miso lepto, giati esis ehete pari fora! lei tpt sto pokedex gia defteri morfi tou geratina ke tou shimin? vgike kamia kaseta ke den to pira habari (ke, alithia, den ironevome katholou!)? ti ine ola afta peri stilon? boro na vro tetious stilous edo? giati mou fenete pos bika sto psigio to 2008 ke na ksepagosa to 2378? giati, me liga logia niotho oti, ohi apla episodia, ala olokliro kiklo ehasa?
Κοίτα. Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Ιαπωνία. Αν δεν βαριόσουν, θα έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα για τη δεύτερη μορφή του Giratina. Οι ταινίες δεν έχουν να κάνουν με το παιχνίδι. Όταν βγήκαν οι Ruby και Saphire, δεν ξέραμε καν για τις άλλες μορφές του Deoxys. Ίσως δούμε τη δεύτερη μορφή του στα επόμενά παιχνίδια. Μέχρι να βγεί η ταινία, εγώ πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να μην κάνουμε ερωτήσεις που έχουμε δώσει ήδη απαντήσεις. Αν ξέραμε κάτι θα το κάναμε post.
Σιγουρα η ταινια θα ειναι πολυ καλη-φαινεται απ'τις εικονες.Αν το Giratina αποκτησει και αλλη μορφη θα ηταν πολυ cool.
Vsk,θα αρεσε σε ολους πιστευω αλλα ελπιζω οι μορφες του να μην ειναι τοσο παραξενες σαν του Deoxys,γιατι γενικως το Deoxys ειναι παραξενο.
E den nomizw nanai san to deoxys.K vsk oi morfes t deoxys einai spastikes.Oles exoun adunamia..Giauto pote dn marese auto to pokemon..-.-
Το Shaymin μπορεί να επικοινωνήσει μέσω τηλεπάθειας(όπως το Lucario) και σύμφωνα με το CoroCoro
και το Regigigas έχει μια νέα μορφή η οποία μπορεί να μην είναι στη ταινία αλλά στην επόμενη γενιά(όπως υπέδειξε).
Edit:
A video about Shaymin's Sky Form.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c-8wRPiL5Y0&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c-8wRPiL5Y0&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>
Edit 2: There will be at least two new Pokemon(V generation), just like Munchlax which appeared in Destiny Deoxys.
Αυτες οι εικονες ειναι σχετικες με την ταινια? Δλδ ειναι οι χωροι οπου θα δουμε τους πρωταγωνιστες εν δραση ?
mallon kai einai poli orees
Πότε θα βγει σε DVD στην Ελλάδα;
Μάλλον θα αργήσει(πολύ!), γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε σε DvD η 8η ταινία με το Lucario.
Μέτρια ταινια, οχι πως οι αλλες (εκτος της 2ης κ 5ης) εχουν κατι το ιδιαιτερο.
Περιμένω την 12η πως κ πως γιατι ειμαι περιεργος να δω πως σχεδίασαν τα ελληνικα μνημεία!
Darkphoenix, πες μου που την είδες γιατί τρώγομαι να την δώ!!