Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon MMORPG
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Το σκεφτόμουν πρίν λίγες μέρες και πραγματικά είναι περίεργο το ότι δεν έχει γίνει κάποια κίνηση απο τη μεριά της nintendo για τη δημιουργία ενός massive multiplayer online game με επίκεντρο το σύμπαν των pokemon. Φανταστείτε ένα κόσμο τύπου world of warcraft, EQ κλπ όπου μπορείς να πιάνεις pokemon, να κάνεις duels, να εξερευνάς dungeons με τους φίλους σου κλπ κλπ. Όχι μόνο θα ήταν απόλυτα διασκεδαστικό αλλά θα μπορούσε να επιφέρει και τεράστια κέρδη στη μαμά nintendo αφού μιλάμε για το πιο επιτυχημένο franchise της εταιρίας απο το Kyoto.

Είναι καιρός να γίνει κάποια προσπάθεια στο τομέα του online gaming απο τη nintendo και να δούμε κάποιος αξιόλογους τίτλους να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων.

Εσείς τί νομίζετε;
Συμφωνώ απόλυτα! Όχι τόσο σε στυλ WOW/L2, να μοιάζει σαν τις Diamond και Pearl και να είναι Vista Capable Toungue. Και επίσης, να μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας χαρακτήρα(ντύσιμο, μούρη, ύψος, μαλλιά κτλ) και να μπορούμε να διαλέξουμε αν θα είναι εκπαιδευτής Pokemon, Pokemon Breeder ή Pokemon!
Θα γίνει κι αυτό! Big Grin
Θα έχεις να επιλέξεις από κλάσεις που έχουμε συναντήσει στο παιχνίδι ( μάλλον ) όπως, Hicker,Fisher,Ranger,Breeder κτλ κτλ. pokemon δεν λέει να είσαι γιατί μετά το παιχνίδι θα γίνει καθαρά πολεμικό...
Intruder Wrote:pokemon δεν λέει να είσαι γιατί μετά το παιχνίδι θα γίνει καθαρά πολεμικό...

Μα γιατί; Θα ήταν ωραίο αν όλα τα παιχνίδια Pokemon ήταν συγκεντρωμένα σε ένα μόνο παιχνίδι! Δηλαδή να συμπεριλαμβάνει και τη Mystery Dungeon.
Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι πρέπει να μοιάζει στο WoW και τα συναφή. Ανάφερα το WoW σαν παράδειγμα για να αποδόσω το μέγεθος του κόσμου των pokemon σε ένα πιθανό online τίτλο. Όσο για το σενάριο pokemon τίτλος σε pc, το βλέπω αδύνατο, για ευνόητους λόγους. Πάντως η ninty χρειάζεται κάτι ανάλογο για να πάρει τα πάνω της και να δηλώσει το παρόν και στο online gaming, έλεος πια με το xbox live ><

suicunejohn o elinas

Συμφωνω και εγω!Θα ηταν πολυ ωραιο π.χ να εξερευνα καποιος το M.Coronet σαν dungeon μαζι με αλλους,και το raid boss στην περίπτωση αυτή να είναι το Dialga/Palkia!
Και εγω συμφωνω, ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα, η οποια θα ειχε απηχηση και σε non-pokemon friends, pc gamers κτλ, και γενικα σε ενα μεγαλο ποσοστο ατομων που δεν ειχαν ενδιαφερθει με το θεμα ποτε. Οσο για το πως θα ηταν ο χαρακτηρας, Pokemon η ανθρωπος, θα μπορουσαν να υπαρχουν ειδικα "Campaigns" που ο παιχτης θα ειναι το Pokemon του χαρακτηρα του XD

suicunejohn o elinas

Μηπως να την προτινουμε και στην Nintendo?Δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα!
Teleio!Thanai polu wraio k opws lete sigoura 8a apoferei perissoterous pokemon fans!Pistevw oti 8anai polu diaskedastiko eidika an einai oi regions sunduasmenes kapws!
nomizw twra vgazoun tetoia kapou eida ...
deozard Wrote:nomizw twra vgazoun tetoia kapou eida ...

Μήπως εννοείς Shoddy?(δεν είμαι σίγουρος αν γράφεται έτσι :ρ). Τώρα, αν δεν εννοείς αυτό, τότε αυτό που είδες ήταν σίγουρα ψεύτικο.

suicunejohn o elinas

http://www.youtube.com/watch?v=pEygam4xv...re=related

Ενα "MMORPG" Pokemon

Αν και δεν μου φαινεται οπως το περιμενουμε...
Quote:Μήπως εννοείς Shoddy?(δεν είμαι σίγουρος αν γράφεται έτσι :ρ). Τώρα, αν δεν εννοείς αυτό, τότε αυτό που είδες ήταν σίγουρα ψεύτικο.
mporei na eida ena pokemon hack den thumamai sto http://www.greek-fun.com to eixa dei
Παντως οσα χρονια κι αν περασουν αποκλειεται η nintendo να βγαλει pokemon MMO για pc.Ισως καποτε κανει ενα pokemon MMO για καποιο απο τα δικα της συστηματα
Reference URL's