Legendary Pokémon

Full Version: Google Adsense
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Αποφάσισα δοκιμαστικά να βάλω διαφημίσεις στο site απο το Google Adsense. Θεωρητικά θα είναι σχετικές με το περιεχόμενο...
Δεν σκοπεύω να γεμίσω την σελίδα με banner και pop-ups, και νομίζω είναι ήδη αρκετά διακριτική η διαφήμιση.
Βέβαια τα λεφτά που πληρώνω δεν υπάρχει περίπτωση να τα καλύψει, αλλά θα είναι μια μικρή βοήθεια, οπότε αν μπορείτε κάνετε κανα κλικ την ημέρα πάνω σε μια διαφήμιση που σας ενδιαφέρει στη σελίδα μας (βοηθάτε το site έτσι).
Μην το παρακάνετε όμως γιατί θα μας κόψουν απο το πρόγραμμα Toungue
Κανωντας κλικ πανω σε μια διαφημιση τι κερδιζει το site?
Κατα μέσο όρο περίπου $0.10, και προς το παρόν μαζεύει $0.50 τη μέρα που είναι ότι πρέπει, γιατι αν συνεχίσει έτσι θα πληρώνει μόνο του για τα έξοδα hosting/domain.
Τελικα τα εξοδα καλυπτονται απο τις διαφημισεις? Εγω παντος κανω οτι μπορω... Μπαινω περιπου 4 φορες την ημερα! Μετρανε και οι τεσσερεις? Η και μια φορα μπαινω κανει το ιδιο?
Μακάρι να καλύπτονταν Toungue
Προς το παρόν έχουν μαζέψει κάποιο ποσό οι διαφημίσεις που καλύπτουν τα τρέχοντα έξοδα αλλά ακόνα να φτάσει η επιταγή...
Και βασικά σημασία έχουν τα clicks πάνω στης διαφημίσεις. Θα ήταν καλό αν κάνατε όλοι απο ένα-δυο κλίκ τη μέρα -μην το παρακάνετε γιατί όχι απλά δεν θα μαζευτούν περισσότερα λεφτα αλλά θα μας αποκλείσουν κιόλας.
Θα ηταν καλυτερα να μας ελεγες που ακριβως να κανουμε κλικ γιατι μερικοι μπορει να μην ξερουν.... Οπως εγω που δυσκολευτικα να την βρω!
Στην κεντρικη σελιδα,πανω δεξια.Δεν νομιζω πως ειναι τοσο δυσκολο να το βρειτε εκτος κι αν μεχρι τωρα μπενατε κατευθειαν στα Forums.
Δλδ στην ιστοσελιδα με yugioh και αλλα! To Kool Kingdom!
Yeap! Αυτό είναι! Τουλάχιστον αυτό είναι το κομμάτι του site με τις διαφημίσεις. Τώρα αν εμφανίζεται μόνο το koolkingdom ή και άλλες διαφημίσεις, αυτό το ξέρουν οι admins ή όποιος άλλος μπαίνει στην κεντρική σελίδα συχνά.
Εγω παντος σας προτεινω να βαλετε και αλλες διαφημησεις. Γιατι οχι?!?! Πρπει να εχετε κι εσεις ενα κερδος. Σας αξιζει... Μας βοηθατε, ψαχνεται για νεα και πληροφοριες κ.α.
Προτείνω να διαφημίζεται και το jumbo.. να και βοήθησε και στα δύο pokemon events. Έχω γνωστό product manager Big Grin
Reference URL's