Legendary Pokémon

Full Version: Μαθήματα Ελληνικής
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
POKERULER Wrote:
Celebi Wrote:Αλλωστε "Μην κάνετε αυτά που κοροϊδεύετε". Εσύ λες για τους άλλους αλλα Greeklish γράφεις.
Μηπως ξεχνας?Και εγω κανονικα ελληνικα εγραφα αλλα ειπα να δοκιμασω για λιγο το greeklish system.Τουλαχιστον αμα γραφετε greeklish γραφετε σωστα ρε παιδια.
@billaros
Billare,εσυ δεν εκανες τιποτα,ισα ισα λες το σωστο.Απλα η mirka κατι θελει να μας πει εδω και δεν το λεει κατευθειαν.
@xara-lampos
''Hrishmopoiw''.Λες να γραψω το χρησιμοποιουν με w?Δηλαδη ετσι?hrishmopoiwun?Ποιος βλακας θα εβαζε ω/w στη μεση της λεξης?
btw,h=Χ Οπως ειπα και απο πανω απλα εσεις το ξερετε αλλιως.

Νομίζω δεν κατάλαβες, εγώ λέω πως ο Billaros κάνει αυτά τα σχόλια για greeklish
Billaros Wrote:ΚΗΠ ΗΝ ΜΑΗΝΤ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ειμαστε στα ορια του σπαμ.

Εσυ δεν ειπες οτι σου αρεσει να σπαμαρεις?
Τσ!Οχι ρε ενταξει.......Αμα θες κλεισε το thread που ανοιξες.Γιατι να σβησεις τα posts?Τεσπα,κανε οτι γουσταρεις.
1ον.Το θρεντ δεν θα κλεισει γιατι περιμενω τον ντεοζαρντ και τον μανουελφ να απαντησουν
2ον.Θα σβησω ποστς γιατι ανεβαινει αδικα το ποστ μητερ σας
3ον.Κανω ο,τι γουσταρω ετσι κι αλλιως
POKERULER Wrote:O Billaros kafthriase to gegonos oti o deozard kai o Manuelf den hrhsimopoioun shmeia stixhs.
Vasika ena allo lathos pou ehw dei einai afto me to h-x.
To ''h''(ειτσ) einai to ''χ(χι)'' kai to x(εξ)einai to ''ξ''(ξι).
Mhn grafete:''e''x''w syllogh ap'ta cd's tou Rouva
Na grafete:ehw syllogh ap'ta cd's tou Rouva.
Οπως θελουμε θα γραφουμε τα
greeklish λογαριασμο θα σου δωσουμε ?
Ναι οκ,εγω δεν ειπα τιποτα απ'οτι καταλαβες,ο billaros καυτηριασε τον τροπο με τον οποιο γραφετε τα greeklish...... και εγω σας λεω να γραφετε με τετοιο τροπο ετσι ωστε να καταλαβαινουμε τι γραφετε.
Και μην χρησιμοποιειτε γραμματα για το ''θ'' οπως 8 και βλακειες
Wrai kai hmoun se dileima gia to poia ksenh glwssa na epileksw ^_^
ωχ μην μου πειτε οτι εχουμε και σεφιροθθερτινεζικα!
εκτος απο αυτα εχουμε και την δικια μ γλωσσα απαιτω ο υπευθηνος να αναλαμβει τις ευθηνες του
Pages: 1 2 3
Reference URL's