Καλησπέρα σας ειμαι νεο μέλος στη παρεα και σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα thread στο οποίο θα μπορουμε να συζητάμε σχετικά με τα αγαπημένα μας Anime.
Το πλέον αγαπημένο μου Anime ειναι το ONE PIECE. Επίσης αυτό τον καιρο παρακολουθώ το Death note και το Black Lagoon.
Ελπίζω το θέμα να ενδιαφέρει αρκετούς
!!!!
Egw se ehw hdh kalwsorisei, ara den xreiazetai na sou xanapw kalosir8es
. Emena na ta agapimeno mou Anime einai to Dragonball. Ennoeitai oti einai kai ta pokemon
Kalwshr8es k apo mena!ta agaphmena m anime einai nta3ei ta pokemon sigoura,to dragonball kai ta beyblade!
Τι να πω εμένα (όσον αφορά τα pokemon) όσο μ'αρέσει το game άλλο τόσο δε μου αρέσει το anime. Είναι γεμάτο fillers και όλο επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία.
θα ηθελα να ρωτισω αν εχει δει κανεις το Gungrave και να μου αν ειναι καλο...
απο ανιμε μαρεσει και μενα το ONE PIΕCE
Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πως είναι αρκετά καλό, έχει επίσης και πολύ καλό rating. Σε περίπτωση που θες να το κατεβάσεις με ελληνικούς υπότιτλους μπες στους tracker της
http://www.animeclipse.com.
Αν θες εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος να μάθει σχετικά με ένα anime, να δει τα rating και ποια funsubbing site τα κάνουν, μπορεί να μπει στο
http://www.anidb.net .
ok tnx for links to katebazooo (kai to death note ta spaei agria!!!) (kai to Naruto episis)
Pokeman είδες καθολου gungrave? Εγω αυτο τον καιρο βλεπω Bleach, Naruto, Hajime no Ippo και Blood +. Ναι οντως το Death note ειναι απο τα καλυτερα anime για μενα επειδη ειναι πανεξυπνο και εχει μεγαλη πλοκη.
Death Note FTW
ναι καλό ήταν, τώρα κατεβάζω το Bleach (ta spaei) ενταξ είδα και το καινούργιο ναρουτο, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ?!?)
και τι βαρεμάρα έχει πιάσει την vegapunk να κάνει ένα καταραμένο hardsub?
αυτά ήταν τα ερωτήματα της 7αδας, ο νικητής που απαντήσει σωστά κερδίζει ένα ταξίδι στο κουφονήσι με δικά του έξοδα
Θας σας προτεινα, αν εχετε προσβαση, να διαβαζετε πρωτα τα Manga.Τα Anime συνηθως αλλαζουν λιγο την πλοκη και δεν εχουν ολες τις σκηνες.Αυτο ισχυει και για το Deathnote το οποιο πρωτα διαβαζω και μετα βλεπω το αναλογο επεισοδιο...
EDIT: Δεν εχω φτασει ως εκει και σε παρακαλω μην ξανακανεις Spoiler οχι μονο για μενα αλλα και για τους αλλους.
EDIT: εεεεεεε,οκ.
Για όσους ενδιαφέρονται και δεν γνωριζουν καλες σελιδες για direct manga downloading συστηνω ενεπιφυλακτα την
stoptazmo. Θα βρειτε οποιο λογεις manga γουσταρετε.
Εγω πρωτα βλεπω το anime και υστερα (αν εχω ορεξη και μ'αρεσει) διαβαζω το manga. Εχει πολλες προσθετες πληροφοριες.
Επισης ενα πολυ καλο anime ειναι το Hajime no Ippo το οποιο κανουμε υποτιτλισμο (animeclipse) και αμα το δειτε θα σας καθυλωσει, βεβαια ακομη βρισκομαστε στο 2ο επεισοδιο και σε λιγο καιρο θα κανουμε release το 3ο.
Επεισης το Southpark δεν συγκαταλεγεται στα anime αλλα εγω δεν εχω προβλημα να μιλαμε και για cartoon αν ειναι να αλλαξω και το ονομα του thread να το κανω anime-cartoon