edo borite na anaferete tin diadikasia ekpedepsis pou hrisimopiite!
Edit by Arty2: Παρακαλώ να είμαστε λίγο πιο περιγραφικοί και πιο ακριβείς στους τίτλους των θεμάτων
Εγώ βάζω στο Pokemon Exp. Share τότε πάω στους Elite 4, το βάζω μπροστά στην ομάδα μου και μόλις αρχίσει η μάχη το αλλάζω. Όταν νικάω το Pokemon το Pokemon που εκπαιδεύω παίρνει τα 3/4 όλου του experience και μετά στα επόμενα Pokemon κάνω το ίδιο.
Και εγω κανω αυτο που κανει ο Celebi.2 eevee που εγιναν espeon αποκτησα!!!Αν και καμια φορα,παινω ενα pokemon μικρου επιπεδου (eg Beautifly lv.12 feamale)και ξαναξεκιναω το ταξιδι ολου του Sinooh-Hooen.Η καιμια φορα βαζω exp.share se ena ποκεμον,και παλευω.Απλα.παιρνει 2-3 πλασιους ποντους εμπειριας!!!
Μα έτσι δεν κάνετε ev training σωστά. Αν θέλετε να βάλετε κάποιο pokemon στην ομάδα σας τότε πρέπει να γίνει σωστό training.Για παράδειγμα εγώ αρχικά εκολάπτω αυγά, πολλά-πολλά αυγά μέχρι να βγάλω κάποιο pokemon με καταπληκτικά IVs. Υστερα του δίνω βιταμίνες για να πάρει effort points στα stats που θέλω και μετά τελειώνω το ev training. Τέλος πολεμάω τους E4 μέχρι το pokemon να πάει 100lvl.
Kalas Wrote:Μα έτσι δεν κάνετε ev training σωστά. Αν θέλετε να βάλετε κάποιο pokemon στην ομάδα σας τότε πρέπει να γίνει σωστό training.Για παράδειγμα εγώ αρχικά εκολάπτω αυγά, πολλά-πολλά αυγά μέχρι να βγάλω κάποιο pokemon με καταπληκτικά IVs. Υστερα του δίνω βιταμίνες για να πάρει effort points στα stats που θέλω και μετά τελειώνω το ev training. Τέλος πολεμάω τους E4 μέχρι το pokemon να πάει 100lvl.
Έτσι έκανα το blaziken και το Rayquaza Lv. 100
tous vazw kai hp up k.a. sthn arxi
Εγώ προσπαθώ να κάνω πολλά καλά αυγά, και αν βρω τα κατάλληλα τώρα αρχίζω και τα εκπαιδεύω. Τα εκπαιδεύω πάντα σε δυο stats μονο(όχι 252,252,6 και σαχλαμάρες
, 255 255). Έχουν Pokerus+power items+vitamins και αρχίζω να παλεύω Pokemon που δίνουν +1 σε ένα συγκεκριμένο stat. Έπειτα, αφού έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση, τα προπονώ μέχρι να μάθουν τις κατάλληλες επιθέσεις και τα αφήνω κυρίως 50lv. Σπανίως τα πάω 100lv στην Diamond, και το κάνω αυτό όταν βαριέμαι η όταν δεν έχω άλλο Pokemon να εκπαιδεύσω.
Η δική μου μέθοδος ειναι να τους δίνω πολλά Protein,Carbos,HP-Up,Iron και άλλα πολλά τέτοια απ' όταν βρίσκονται σε μικρό Level και μετά δεν αφήνω εκπαιδευτή ανίκητο σ' όλο το παιχνίδι και ταράζω τους Elite 4....πχ. στη Leaf Green τους ειχα νικήσει 217 φορες!
εχει να γινει ποστ σε αυτο το θρεντ εδω και 9 μηνες ( τωρα που το εκανες αυτο νομιζεις πως εκανες μαγκια ? )
Ολες οι μαχες που εχω κανει φτανουν τις 10 ρε βλημα ( για τον απο κατω και εντ οφ σπαμ αν θες ξυλο ελα στην αχαρνων θα φας καλα )
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ..
Αλλωστε δεν λεω πως ειμαι οκαλυτερος.Μπορει εσυ να εχεις νικησει 500 ή 800.
Βασικα σε δουλευει ρε..
Και σκαστο αυτο το εχει να γινει ποστ εδω και 8 χρονια..Με κουραζει...
"Και σκαστο αυτο το εχει να γινει ποστ εδω και 8 χρονια"
Ε νταξ το να ξεθαψεις ενα θρεντακι νταξ, οταν το κανεις σε υπερβολικο βαθμο ομως ειναι σκετη βλακεια. τσεκαρε τα ονοματα των λαστ ποστς μονο και τις ημερομηνιες των προτελευταιων.
#f...php?fid=17
AKICK :Ρ
Ανασταση γτ σε λιγο φαινομουν σαν αυτους τους γερους που φωναζουν σε νηπιαγωγακια μην παιζεται εδω