιζω ΝΑΙ!! πρωτον γιατι συμφωνω με το Blue και δευτερον γιατι δεν μου λειπει καμια version απο καμια γενια (μονο sapphire, leafgreen)...Εξαλλου καθε κασετα ποκεμον ειναι μοναδικη!!
Pages: 1 2
Reference URL's