Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο παιχνιδι pokemon προτιματε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Oποτε η πλειοψηφεια λεει Diamond λογω γραφικων...Μάιστα.
Μεχρι τωρα λοιπον εχουμε :
1. Diamond & Pearl
2. Αλλο (τα υπολοιπα παιχνιδια Pokemon)
3. Crystal & Emerald , ιδιο ποσοστο
Diamond&pearl για τον παραπάνω λογο και διώτι
μπορουν να πάρουν ΌΛΑ τα pokemon που υπάρχουν
Κι ομως δεν μπορεις να τα παρεις ολα.Και πολλα θρυλικα των προηγουμενων γενεων κ τα τωρινα(αρσεους,νταρκραι κ,τ,λ,π)δεν τα περνεισ κ τοσο ευκολα..ποσο μαλλον για μας που ζουμε στην ελλαδα!
Πρεπει να συμφωνησω με τον ντραγκαρ και επισης ψηφησα νταιαμοντ επειδη οπως ολοι ειπαν οτι τα γραφικα ειναι καλα και επειδη μου αρεσει το story
Pearl Καραμπινάτα.!!!!!
Όλα τα παιχνίδια είναι καλά. Εγώ όμως προτιμώ την (όπως λέει και το όνομά μου) SILVER γιατί ήταν η πρώτη μου κασέτα. Η Diamond όμως έχει τα καλύτερα γραφικά και ήχο οπότε +1 στην Diamond.
emena me entiposiase i diamond alla oles i kasetes einai oraies alla psifizo diamond/pearl
εγω λεω την red γιατι το feeling που εβγαζε δεν το εβγαλε καμμια αλλη ,βασικα ανετα θα καθομουν να επαιζα red/blue/yellow παρα d/p.

και για το missingno glitch...
emena i agapimeni mou kaseta einai h diamond giati exei kalitera grafika keniourgeia pokemon kai episis einai kai sto agapimeno mou video game
Aγαπημένη μου κασέτα είναι η sapphire. Η ιστορία είναι ωραία (1000 φορές καλύτερη από αυτή των D/P νομίζω), στο Hoenn μπορείς να πιάσεις φοβερά pokemon όπως kyogre, groudon, latios, rayquaza και όταν παίζω σ' αυτή διασκεδάζω πιο πολύ απ' ότι στις καινούριες που χάνουν σιγά σιγά την παλιά "μαγεία"...
εγώ απο γραφικά, ήχο κλπ προτιμώ Diamond απο storyline και θρηληκά Saphire
Johan Wrote:Diamond&pearl για τον παραπάνω λογο και διώτι
μπορουν να πάρουν ΌΛΑ τα pokemon που υπάρχουν

Johan Wrote:εγώ απο γραφικά, ήχο κλπ προτιμώ Diamond

Μην προσπαθείς να αυξήσεις τα posts σου γράγοντας το ίδιο πράγμα... Έλεος...
Anyway, μου αρέσουν πολύ και οι G/S/C λόγω starters και της δυνατότητας να επισκεφθείς και το johto και το kanto.
Η καλύτερη πιστεύω ότι είναι η Emerald γιατί συνδιάζει καλά γραφικά, όλα τα γνωστά Pokemon και είναι πιο καλό το παιχνίδι. Στην Diamond/Pearl ξεφεύγουν τα πράγματα, πιστεύω. Δεν λέω όμως και τα άλλα παιχνίδια είναι καλά [Tο λέω επειδή τα έχω δοκιμάσει(Blue, Crystal, Emerald)].
Εμενα ολα τα παιχνιδια pokemon μου αρεσουν αλλα προτιμω Diamond/Pearl περισσοτερο
κι εγω,γιατι εχει και τα καινουρια ποκεμον συν οτι εχει χιλιες φορες καλυτερα γραφικα απ οτι οι αλλες
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's